Index Vakbarát Hírportál

Év dolgozója: Megérdemeltem, amit Ganxstától kaptam!

2015.12.15. 09:35

Csak másnap, a kórházban tudta meg, mi történt, illetve mit tett az év dolgozójának választott kecskeméti férfi a céges buliján, írja a Blikk. A logisztikai cég kitüntetett alkalmazottja italos állapotában előbb csak provokálta, majd később hátba is vágta Ganxsta Zolit, aki aztán egyetlen ütéssel kórházba küldte.

Ezek szerint megérdemeltem, amit kaptam!

– mondta a rapper áldozata, akinek a rendőrök mesélték el a történteket a kórházban, annyira részeg volt előző este.

A beszámolók szerint a férfi előbb csak bekiabált és (középső ujjával) bemutogatott a fellépés alatt, majd levette a pulóverét, és, hogy verekedést provokáljon, a rapperhez vágta, aki azonban nem akart balhét, többek elmondása alapján is csendesen tűrt. Egészen addig, amíg a ráadás után Ganxsta és csapata le nem jött a színpadról, és az év dolgozója hátba nem vágta. Ekkor egyetlen ütéssel törte szilánkosra a pocsolyarészeg férfi állkapcsát, akinek orrán-száján ömlött a vér. Ganxstáék ekkor elhagyták a helyszínt, a férfihoz pedig mentőt hívtak.

A Blikk úgy tudja, a logisztikus attól fél, hogy a történtek miatt kirúgják, a cég azonban nem szeretné elveszíteni, túl jó munkaerőnek tartják.

Ganxsta  közben a Facebookon reagált a történtekre:

Én nem szívesen bántok senkit de nem vagyok egy puhafaszú buzi. Minden akciót reakció követ. És a dzsipó reakció kurva félelmetes akció.



Rovatok