Index Vakbarát Hírportál

Alig indult el a jegyértékesítés Azahriah koncertjére, máris lefagyott a rendszer

2023. október 10., kedd 11:01

Október 10-én 10 óra 10 perckor indult meg hivatalosan a jegyértékesítés Azahriah májusi koncertjére, azonban a rendszer pillanatok alatt lefagyott.

Azahriah az első magyar előadó, aki önálló koncertet ad a Puskás Arénában. A 2024. május 25-i koncertre már október 10-én, kedden 10 óra 10 perckor megkezdődött a jegyértékesítés, de hamar akadályba ütköztek a rajongók.

10 óra 30 perckor a jegyvásárlásra létrehozott honlapot megnyitva egy üzenet jelenik meg, amely arról tájékoztat, hogy várólistára kerültünk, és azt is mutatja, hogy mennyien várakoznak még előttünk.

Az előadó hivatalos Facebook-oldalán a jegyértékesítésről szóló bejegyzés alatt hasonló problémára panaszkodnak a rajongók. Többen is arról számoltak be, hogy az értékesítés indulásakor szinte azonnal várólistára kerültek, azonban akkor sokkal többen, több mint 20 ezren várakoztak a virtuális sorban.

De olyan beszámolók is érkeztek, amelyek szerint voltak, akik a honlap lefagyása miatt nem tudtak jegyet venni. Hiába voltak gyorsak, a rendszer végül őket is várólistára tette. 

Mint megírtuk, a 21 éves dalszerző-énekes napjaink egyik legnépszerűbb magyar előadója: YouTube-megtekintései hamarosan átlépik a 323 milliót; a Spotifyon havonta mintegy 25 milliószor játsszák le a számait. 

Azahriah először megtöltötte a Budapest Parkot, tavaly a Sziget Nagyszínpadán lépett fel, idén pedig telt házas koncertet adott a Papp László Budapest Sportarénában. Pályafutását még Paul Street néven, youtuberként kezdte, énekesként és dalszerzőként 2021-ben lépett először színpadra.

Abban az évben nyert az MTV EMA helyi előadó kategóriájában, és a OneRepublic előzenekaraként színpadra állhatott a Hősök terén. Mára az egyik legfelkapottabb magyar előadóvá vált; júniusban a Stadiumx producerduóval, a Grammy-díjas Sam Martin énekessel jelentetett meg közös dalt és klipet Heaven címmel, önálló albumot legutóbb Memento címmel adott ki.

Idén novemberben pedig tízállomásos európai turnéra indul, ennek koncertjei nagyrészt már most telt házasak.

Rovatok