Index Vakbarát Hírportál

Számháború és kánikula lesz, térerő nem annyira

2016.06.14. 09:49

Csütörtökön nyitja meg kapuit a vadiúj és első alkalommal megrendezett Kolorádó fesztivál, ahol három napon át csaknem száz fellépő játszik majd az adyligeti Sztrilich Pál Cserkészparkban, azaz nagyjából Budapest határában. Fellép például a Stenk idei dalversenyének győztese, a Dope Calypso, valamint két döntőse, a Felső Tízezer és a Fran Palermo is. 

Rajtuk kívül játszik még több olyan zenekar is, akikkel rendszeresen foglalkozunk az Indexen, például a Puma Danger, a Blahalouisiana, a Csaknekedkislány, a Gustave Tiger, a Signore Crust vagy a Szabó Benedek és a Galaxisok. A hétvégére nagyon durva kánikulát is jósolnak.

A Kolorádó fesztiválon zenél még többek között a Nicolas Jaar által is kipécézett 12z, de itt debütál majd Zságer Balázs és Genser András új formációja, a Changing Grey is. Ezen felül akusztikus fellépéseket telepít a rétre a Balcony TV és a Mome Zaj, de játszik az olasz Giorgio Gigli és a japán Kuniyuki Takahashi is.

Itt lesz majd a fesztivál:

A fesztivál azonban nemcsak a zenéről szól, a szervezők különböző cserkész és nem-cserkész játékokat is ígérnek. Lesz többek közt foci, frizbi, strandröpi és számháború. A Kolorádó fesztivál június 16-tól 18-ig, csütörtöktől szombatig tart. A napijegyek négyezer forintba, a bérletek pedig hat-hétezer forintba kerülnek – attól függően, hogy a helyszínen, vagy még a rendezvény előtt vásároljuk meg őket. A további részletekről és a programokról a Kolorádó honlapján lehet tájékozódni.

Ne maradjon le semmiről!



Rovatok