Index Vakbarát Hírportál

Karácsony Gergely kabinetfőnöke reagált Puzsér Róbert kritikájára

2023. szeptember 9., szombat 13:39

Karácsony Gergely budapesti főpolgármester kabinetfőnöke, Balogh Samu várostervező reagált arra, hogy Puzsér Róbert egy interjúban azt mondta: Budapest borzasztó állapotban van.

„A célomat elértem: a Sétáló Budapest koncepcióját sok emberhez el tudtam juttatni” – így összegezte Puzsér Róbert azt a bejelentését a minap, hogy nem indul el a következő főpolgármester-választáson. Arról is beszélt, hogy Karácsony Gergely főpolgármestersége alatt szerinte romlott a helyzet Budapesten.

Balogh Samu az erre reagáló Facebook-posztjában azt írta: „Kíváncsi voltam, hogy vajon a 2019-es választáson a főpolgármesteri székért a Sétáló Budapest programjával elinduló jelölt hogyan képzelte el a jövőt, ezért fellapoztam a programját”.

Nem meglepő módon rengeteg hasonlóságot találtam a két program között, ráadásul számos pontot már sikerült is megvalósítanunk

– írta Balogh, hozzátéve: reméli, hogy Puzsér – mint azt programja előszavában írta – valóban hálát érez ezek megvalósítása miatt. 

A kabinetfőnök ezt követően felsorolta azt is, hogy szerinte melyek azok a programpontok, amelyeket már megvalósítottak Puzsér programjából Karácsony Gergely főpolgármestersége alatt: 

Puzsér Róbert a Magyar Hang műsorában, ahol nyilatkozott, nemcsak a főpolgármestert, hanem másokat is kritizált.

Rovatok