Index Vakbarát Hírportál

Magyar Péter barátnőjének testi épsége miatt aggódik Menczer Tamás

2024. április 10., szerda 19:10

A Fidesz kommunikációs igazgatója aggódik Magyar Péter jelenlegi barátnőjéért. Menczer Tamás bízik benne, hogy „a nadrágszíj a nadrágon marad”. A kormánypárti politikus kijelentését a Talpra Magyarok Közösségének alapítója sem hagyta szó nélkül.

Menczer Tamás a Parlamentben adott interjút szerdán a 444-nek. A Fidesz kommunikációs igazgatója a szombati tüntetéssel kapcsolatban elmondta, hogy az április 6-án tartott demonstráción messze nem voltak annyian, mint amennyit Magyar Péter állít. Úgy látja, az eseményre olyan emberek mentek el, akik nem szeretik a Fideszt, a jogász pedig „hazatalált a baloldalra”.

A politikus arra is kitért, hogy emberi fenntartásai vannak Magyar Péter személyével kapcsolatban, és félti a jogász jelenlegi barátnőjét is.

Aggódom egy kicsit a mostani barátnőjéért, és most nem viccelek. Ugyanis a hölgy nyilvánvalóan véletlenül elmondta, elárulta azt, hogy külföldiek segítik Magyar Pétert. Magyar Péter próbálta eltörölni vagy kitörölni ezt a nyilatkozatrészt, de hát nem sikerült, tudjuk, hogy mi hangzott el

– fejtette ki Menczer Tamás.

Hozzátette, reméli, Magyar Péter barátnőjének semmilyen bántódása nem esik, és hogy a nadrágszíj a nadrágon marad.

„Na, figyelj Tomi, szállj le a családomról!”

A Fidesz kommunikációs igazgatója közösségi oldalán is megosztotta az interjút, amit Magyar Péter sem hagyott szó nélkül.

Na, figyelj Tomi, szállj le a családomról, szállj le a barátnőmről, eleget ártottatok ti már nekik, csak hogy a hatalmatokat mentsétek

– írta a bejegyzés alatt a Talpra Magyarok Közösségének alapítója.

Magyar Péter hozzászólásában kifejtette, a bicskei áldozatoktól még mindig nem kértek bocsánatot. A jogász kikérte magának, hogy Menczer Tamás baloldalinak nevezte, mivel szerinte sosem volt az és nem is lesz.

„Nekem nem kommunista ügynökök és pártfunkcionáriusok a felmenőim, ellentétben a Fidesz vezetőivel. Van egy »jó« hírem Orbán Viktornak és Gyurcsány Ferencnek, az új kormány egyik első döntése az ügynökakták megnyitása lesz, amit nem véletlenül akadályoznak közösen évtizedek óta” – tette hozzá Magyar Péter.

Rovatok