Index Vakbarát Hírportál

Harry herceg attól tart, hogy Lady Diana sorsára jutnak

2021. március 1., hétfő 08:21

Nagyon boldog vagyok, hogy a feleségem, Meghan itt ül mellettem, el sem tudom képzelni, hogyan csinálta ezt végig édesanyám egyedül − mondta Harry herceg Oprah Winfrey-nek adott interjújában. Hozzátette: hihetetlenül nehéz volt elhagyni a királyi udvart, de legalább egymás mellett vannak.

A Daily Mail arról ír, hogy az eredetileg kilencvenperces interjúból néhány részlet kiderült a most kijött előzetesnek köszönhetően. Köztük az is, hogy 

HARRY HERCEG NAGYON FÉL ATTÓL, HOGY A TÖRTÉNELEM MEGISMÉTLI ÖNMAGÁT, ÉS az ANYJA, DIANA SORSÁRA JUTNAK.

Sussex hercege és hercegnéje most először adott interjút, miután több mint egy éve elhagyták a Buckingham-palotát. A napokban pedig már hivatalosan is elhatárolódtak az uralkodói családtól.

A csatorna előzetesen jelezte, hogy a hercegnét számos témában fogják megkérdezni. Például arról, hogyan változott meg az élete, miután belépett a királyi családba, és arról is, hogy milyen, amikor minden mozdulatát árgus szemek figyelik és kommentálják. A várandós Meghan Markle az interjúban azt mondta, hogy

a királyi élet „szinte túlélhetetlen”,

ami Oprah szerint úgy hangzik, mint egy töréspont. Aztán rákérdezett:

Elhallgattál vagy elhallgattattál?

Az előzetesből nem derül ki, hogy pontosan mit válaszolt a hercegné, de a műsorvezető kiemelte, hogy Meghan „sokkoló dolgokat árult el”.

Az interjút a CBS-en vetítik vasárnap este.

Rovatok