Index Vakbarát Hírportál

Egyre kilátástalanabb Tom Brady és Gisele Bündchen házassága, válóperes ügyvédeket fogadtak

2022. október 5., szerda 07:46

Úgy néz ki, az NFL-sztár és modell feleségének házassága az utolsókat rúgja. A jelek szerint akkora a baj, hogy Tom Brady és Gisele Bündchen már válóperes ügyvédeket fogadtak és jelenleg a vagyonuk elosztásáról egyezkednek.

Ha amerikai futballos hasonlattal szeretnénk élni, akkor azt mondhatjuk, hogy Tom Brady és Gisele Bündchen kapcsolata lassan a végzónába (end zone-ba) ér. Az utóbbi időben egyre aggasztóbb híreket hallani a Tampa Bay Buccaneers irányítója és modell feleségének kapcsolatáról.

A házaspár kapcsolata szeptember elején futott zátonyra, amikor is annyira összekaptak, hogy Bündchen Costa Ricára utazott, és hazatérésük után sem közös floridai otthonukba, hanem Miamiba ment.

Brady nem tud elszakadni a futballtól

A brazil modell azt nehezményezi, hogy párja nem hajlandó szakítani szeretett sportágával, így továbbra sem foglalkozik eleget a családjával, ahogyan azt korábban megígérte. Noha az irányító idén január végén bejelentette visszavonulását, nem telt el két hónap, és ismét sokkolta a sportvilágot, ugyanis vállalta az idei szezont is.

Úgy tűnt, az Egyesült Államokban pusztító Ian hurrikán újra közelebb sodorta egymáshoz a feleket – Tom Brady a gyerekeivel együtt szintén Miamiba költözött floridai otthonukból átmenetileg a fenyegetettség miatt.

Ám a természet közbeszólása sem volt elég, ezúttal sem fújta őket össze a szél, ugyanis hiába rendelkeznek közös otthonnal a városban, csak a gyerekek laknak ott Bündchennel, az amerikai futballista máshol húzta meg magát.

Válóperes ügyvédeket fogadtak

A párhoz közel álló forrás a Page Sixnek arról beszélt, hogy szerinte innen már nincs visszaút.

Igazából sosem gondoltam volna, hogy ez a vita lesz a végük, de úgy tűnik, igen. Nem hiszem, hogy van még visszaút. Mindketten válóperes ügyvédet fogadtak, és már arról egyezkednek, mivel járna a válás, illetve ki mit kap.

Egy másik forrás szerint a hétszeres Super Bowl-győztes irányító és a szupermodell a jövőben is részt vesznek gyermekeik nevelésében, bárhogyan is alakuljon kapcsolatuk.

A bulvárlap által megkérdezett jogi szakértők szerint a házaspár Floridában nyújthatja be a válókeresetet, mivel ott tartózkodnak a legtöbbet. Az oldal egyik forrása arról beszélt, jelenleg a vagyonuk felosztását próbálják rendezni, amely többek között egy 26 millió dolláros ingatlant is magában foglal. A házaspárnak továbbá van egy 3,6 millió dollár értékű lakása Tribecában, egy 5,7 millió dolláros ingatlanja Montanában, valamint Bündchen kedvence a Costa Rica-i Nicoya-félszigeten, ahol a család gyakran nyaral.

Kettőn áll a vásár

A brazil modellhez közeli források szerint szexista lenne azt állítani, hogy a szakítás oka Bündchen aggódása lenne férje futballkarrierje miatt.

Mint minden házasságban, itt sem csak az egyik fél a hibás. Gisele világosan elmondta, hogy aggódik amiatt, hogy Tom még mindig focizik. Az elmúlt években viszont már jó néhányszor összezördültek, úgy néz ki, ezúttal nincs visszaút

– vélekedett a szupermodell közeli ismerőse.

(Borítókép: Tom Brady és Gisele Bündchen 2018. május 7-én. Fotó:  Matt Winkelmeyer/MG18/Getty Images for The Met Museum/Vogue)

Rovatok