Index Vakbarát Hírportál

Zámbó Krisztián: Delhusánál sóherebb a világon nincs

2023. február 10., péntek 12:59

Zámbó Jimmy legidősebb fia Hajdú Péternek számolt be bővebben Delhusa Gjonnal való kakaskodásának hátteréről, kijelentve, a Nika se perimeno énekese mindenben hazudott.

Zámbó Krisztián alig egy hónappal ezelőtt keveredett összetűzésbe az interneten Delhusa Gjonnal, aki azt állította, Zámbó Jimmy a halála előtt kért tőle kölcsön 9 milliót. Ezt azzal magyarázta, hogy az énekes az ő kiadójánál tervezte kiadni a további lemezeit, így előleget kért tőle, amit állítólag meg is kapott, azonban Zámbó néhány nap múlva meghalt, az albumok pedig sosem készültek el. Fia, Zámbó Krisztián a felreppent hírrel kapcsolatban írt egyik cikk Facebookra kitett bejegyzése alatt állt bele páros lábbal Delhusába, akit hazugnak nevezett. A csörtéjük körül azóta már csillapodtak a kedélyek, azonban Zámbó Krisztián nemrég a Hajdú Péter vezette Frizbiben járt, ahol bővebben beszámolt a történtekről. 

Ahogy azt a ma este élesedő adásban kifejti, felhívta Delhusa Gjont azután, hogy azt állította, Zámbó Jimmynek nem ment jól a szekér az utolsó éveiben. Mint hozzátette, édesapjának volt pénze, mivel sportcsarnokokat töltött meg, ahogy több gyémánt- és platinalemezt is szerzett albumaival – és halálát követően ő is sokat örökölt tőle. 

A Bors által közölt részletek szerint az adásban Zámbó többek között azt ecseteli, hogy édesapja nagyon elismerte Delhusát, korábban együtt is duetteztek az árvízkárosultak javára készülő lemezre. 

Apu akkor már nem volt a Magneotonnál, mert lejárt a szerződése, és saját maga kezdte csinálni az anyagait a Jankai Bélával. Delhusa mondta neki, hogy menjen át az ő kiadójához, mert kétszer annyit fizet neki, mint amennyit korábban a Magneotontól kapott

– fejtette ki Zámbó, hozzátéve:

Aki ismeri Delhusát, az tudja, hogy nála sóherebb a világon nincs, és nem is volt. Tőlem mondhat ő bármit, meg be is perelhet, ezt nem csak én, hanem nagyon sokan mondjuk.

Zámbó elmondása szerint több olyan történetet is ismer Delhusával kapcsolatban, amelyek ha napvilágra kerülnének, nem lenne bennük köszönet, azonban ígéretet tett arra, nem árulja el őket. Ennek ellenére mégis előállt a farbával, és elmesélt egy régebbi sztorit. Delhusa anno elhívta kajálni az édesapját és Jankai Béla zeneszerzőt a duettjük felvétele után, azonban végül ők fizettek. 

Apu ugyan nem ivott, mert vezetett, de a Béla és a Delhusa igen. Gjon valamiért elment a bárpulthoz, és többet nem is ment vissza az asztalhoz. Végül jött a pincér, hozta a számlát, és apu fizette ki. Majd a pultnál látták Gjonit, amint iszogatott. Érkezett egy – úgymond – »exkluzív« hölgy, akivel el is ment. Ezután megint kaptak apuék egy számlát, amit a Jankai fizetett ki. Apu akkor mondta, hogy ez a Delhusa egy nem jó fej csávó

– mesélte Zámbó, kijelentve, ebből is látszik, hogy Delhusa „nem az a típus volt, aki kivett volna a szekrényből 9 millió forintot”.

(Borítókép: Zámbó Krisztián 2022. november 12-én. Fotó:  Papajcsik Péter / Index)

Rovatok