Index Vakbarát Hírportál

A vizelő prostis dosszié is a Trump elleni hivatalos nyomozás része lett

2017. október 5., csütörtök 21:18

Emlékeznek még arra az iratkötegre, amit egy volt brit MI6-es hírszerző,  rakott össze Trump és az oroszok kapcsolatáról? Itt írtunk róla bővebben, a lényege, hogy az egykor Moszkvában dolgozó, kollégái által nagyra becsült hírszerző szerint Trump és az oroszok kapcsolatban álltak egymással, az oroszok hekkelték meg a demokratákat Trump tudomásával, az orosz titkosszolgálat pedig kínos adatokat gyűjtött Trumpról, olyanokat, amelyek a pénzügyeit és a szexuális életét is érintik.

A legemlékezetesebb állítás ebben a dossziéban az volt, hogy Trump egy moszkvai szállodában kibérelte azt a lakosztályt, amelyben nem sokkal korábban Obama lakott a feleségével, és prostituáltakkal vizeltette le az ágyat. Mindez pedig megvan az oroszoknak videón, mivel megfigyelték a lakosztályt.

Ez a dosszié most hivatalosan is a Trump és az oroszok kapcsolatát vizsgáló különleges ügyész, Robert Mueller nyomozásának a része lett, írta a Reuters saját forrásokra hivatkozva. Átvette ugyanis az FBI-tól ennek vizsgálatát. A cikk szerint Mueller és az FBI sem kommentálta a felvetést. 

Hogy Robert Muellerrel nem lesz könnyű dolga Trumpnak, arról itt írtunk bővebben. A Trump elleni orosz témájú nyomozásokat pedig itt szedtük össze.

Rovatok