Index Vakbarát Hírportál

Johnny Depp szegény, öreg drogosnak nevezte magát, és Amber Heardöt dicsérte a tárgyaláson

2022. április 26., kedd 10:24

Hiába a hetek és hónapok óta tartó sárdobálás, a korábban meglehetősen durva vitákat és szócsatákat feltáró perben kiderült, a legnagyobb bajban – mielőtt még minden rosszra fordult – a kábítószerfüggő Johnny Depp mindenben számíthatott volt párjára és édesanyjára.

A filmsztár és felesége pere napról napra tartogat újdonságot a tárgyalásokat végigkísérők számára, a korábbi sárdobálás és a sérelmek szajkózása helyett azonban Johnny Depp mintha megenyhült volna, volt párját és annak édesanyját is meglehetősen pozitív színben tüntette fel. Ugyan csak egy korábban, Heard édesanyjának – az azóta elhunyt Paige Parsonsnak – címzett levélről van szó, a színész mind a néhai anyóst, mind pedig volt párját magasztalta az üzenetben. 

Voltak drogos gondok

Depp az elmúlt hetekben végig azon volt, hogy a bíróságon tudja bizonyítani: Heard rágalmazta őt – amikor volt párja azt állította, hogy a színész bántalmazta őt a kapcsolatukban –, azonban a bíróságon bemutatott levélben most meglehetősen pozitív színben tüntette fel az állítása szerint a legnehezebb időszakokban őt mindenben támogató párját. 

A Karib-tenger kalózai-filmek sztárja 2014-es üzenetét volt párja jogi képviselője olvasta fel a bíróságon. 

Kedves Paige, hihetetlenül kedves vagy velem. Mérhetetlenül hálás vagyok, hogy az életemben vagy. Nincs szerencsésebb ember ezen a földön, hiszen az az erő, amit adsz nekem, elmondhatatlanul sokat segít

– idézi a filmcsillag szavait a New York Post.

A levél Deppék 2015-ös esküvője előtt fél évvel íródott, amikor a színész már komoly drog- és alkoholproblémákkal küzdött; akkori párja az üzenet szerint mindenben támogatta őt.

Nem kell elmagyaráznom neked a borzalmakat, te éppen annyira tisztában vagy vele, mint én. Amit tudnod kell, hogy a lányod messze túlteljesítette azt a rémálomszerű feladatot, hogy gondoskodjon erről a szegény, öreg drogosról

– folytatódik az üzenet, amely az elmúlt hetek sárdobálása óta talán az első olyan dolog, ami a páros kapcsolatát jó színben tünteti fel. 

Köszönet Heardnak

A 2020-ban elhunyt Parsonsnak címzett levél meglehetősen új megvilágításba helyezi Johnny Deppék házasságát, amelyben, úgy tűnik, a rengeteg rossz mellett sok jót is adott egymásnak a korábbi házaspár. 

Soha nem telt el úgy nap, hogy ne figyelt volna rám vagy ne nézett volna rám, hogy megbizonyosodjon arról, hogy jól vagyok. Elég, ha csak annyit mondok, hogy soha nem szerettem úgy nőt, mint őt. Heard ezer férfi erejével rendelkezik, és ez senkinek vagy semminek nem köszönhető, csak neked. Köszönöm, és szeretlek! A törvényen kívüli fiad

– zárul Depp levele. 

Azonban, hogy ne csak kedves üzenetek hangozzanak el a bíróságon, Depp egy másik, már jóval kevésbé hízelgő hangnemben íródott üzenetét is felolvasták, amelyet azt követően írt, hogy állítólag párja egy vodkásüveggel levágta az ujját. A levélben Heardöt egy sz*r alaknak és egy rosszindulatú, bosszúálló r*bancnak nevezi.

Johnny Depp 50 millió dollárra (17,4 milliárd forintot) perli volt párját az ügy miatt a karrierjében esett csorba miatt, valamint 350 ezer dollárra (122 millió forintot) az ügyvédi és a perköltségek fedezésére. A tárgyalás folytatódik.

(Borítókép: Johnny Depp 2022. április 25-én. Fotó: Helber/Pool via REUTERS)

Rovatok