Index Vakbarát Hírportál

új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Most ettől a videótól bolydult fel a TikTok. Nem mindenki bírta ki ezt a közeli képet.

    „Ráközelítek az életre” – mindössze ez szerepel annak a TikTok-felhasználónak a bemutatkozásában, aki november eleje óta külön platformot szentel azoknak a videóknak, amelyekben megmutatja, hogyan néznek ki hátborzongató közelségből a leghétköznapibb dolgok. Az eredeti neve elhallgatása mellett döntő férfi, akinek microzoomguy a felhasználóneve, ehhez egy mikroszkópot használ: többek között a kóláról, a gombáról, a papírpénzről, a köröm alatti koszról és a virsliről is készített már videót. A legnagyobb port eddig a legutóbbi kavarta: a virsliből egy jókora karikát és egy apróbb cafatot is tárgylemezre tett, hogy aztán megvizsgálhassa a bennük lévő organizmusokat.

    A virsli az egyik legalapvetőbb húskészítmény, amelyet rengeteg ételhez használunk, ezért is lehet, hogy a felvételhez több magyar TikTok-felhasználó is hozzászólt. Volt, aki megjegyezte: elborzadt attól, hogy látta, mi minden lapul a virsliben, mások kedvét azonban microzoomguy videója sem tudta elvenni a virslievéstől.

    Kész vagyok, többet nem veszek mikroszkópot.

    Akkor ennyi erővel semmit se lehet enni, mert mindenben van valami.

    Mi ezt megesszük, nem mikroszkópozzuk otthon.

    Mit számít... finom!

    – jegyezték meg páran a videó alatt, mely már több mint 27 milliós megtekintésnél jár.

  • Szombat este Kiskunfélegyházán adott koncertet az Anna and the Barbies, amelynek frontembere, Pásztor Anna megadta a módját. Fellépés közben át is öltözött: fehér kabátját és platformos csizmáját egy ponton fekete kabátra és tűsarkúra cserélte. Utóbbi abban sem akadályozta, hogy guggoljon s ugráljon éneklés közben. De nem csupán ezzel tette különlegessé a fellépést.

    A kétgyermekes énekesnő egy különleges, fonott frizurát is csináltatott magának, az átöltözést követően ráadásul úgy tért vissza a színpadra, hogy két tincset az arcára rögzített, ami miatt úgy nézett ki, mintha egy maszkot vagy szemüveget viselne. Az extravagáns stílus miatt még akár az is elmondható Pásztorról, hogy úgy néz ki, mint az amerikai énekesnő, Lady Gaga.

    Az énekesnő egyébként éppen ma ünnepli 51. születésnapját. 

  • Igazi harcosnak gondolja magát.

    Szinte tapintható a feszültség a ma esti Sztárbox előtt, Istenes Bence és Rácz Jenő elődöntős összecsapása az egyik legjobban várt mérkőzés, amit mi sem bizonyít jobban a két fél közötti verbális adok-kapoknál. A műsorvezető és a Michelin-csillagos séf az elmúlt egy hétben több alkalommal is üzent már egymásnak: hol a rádióban, hol a tévében, hol a közösségi felületeken nyilatkoztak arról, mi a véleményük a másikról, és hogy milyen meccsre számíthatnak a nézők tőlük az elődöntőben. 

    Rácz és Istenes nézeteltérése megosztja a tévénézőket. Ez látszik annak a bejegyzésnek a kommentszekciójából is, amelyet a Sztárbox hivatalos Instagram-oldalára töltöttek fel. A videón a The Voice műsorvezetője látható, amint arról beszél, milyen kemény ellenfélnek tartja A Konyhafőnök sztárséfjét, s mennyire tartja felkészültnek magát. 

    „Hónapok óta mindenki ezt a mérkőzést várja, de most eljött a pillanat. A szájkaraténak vége! Nagyon kemény, nagyon izgalmas mérkőzésre számítok, tisztában vagyok Jenőnek a bokszmúltjával, láttuk, hogy hogyan bokszol. Látjuk, hogy nagyon felkészült versenyző, részünkről ugyanez elmondható.

    Óriási az akaraterő bennem, a küzdőszellem, igazi harcosnak gondolom magam. Egy nagyon komoly szakmai csapat van mögöttem. Magunkat is nagyon felkészültnek gondoljuk, úgyhogy ez tényleg egy döntővel felérő mérkőzés lesz. Egy kemény mérkőzésre, komoly csatára, komoly ütésekre számítok. Úgyhogy győzzön a jobbik!

    – mondta el a videóban Istenes, míg Rácz legutóbb azt üzente, hogy nem kiütni akarja ellenfelét, hanem megnyerni a meccset.

  • Nehogy elvegyék a kedvét.

    Szombat este a Dancing with the Stars háttérműsorának vendége volt Dér Heni, aki enyhe utalást tett arra, hogy szívesen versenyezne a TV2 show-műsorának ötödik évadában. A kétgyermekes sztáranyukához egyébként is közel áll a tánc, a műsorhoz pedig, úgy érzi, az önbizalma is megvan.

    Nem titkolt szándékom, hogy jövőre szeretném ezt kipróbálni, nehogy elvegyétek a kedvem! Ez szerintem egy terápia, és akkora nagy utazásnak tűnik. (...) Ez egy iszonyatosan jó időutazás, nem mellesleg én nagyon szeretek táncolni, közel áll hozzám, az előadóm-űvészethez ez is kapcsolódik. Tizenéves koromban társastáncot tanultam, de nem tudtam továbbfejleszteni ezt a tudást akkor, mert akkor is győzött az énekfront. De most, ha lenne egy ilyen lehetőség, akkor nagyon szívesen kipróbálnám ezt

    – fejtette ki a TV2Dancefloor című háttérműsorában az énekesnő.

     (via TV2)

  • Sokak szerint nagyon megváltozott az arca.

    Sofía Vergara beismerte, hogy rendszeresen botoxoltatja a szeme alatti karikákat és a nyakát is, valamint több más arcfiatalító kezelésre is befizetett már, de plasztikai műtétnek – elmondása szerint – még nem vetette alá magát. Követői mégsem hisznek a Modern család című sorozat sztárjának, aki – megelégelve a támadó kommenteket – frappáns választ adott arra, miért tűnhet úgy, hogy megváltozott az arca.

    Néha elolvasom az üzeneteimet, de a kommenteket kerülöm, mert hát minek is olvassam el azokat? Általában olyan emberek írják, akiknek rossz kedvük van, depressziósok vagy féltékenyek. Olyanokat írnak, hogy »Annyi mindent megcsináltattam már, hogy nem is hasonlítok önmagamra«. Ilyenkor belegondolok abba, hogy az ember nem azért plasztikáztat, hogy rosszabbul nézzen ki, mint előtte. Ugyan már! Mindig mondanám, ezt öregedésnek hívják! Basszus, öreg vagyok! Ezért nézek ki másképpen!

    – nyilatkozta a Glamour magazinnak Vergara, hozzátéve, ha több szabadsága lenne, több dolgot megcsináltatna magán, de a munkája nem engedi, hogy hosszú időre elvonuljon.

    (via Female First)

  • A tyúkokkal kel és fekszik.

    Mark Wahlberg az utóbbi időben új rutinhoz tartja magát, amivel el is büszkélkedett. Az 52 éves hollywoodi filmcsillag rájött arra, hogy ha korábban kel fel, sokkal jobb neki, ezért ébresztőjét újabban 3:30-ra állítja be.

    A színész ezt részben azért is teszi, hogy mindent meg tudjon csinálni, mielőtt a gyerekei felébrednek. 

    Ameddig nyolc órát tudok aludni, bármit meg tudok csinálni. Mostanság 3:30-kor keltem fel. Nem akarok minden dolgot, beleértve az edzést és az imádkozást is, napközben csinálni, és csak utána golfozni menni

    – mondta az E! News-nak Wahlberg, aki négy gyermek büszke apja: Ella 20, Michael 17, Brendan 15, Grace pedig 13 éves.

    Mindent próbálok megcsinálni azelőtt, hogy a gyerekek felébrednének. Esténként pedig korán fekszem le. Miután mindent gyereket »lerendeztünk«, persze ők akkor fekszenek le, amikor akarnak, elkezdtünk tévét nézni és én általában be is alszom közben

    – mesélte, majd kitért arra is, hogy szerdánként és szombatonként van a pihenőnapja. 

    (via Female First )

  • Ezért nem posztol annyit.

    VV Kriszti, azaz Karnics Krisztina idén tavasszal párbaj nélkül nyerte meg a ValóVilág 11. évadát, ezzel pedig a 36 millió forintos fődíjat is bezsebelhette, a valóságshow-t követően azonban kissé visszavonult. Villa utáni életéről nem sokat lehetett hallani azon kívül, hogy elárulta: visszament dolgozni vendéglátósként, és hogy heves vitába keveredett egy férfival a villamoson

    Mivel a napokban betöltötte 25. életévét, írt egy kis összegzést az életéről. Az Instagramon megosztott bejegyzésből az is kiderült, hogy elkezdett tetoválni tanulni, és hogy a szerelem is rátalált.

    „25 éves lettem! Egy év eltelt, és ezen a napon este mentem be a villába. Újra és újra megtenném, mert életem egyik sorsfordító és legizgalmasabb kalandja volt. Sokat sírtam és sokat nevettem, mint idekint is, de ott bent az ember nem tud menekülni és elterelni a figyelmét, hanem szembe kell néznie mindennel, ami szembejön. Így tettem én is, és idekint csomóan velem voltatok, vagytok, ezt köszönöm az életnek és nektek. Elkezdtem magam szeretni. Kívül és belül. Elkezdtem magamban hinni, lenyugodni, nem csapongani és egy helyben futkorászni.

    Vannak céljaim, vannak elképzeléseim, van munkám, van mit tanulnom, van családom, vannak körülöttem emberek, van szerelmem. Olyan ember van mellettem, aki kihozza belőlem a legjobbat. El vagyok tűnve tudom,

    nagyon fókuszálok a mindennapjaimban tündöklő jelenlétre. Sokkalta egészségesebb képem van önmagamról, mint a játék előtt, de nyilván életem végéig folyamatosan tanulom, figyelem, fejlesztem magamat, hogy a legjobb állapotba érjek el, amibe egy ember elérhet” – írta követőinek.

    Majd azzal folytatta, hogy sajnálja, hogy nem posztol annyit, de:

    „Nemrég megismertem valakit és olyanféle rajongás és lebegés van bennem, amit csak neki szeretnék és csak neki tudom adni. Gyönyörű út ez is, amikor két idegen összetalálkozik és valami egészen máshogyan létezik tovább egymással, mint eddig valaha akárkivel. Ebben csak az esetleges viták rosszak, illetve, hogy az embert senki és semmi más nem érdekli. Úgyhogy most ezt megélem, közben amennyire tudom építem az életem, aztán úgyis jelentkezem. Elkezdtem tetoválni tanulni, EQ tréningre járok, varrni tanulgatok, várom a karácsonyt.”

  • De mostanság nem volt ilyesmire példa.

    Marics Peti és táncpartnere, Stana Alexandra a Dancing with the Stars című show-műsor nézőinek kérdéseit, kommentjeit válaszolták meg a minap a TV2 egyik miniinterjújában, melyből többek között az is kiderült, hogy a ValMar énekese randizott-e már rajongóval. DWTS finalistája elárulta: többel is ismerkedett már.

    A kérdés pontosan így szólt: „Peti, nagyon helyes vagy! Randiznál rajongóval?”

    Mire az énekes egyből rávágta, hogy:

    Ó, ha tudnád, hogy már mennyivel randiztam!

    – nevetett Marics, kiemelve, most nem igazán szokott randizni, mert inkább a karrierjére fókuszál.

  • Szerinte egy kis koffein nem árthat.

    Úgy beszélt gyerekei nem mindennapi reggeli rutinjáról, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, ezért teljesen kiakasztotta az internetezőket egy 40 éves amerikai modell. Amber Rose egy podcastműsorban vallott arról, hogy 4 és 10 éves fiainak kakaó, gyümölcslé vagy tea helyett kávét kínál reggelire. Pontosabban már eljutottak arra a pontra, hogy a csemeték maguktól kérnek az élénkítő, fekete italból, miután felébredtek. 

    Pontosabban egy csésze kávét kapnak.

    Slash, a négyéves fiam állandóan kávézik. Ezt úgy kell elképzelni, hogy leülök a gyerekeimmel, kávét iszunk, és közben beszélgetünk. Nem viccelek. Szerintem az ilyesmi nem nagy ügy. A négyévesem felkel, és egyből azt mondja: kávét szeretnék és reggelit. Csak egy kis kávéról van szó. Egy kis koffein nem árthat

    – magyarázta az extrém stílusáról is ismert modell-influenszer, akinek négyéves fia, Slash az exétől, Alexander Edwardstól született, míg tízéves fia, Sebastian apja Wiz Khalifa. 

    A podcast hallgatóinak megvolt a véleménye a Rose-tól hallottakról.

    Egész egyszerűen az a helyzet, hogy Amber Rose egy szörnyű anya

    Nyilván nem valami jó az ítélőképessége, hiszen egy méretes tetoválás is díszíti a homlokát

    Felelőtlenség hagyni a gyerekeknek, hogy kávét igyanak. Ez őrület. Jó lenne, ha utánanézne annak, mennyi koffeint is tartalmaz a kávé, és hogy érdemes-e egyáltalán kitenni ennek a gyerekeket 

    – írták páran a korábban Twitterként ismert X-en az ok! magazin szemléje szerint.

    Ön megengedné a kisgyerekének, hogy kávét igyon?

    • 1357
      Nem, ez tilos.
    • 1152
      Megkóstolhatná egyszer, de nem csinálnánk ebből rendszert.
    • 232
      Egy korty nem árthat.
    • 123
      Igen, nincs ezzel baj.
  • A zsűri a nézőkkel ellentétben a másik veszélyzónás párt juttatta volna tovább.

    Szombat este látványos produkciókkal érkeztek meg a Dancing with the Stars szereplői a TV2 parkettjére, akik a fináléhoz közeledve egyre bátrabb koreográfiákat mutattak be a nézőknek, valamint a pontjaikkal már jóval kegyesebben bánó zsűritagoknak. Egy párosnak viszont ezúttal is búcsút kellett vennie a műsortól – a négy elődöntős mezőnyéből végül az utolsó női sztárversenyző, Radics Gigi és Baranya Dávid duóját szavazták ki a nézők, bár az ítészek inkább őket juttatták volna tovább a szintén veszélyzónába jutott Krausz Gáborékkal szemben.

    „Kavarognak bennem az érzések. Nagyon sokat kaptam ettől a műsortól, nagyon boldog vagyok, hogy itt lehettem, nagyon jókat táncoltunk szerintem Dáviddal, és hálás vagyok, hogy megismerhettem őt. Én egy új barátra tettem szert, köszönjük szépen mindenkinek” – mondta az énekesnő.

    A jövő heti fináléban tehát a műsor hazai, négy évados történetében egyedülálló módon három férfi hírességért, Marics Petiért, T.Dannyért, Krausz Gáborért, valamint partnereikért szoríthatunk, de rajtuk kívül az évad összes versenyzője is visszatér majd a képernyőkre. 

Rovatok