Index Vakbarát Hírportál

Újabb rajongók perelik Madonnát az állandó késések miatt

2020.02.05. 12:45

Azok után, hogy tavaly novemberben egy floridai férfi pert indított Madonna állandó késései miatt, most újabb rajongók elégelték meg az énekesnő rendszeres, többórás késéseit.

A TMZ azt írja, hogy az énekesnő tavaly szeptemberben és októberben is órákat késett a brooklyni fellépéseiről. A pert indító két rajongó emiatt szerette volna visszakérni a jegyük árát a Live Nationtől, de a szervezőcég ezt megtagadta.

A vád szerint egyik esetben Madonna kerek három órát késett az eredeti fél 9-es kezdéshez képest, a másik esetben pedig szintén a tervezettnél két órával később lépett színpadra. Ez azért gond, mert a koncert olyan későn ért véget, hogy a rajongók lekésték az utolsó vonatukat haza, és csak másnap tudtak hazautazni. Ráadásul a koncerteken tiltva volt a telefon használata, így még csak alternatív megoldásokat sem tudtak intézni maguknak, hogy valahogyan hazajussanak az énekesnő késései miatt.

A másik rajongó által elindított ügyben az illető több mint ezer dollár értékben próbálta visszakapni a jegyek árát a több mint kétórás késés miatt, aminek az lett a következménye, hogy a floridai koncert hajnali negyed 3-kor (!!) ért véget. A Daily Mail korábbi hasonló eseteket is felsorol:

  • Volt olyan, hogy a hosszú késés miatt az emberek fújolni kezdtek, és azt skandálták, hogy vissza akarják kapni a pénzüket.
  • Egy másik alkalommal 500 embernek kellett visszafizetni a jegy árát a késői kezdés miatt.
  • 2016-ban a popsztár négy órát késett Melbourne-ben.
  • Brisbane-ben meg olyan későn kezdett, hogy mindenki lekéste az utolsó vonatokat.


Rovatok