Index Vakbarát Hírportál

Curtis elvonóra megy

2019.01.07. 10:11

UPDATE: Curtis az Instagramon jelentette be, hogy valóban problémái vannak, és ugyan azt nem írja a posztban, hogy mivel (kokain? pia? más drog?), de abból, hogy azt írja, "Petikém, mindenben igazad volt", azt lehet sejteni, hogy a kokainról van szó. Mindenkitől elnézést kér, és elvonóra megy még ebben a hónapban:

 

Betegség miatt mostanában két bulit is lemondott az egykori Majka és Curtis nem Majka-fele, akiről Majka még nyáron azt mondta a nagy nyilvánosság előtt, hogy  te, ez meg drogos, baszki . És azt is, hogy nem nagyon lehet Curtisszel együtt melózni, mert megbízhatatlan, léha alak, aki nem egy fellépést lemondott már, és ez elég kellemetlen volt a zenekarnak, a szervezőknek, a közönségnek, satöbbi, satöbbi. 

Azóta Curtis a saját lábán áll, megcsinált egy tévéműsort, koncertezett is, úgy tűnt, hogy minden oké, aztán elkezdődött a koncertlemondósdi, hátrányos helyzetű gyerekek várták hiába, egy másik alkalommal betegségre hivatkozott, most már arra sem, egyszerűen nem ment el a lebeszélt bulira szombaton, oszt kalap.

Egy szlovákiai szórakozóhelyre lett volna hivatalos, és hogy tudott is a fellépésről, más sem bizonyítja, mint az, hogy három nappal a koncert előtt a facebookon is megosztotta az eseményt

Szombaton találkozunk Nádszegen a Red5 clubban!

- szöveggel. Vicces, de a Blikk szerint a poszt alatt elég sokan azt firatták jó előre, vajon ismét lemondja-e szereplést, ahogy tette azt korábban. És tessék, a kommentelőknek lett igazuk. (Nekem a jövő heti lottószámokat elküldhetnék, kösz!) A z érintett klub egy nagyon óvatos hangú közleményben a Facebookon, hangsúlyozza, egyelőre nem tudják, mi okból maradt el a fellépés.



Rovatok