Index Vakbarát Hírportál

Lakatos Márk szerint Tóth Gabiék ízléstelenül tálalták a válásukat

2023. augusztus 14., hétfő 20:34

Éles kritikát fogalmazott meg Tóth Gabi és Krausz Gábor válásáról Lakatos Márk. A stylist ízléstelennek és megbocsáthatatlannak nevezte, hogy a házastársak közös gyerekük fotójával jelentették be, hogy elválnak útjaik.

Múlt héten robbant be a köztudatba a hír, miszerint Tóth Gabi és Krausz Gábor elválnak egymástól. Az énekesnő és a séf posztjukhoz egy-egy fotót is csatolt, amelyeken közös kislányukkal, Hannarózával szerepelnek.

Lakatos Márk stylist TikTok-oldalán arról beszélt, hogy szerinte megbocsáthatatlan, hogy a felek gyerekük képével jelentették be a válást – szúrta ki a 24.hu.

Tök mindegy, hogy hogy nézzük ezt az egész válást, egy dolog szerintem megbocsáthatatlan, mind a Krausznak, mind a Tóth Gabinak, amikor bejelentették ezt az egész ügyet, akkor a gyereküknek a képével jelentették ezt be. Erre is a gyereket használják fel, ami szerintem elég ízléstelen

– mondta Lakatos.

Mint arról beszámoltunk, Krausz Gábor séf egyik ismerőse szerint Hannaróza jelenleg az apjával él. Ennek oka, hogy a hírek szerint Tóth Gabi összeköltözött állítólagos új párjával, a Fricska Táncegyüttes tagjával, Papp Máté Bencével.

A sztárséf közeli ismerőse szerint bár az énekesnő élvezi az új helyzetet, Hannarózának érthetően túl sok a változás, így Krausz jobbnak látta, ha egy időre magához veszi a kislányt.

Rovatok