Index Vakbarát Hírportál

Fordulat: kibékült Joe Jonas és Sophie Turner

2023. október 13., péntek 12:27

Joe Jonas visszavonta a Sophie Turner ellen benyújtott keresetét, amely a gyermekek nevelésére vonatkozott. Mindez annak a következménye, hogy a válófélben lévő pár egy négynapos válási mediáción vett részt, és sikerült megegyezniük a vitás kérdésekben.

Pár hete derült ki, hogy véget ért a Trónok harca sztárjának és a Jonas Brothers énekesének a házassága. A válókeresetet Joe Jonas adta be, azonban emellett kölcsönösen be is perelték egymást, azt állítva, hogy a másik fél megvonta tőle a közös gyerekeiket.

A Page Six nemrég azt írta ezzel kapcsolatban, hogy Joe Jonas szerdán benyújtott egy iratot Miamiban, aminek értelmében visszavonta a keresetét. Ez annak a folyománya, hogy a pár október 4. és 7. közt egy négynapos válási mediáción (vagyis a felek közti közvetítésen) vett részt,

és ennek köszönhetően sikerült egy „ideiglenes megegyezésre” jutniuk a gyermekek ügyében. 

A Page Six által megszerzett bírósági dokumentumok szerint a pár azonban nemcsak gyermekügyben, hanem más kérdésekben is megegyezett, és ezek szerint azt tervezik, hogy „békés megoldást keresnek az összes problémára”, amely a válással kapcsolatban adódhat.

Mint kiderült, a két gyermek (a 3 éves Willa és az 1 éves Delphine) ugyanannyi időt fog tölteni mindkét szülővel, és kéthetente fognak ingázni az Egyesült Államok (Jonas lakhelye, vagyis vélhetően Miami) és az Egyesült Királyság (Turner lakhelye, amely a legutóbbi hírek szerint jelenleg a szülőotthona, Warwickshire lehet) közt. A megegyezés hatálya egyelőre 2024. január 7-ig terjed, a hálaadást például apjukkal, a karácsonyt pedig anyjukkal fogják tölteni.

Megegyeztünk abban, hogy egyenlő mértékben fognak időt tölteni szerető otthonaikban, az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban. Alig várjuk, hogy nagyszerű társszülők legyünk

– írta a pár a Page Sixnek egy nyilatkozatban.

Rovatok