Index Vakbarát Hírportál

Így fest most a demenciával küzdő Bruce Willis

2024. március 20., szerda 15:25

A színészről első felesége, Demi Moore, illetve jelenlegi párja, Emma Heming Willis osztott meg egy-egy friss fotót abból az apropóból, hogy boldog születésnapot kívánjanak neki.

Még 2022 márciusában derült ki, hogy Bruce Willis felhagy a színészettel, miután afáziával diagnosztizálták. Később az is nyilvánvalóvá vált, hogy a pontos kórkép frontotemporális demencia, amelynek a kommunikációval kapcsolatos nehézségek csak az egyik tünetét jelentik. A színész azóta a pihenésre koncentrál, és csak időnként osztanak meg információt a nyilvánossággal azzal kapcsolatban, milyen állapotban van jelenleg.

Legutóbb első felesége, Demi Moore nyilatkozott ennek kapcsán, kifejtve, hogy Willis már fel sem ismeri őt, de az adott körülményekhez képest jól van.

Azt tudom mondani, amit a gyerekeimnek is szoktam. A legfontosabb, hogy elfogadjuk azt, ami jelenleg van, és ne ragaszkodjunk olyan dolgokhoz, amelyek már nincsenek. Ha így tekintünk a helyzetre, abból még sok szépség, kedvesség, szeretet és öröm fakadhat

– mondta akkor. 

Bruce Willis jelenlegi felesége, Emma Heming Willis mellett Demi Moore az, aki időnként felszólal, és némiképp próbálja megnyugtatni a rajongókat. A színésznő kedden egy friss képet is megosztott volt férjéről, aki történetesen aznap ünnepelte 69. születésnapját. 

Boldog születésnapot BW. Nagyon szeretünk, és hálásak vagyunk érted

– írta.

Emma Heming szintén egy fotót osztott meg az Instagram-oldalán, amelyen Willis a közös gyermeküket tartja. A képhez írt leírásban úgy fogalmazott, egyszerűen imádják a színészt, akinek a karjaiban lenni a világ legbiztonságosabb helyét jelenti az egész világon. Hozzátéve, férje egy igazi úriember, aki csak úgy ontja magából a szeretetet. 

(Borítókép: Getty Images)

Rovatok