Index Vakbarát Hírportál

Axl Rose nem lesz ott a G N’ R újjáalakulásáról szóló bejelentésen

2016.01.05. 09:08

 

 

Annyira tipikus Axl-húzás, hogy az valami elképesztő: az ember, akinél összeférhetetlenebb alak a rockzenében nem nagyon akad, egy nappal azelőtt mondta le a fellépést az ABC tévéadó Jimmy Kimmel Show nevű beszélgetős műsorában, hogy ott a kamerák előtt jelenthették volna be Slash-sel, hogy megint közösen zenélnek, és világ körüli turnéra mennek a Guns N’ Rosesszal.  

Kimmel ma esti műsorában került volna sor a Nagy Összeborulásra, mer ugye az ilyeneket kamerák előtt kell mostanában abszolválni, az nem elég, hogy bemennek a Rainbow-ba, leróják a tiszteletüket Lemmy emlékműve előtt, megisznak egy bambit, és oösszepacsiznak, másnap meg jön egy sajtóközlemény, nem. Ma ennek már tudománya van, két hónappal ezelőtt röppentek fel az első komolyan vehető hírek a zenekar klasszikus felállásának újjáalakulásáról, ezzel együtt megnőtt a GnR+reunion Google-keresések száma is, majd jött a hír az első Slash-Axl beszélgetésről 15 év kihagyás után, a GnR weboldalán pedig kitettek egy videót, amin leginkább csak a közönséget látjuk a Welcome to the Jungle dallamaira, és mutatnak egy klasszikus logót.

A Jimmy Kimmel Show-tól egyébként a zenekar új felállásának bejelentését várhatjuk, ami várhatóan a Slash-Axl-Duff-Matt Sorum-Dizzy Reed-Gilby Clarke vonalon fog mozogni, hacsak Axl megalomániája le nem gyűrte a józan észt, és be nem pakolt még egy gitárost a zenekarba, mondjuk Richard Fortust a legutóbbi GnR-felállásból.

A Coachella fesztivál és a Guns N’ Roses honlapján egyébként már szerepel, hogy április 16-án és 23-án a GnR lesz a főzenekar, de az sehol sem olvasható, hogy milyen felállásban, szóval a hivatalos bejelentés még nem történt meg, mondjon bárki bármit is. Jó, kész csoda lenne, ha ma este Kimmelnél Slash csak azt mondaná, hogy jót dumáltak Axllel, és a Coachellán beugrik egy nóta erejéig a zenekarba, de várjuk ki a végét, a lineup összetétele sokkal izgalmasabb, mint maga az összebútorozás ténye.     



Rovatok