Index Vakbarát Hírportál

Tóth Gabi: A zenét fentről kaptam, Istentől!

2023. január 17., kedd 13:03

Az énekesnő a közösségi oldalán vág vissza rosszakaróinak, és arról kérdezi követőit, szerintük mi az, ami az ő hibája. Tóth elmondása szerint a gyűlölködést már próbálja inkább humorral kezelni.

Tóth Gabinak hatalmas gyűlöletcunamival kellett szembenéznie az elmúlt hónapokban, ami főleg arra vezethető vissza, hogy jobban előtérbe helyeztevalláshoz – és politikához – kötődő nézeteit. Ez stílusváltást eredményezett, amelyet a magyarok nagy része nemigen tudott megemészteni, és csak még több ellenszenvet generált. Az énekesnőt leginkább a közösségi médiában éri támadás, ami súlyos méreteket öltött. Korábban egy kommentelő már nemcsak az ő, hanem a gyermeke halálát is kívánta, ezen ügyben egyébként megtették a szükséges jogi lépéseket is. Mivel a Tóthot ért bántalmazás az interneten azóta sem akar szűnni, az énekesnő elhatározta, hogy másképp fog hozzáállni a gyűlölködő kommentekhez.

Az Instagram-oldalán indított egy trendet, amely annyit takar, hogy megkérte követőit, árulják el neki, mi lehet az ő hibája. Ez azon alapszik, hogy állítása szerint bármit csinál, az úgysem lesz jó, így inkább elviszi a balhét mindenért. A Miért lehet még hibáztatni Tóth Gabit? kezdeményezésére egész humoros válaszokat kap. Például, hogy miatta nem aludt egy követőjének a gyereke, vagy épp ő tehet arról is, hogy valaki megevett egy egész zacskó chipset a fogyókúra alatt. Mint arról az énekesnő a Borsnak beszámolt, már igyekszik humorral kezelni ezeket a helyzeteket. 

Ahogy kifejtette, korábban némaságba burkolózott, de ennek ellenére sem csitultak a kedélyek, így rájött, ha csendben marad, akkor sem fog változni semmi. Hozzátette, akik ismerik, tudják, hogy szeret viccelődni, ezért is tette fel a kérdést közösségi oldalán: „Miért lehet még hibáztatni Tóth Gabit?” Elmondása szerint a válaszokból ítélve azt szűrte le, hogy a magyarok szerencsére értik a viccet. 

Nem fogom abbahagyni a zenélést, nem fogok eltűnni, nem fogom feladni! Mert a zene az életem! Hiszek és szeretek! Ezt senki sem fogja tudni elvenni tőlem! Gúnyolhatnak, aggathatnak rám különböző bélyegeket, nem számít! A zenét fentről kaptam, Istentől! Én pedig igyekszem méltó lenni halandóként. Hibáztam, és fogok is bizonyosan, esendő emberek vagyunk! A hitemet és az erőmet nem tudják elvenni soha! Hanniért, a zenéért, az emberekért, akik nem vakok, és átlátnak ezeken az idióta bélyegeken. Köszönöm nekik

– közölte Tóth Gabi.

(Borítókép: Tóth Gabi 2022. március 1-jén. Fotó: Papajcsik Péter / Index)

Rovatok