Index Vakbarát Hírportál

Hangos szóváltás Johnny Depp és Amber Heard tárgyalásán: „Ő a bántalmazó ebben a teremben!”

2022. május 4., szerda 11:01

Továbbra sem csitulnak a kedélyek a tárgyalóteremben, Johnny Depp és Amber Heard rágalmazási perében folytatódik a sárdobálás. A volt házaspár nem tud egyezségre jutni, a felek követelőzései és vádjai pedig napról napra újabb szintet lépnek.

A per kezdete óta próbálják Amber Heard jogi képviselői elérni, hogy bizonyíték hiányában ejtsék Johnny Depp, ügyfelük rágalmazása miatt indított keresetét, azonban a bíró az ügy keddi tárgyalásán ismét elutasította ezt.

Penny Azcarate bíró arra hivatkozva ejtette az ügyvédek kérését, hogy a Washington Postban korábban megjelent, Heard által publikált cikkek tartalma kimerítheti a rágalmazás fogalmát – írja a Daily Mail

Döntése azonban érthetően nem aratott osztatlan sikert, a tárgyalóteremben hangos sárdobálás vette kezdetét a korábbi sztárpár ügyvédjei között.

Amber Heard ügyvédje, Benjamin Rotternborn szerint az, hogy Depp fizikailag és verbálisan is bántalmazta Heardöt, az vitathatatlan, majd hozzátette, a rágalmazási kereset során azonban nem mutattak be elég bizonyítékot ügyfele ellen, emiatt ejteni kell az ügyet. 

Természetesen nem kell félteni a Johnny Deppet védő Benjamin Chew-t sem, aki tüzes válaszában elmondta, ő és ügyfele több bizonyítékkal, dokumentumokkal és hangfelvételekkel is bizonyítani tudják igazukat – miszerint Heard bántalmazta, majd rágalmazta Deppet –, majd hangosan kollégájának és Heardnek esett. 

Ő a bántalmazó ebben a teremben!  

– mondta indulatosan Chew, aki ezt követően még több alkalommal is felháborítónak tartotta a szemben álló fél állításait. 

Mint arról az Index is beszámolt, Johnny Depp 50 millió dollárra (17,4 milliárd forintra) perli volt párját az ügy miatt a karrierjében esett csorba miatt, valamint 350 ezer dollárra (122 millió forintra) az ügyvédi és a perköltségek fedezésére. A tárgyalás folytatódik.

(Borítókép: Johnny Depp és Amber Heard tárgyalása 2022. május 3-án. Fotó: Jim Watson/Pool via REUTERS)

Rovatok