Index Vakbarát Hírportál

Sorozat készül a modell történetéről, akit elraboltak és szexrabszolgaként akartak árulni

2023. július 27., csütörtök 17:56

Sorozat készül Chloe Ayling brit modell történetéből, akit 2017-ben két férfi átvert, elrabolták és szexrabszolgaként akarták árulni. A nő végül azzal győzte meg elrablóit, hogy otthon várja fia, ezért elengedték.

Chloe Ayling esete bejárta a hazai és a világsajtót is 2017-ben. A modell Milánóba utazott, hogy beindítsa karrierjét. A brit modellt ügynökén keresztül hívta el egy férfi egy olaszországi fotózásra július 11-én. A stúdióban többen lefogták, bedrogozták, megkötözték, majd a magatehetetlen nőt egy bőröndbe rejtették.

A két férfi a The Black Group terroristahálózat tagja volt, és azzal fenyegették meg Aylinget, ha nem fizet 300 ezer eurót (átszámolva nagyjából 113 millió forintot), akkor az interneten árulják szexrabszolgaként. A két testvér hat napon keresztül tartotta fogva a lányt, majd Ayling meggyőzte őket, hogy engedjék el, mert otthon várja a fia.

Lukasz Herba 16 év és kilenc hónapot, testvére, Michal pedig 16 év és nyolc hónap börtönbüntetést kapott emberrablásért.

Az RTL most arról ír a BBC cikke alapján, hogy megfilmesítik Ayling történetét Kidnapped (Elrabolva) címen. A sorozat idén év végén várható. Megjegyzik, hogy Ayling azóta is aktív a közösségimédia-oldalakon és sorra rakja ki képeit.

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20 számon, vagy a nap 24 órájában ingyenesen hívható Áldozatsegítő Vonalat a 06-80-225-225-ös számon.

Személyesen az Önhöz legközelebbi Áldozatsegítő Központban kérhet segítséget, az Áldozatsegítő Központok címlistája itt található: http://vansegitseg.im.gov.hu

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06-80-505-101-es telefonszámon.”

Rovatok