Index Vakbarát Hírportál

A Sons of Apollo metál-szupergroup is lemondta európai fellépéseit

1
2020.03.05. 11:20

A Mike Portnoy dobos (Dream Theater), Derek Sherinian billentyűs (Dream Theater), Billy Sheehan basszusgitáros (David Lee Roth, Mr. Big), Jeff Scott Soto énekes ( Yngwie Malmsteen, Journey) és Ron "Bumblefoot" Thal gitáros (Guns N' Roses, Asia) alkotta zenekar a Facebookon jelentette be, hogy a jelenleg folyó európai turnéjukat, melynek záróakkordja március 25-én lett volna a Barba Negra klubban, a koronavírus miatt nem folytatják, inkább hazautaznak az USA-ba. Eddig egyébként négy bulijuk ment le, a németországi Karlsruhéban volt két teltházas koncert, illetve Norvégiában és Svédországban egy-egy. Ma este Kijevben léptek volna fel.

"Nagyon sajnáljuk, de nincs más választásunk, mint elhalasztani a jelenlegi turnénk hátralevő állomásait. A koronavírus-járvány elért arra a pontra, ahol a kormányok egyre másra zárnak be intézményeket, korlátoznak tömegrendezvényeket és állítanak le repülőjáratokat, így nem látjuk biztosítottnak azt, hogy a lekötött koncertjeinket valóban meg is tudjuk tartani. Természetesen tisztában vagyunk azzal, hogy az intézkedések a közönség és a mi egészségünk védelmét szolgálják, és ez mindennél fontosabb. (...) Az elmaradt koncerteket MINDENKÉPPEN pótolni fogjuk, a megváltott jegyek visszaváltásáról a helyi sajtó, a VIP-csomagok visszatérítésének módjáról a hivatalos weboldalunk tájékoztat majd."

A turnén egyébként Oroszországban, Svájcban, Olaszországban, Spanyolországban, Franciaországban, Angliában, Hollandiában, Csehországban, Szlovákiában és nálunk léptek volna fel.



Rovatok