Index Vakbarát Hírportál

Britney Spears veszélyben lehet, súlyos mentális betegséggel küzd

2023. február 10., péntek 16:16

Közeli ismerősei fejezték ki aggodalmukat az énekesnővel kapcsolatban, akire nemrég rendőrt kellett hívni. Attól félnek, hogy az énekesnő egyre csak romló mentális betegsége miatt akár önmagának is árthat.

Nem először fordul elő az, hogy Britney Spears rajongói és szerettei riadót fújnak az énekesnő állapota miatt. Korábban egy Los Angeles-i étteremben kapták lencsevégre, amint magában beszél, és próbálja eltakarni az étlappal az arcát az őt vevő kamerák elől.

Hasonló aggodalmat keltett akkor is, amikor nemrég letörölte magát az Instagramról. A rajongók attól tartottak, hogy a történelem megismétli önmagát – 2008-ban ugyanis a sztárénekesnő idegösszeomlást kapott, majd leborotválta a haját –, így kihívták a rendőröket.

Az énekesnőt végül épségben találták a hatóságok, azonban hozzá közel álló források arról számoltak be, hogy segítségre van szüksége. 

TMZ közlése szerint már egy héttel ezelőtt azt tervezték Spears szerettei, köztük férje, Sam Asghari, hogy közbeavatkoznak. Az énekesnő menedzsere kibérelt egy házat Los Angelesben, hogy ideiglenesen odaköltöztessék annak érdekében, hogy jobban legyen, azonban végül valaki megneszelte, mire készülnek, így tervük dugába dőlt. 

A portál szerint Spears viselkedése egyre kiszámíthatatlanabb az utóbbi időkben, többek között mentális betegsége miatt. A TMZ-nek nyilatkozott néhány ismerőse, akik elmondták, már épp itt volt az ideje, hogy közbeavatkozzanak.

Nagy veszélyt jelent önmagára és a körülötte lévőkre is. Egy időzített bomba. Hál istennek végre valaki tett valamit az ügy érdekében

– fejtette ki egy forrás. Egy másik informátor hozzátette: aggódik amiatt, hogy egy reggel szörnyű hírt fog kapni. 

Komoly a félelem amiatt, hogy vagy meghal, vagy megöl valakit. Túl sok koffeint fogyaszt, meg Adderallt, bármit, ami a keze ügyébe kerül. Nem szedi be a gyógyszereit, ami elengedhetetlen hangulatának a stabilizálásához, és tudtunkon kívül más szerekkel próbálja gyógyítani magát, ami súlyosbítja a mentális betegségét

– mondta, hozzátéve: Britney Spearsnek olyan kezeletlen traumája van, amin a terapeuták tudnának segíteni, ha alávetné magát a kezelésnek. 

(Borítókép: Britney Spears 2019. július 22-én. Fotó: VALERIE MACON / AFP)

Rovatok