Index Vakbarát Hírportál

Elon Musk is beszállt Andrew Tate trollkodásába

2023. január 1., vasárnap 13:36

Elon Musk az év utolsó napján még odaszúrt egyet Andrew Tate-nek, természetesen a már elhíresült pizzásdobozt vette elő a Tesla első embere is.

Amint arról már az Index is beszámolt, pénteken embercsempészet, nemi erőszak és szervezett bűnözői csoportok létrehozásának vádjával őrizetbe vették Andrew Tate amerikai–brit influenszert Romániában. Az egykori kick-box bajnokot a bátyjával és két másik gyanúsítottal együtt fogta el a rendőrség.

Andrew Tate-et azok után tartóztatták le, hogy a legutóbbi, Twiterre feltöltött videójában feltűnt két pizzásdoboz, rajtuk egy bukaresti pizzéria nevével. A pletyka, miszerint ennek köszönhetően sikerült lebuktatni az influenszert, hamar elterjedt az interneten, de a román hatóságok gyorsan szertefoszlatták ezeket az elképzeléseket.

A szóban forgó videó eredeti címzettje, a Tate-tel vitába keveredő Greta Thunberg is reagált a hírre: „Ez történik, ha nem hasznosítod újra a pizzásdobozaidat”.

A világ leggazdagabb embere, Elon Musk sem bírta ki, hogy ne szóljon hozzá a témához, Twitteren üzent az influenszernek.

Néha jobb otthon pizzát készíteni

– tanácsolta a Tesla tulajdonosa.

(Borítókép: Rendőrök veszik őrizetbe Andrew Tate-et Bukarestben 2022. december 29-én. Fotó: Octav Ganea / Reuters)

Rovatok