Index Vakbarát Hírportál

Volt hajógyáris diszkótulajdonossal hódítaná meg a rádiós piacot Andy Vajna

2015. szeptember 9., szerda 15:59

Mi is írtunk róla, hogy Andy Vajna nagyon fel akarja kavarni a magyar kereskedelmi média állóvízét, legyen szó a TV2 megvásárlásáról, saját tévécsatornáról vagy éppen rádióállomásról. A Heti Válasz online kiadása most úgy tudja, hogy utóbbi van a legnagyobb esély és az étteremtulajdonos/filmproducer/filmbiztos/kaszinómogul/szépségkirálynő-választó Vajna a pesit éjszakából ismert Bakai Mátyással törne be a piacra.

Ugyebár ezzel a Simicska-birodalomhoz tartozó Music FM orra alá törhetné a borsot és ha úgy adódna, pár állami hirdetés is elférne valószínűleg az adón. Ehhez nemrég megalapította a Radio Plus Kft.-t, ahol most a hetilap értesülései szerint megtették társügyvezetőnek az egyébként DJ-ként sem ismeretlen Bakai Mátyást.

Róla annyit érdemes tudni, hogy a már jó ideje megszűnt Roxy Rádió tulajdonos-ügyvezetője volt és ő adta el a Dokk nevű szórakozóhelyet a Hajógyári-szigeten 2004-ben annak a Vizoviczki Lászlónak, aki az egész szigetet berendezte a saját klubjaival (több másik vidéki és budapesti mellett) és jelenleg bírósági eljárás folyik több száz millió vesztegetési ügy miatt, amiben magas beosztású rendőrök is benne lehettek.

Rovatok