Index Vakbarát Hírportál

új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Egy szingli nő érdekes módját választotta annak, hogy a volt párjait bosszantsa, miután szakítottak egymással. A New York-i Manhattanből származó Madeline Salazart a közösségi médiában tör borsot az exei orra alá, mégpedig azzal, hogy képszerkesztő tudásával olyan képeket fabrikál, mintha máris új férfiak versengenének a kegyeiért.

    A 29 éves lány nemrég megmutatta, ahogy egy metrókocsin egyedül ülő képét úgy hamisítja meg, hogy egy titokzatos férfi a vállán pihenteti a fejét. Bár ez a praktika nyilván több kérdést is felvetett egyesekben, mégis kiábrándult szerelmesek hada könyörög neki, hogy segítsen féltékennyé tenni egykori partnereiket.

  • Nem lesz nehéz kitalálni, mit viselt. Pontosabban, mit nem.

    Meglehetősen rég hallottunk már Kanye West feleségéről, aki mindössze pár hónapja került be a köztudatba, de ennyi idő alatt máris Amerika egyik elsőszámú botrányhősévé avanzsált.

    Bianca Censori emellett a nejlonharisnya-rajongói kör elsőszámú nagykövete is, legtöbb öltözetéből nem hiányozhat a darab, de van, hogy mást nem is húz magára. Így tett például nyáron Olaszországban, szettjét viszont nem igazán értékelték a helyiek, olyannyira, hogy a rendőrséghez fordultak, bírságolják meg Mrs. Westet közseméremsértés miatt.

    A jelek szerint a dolgot nem vette túlságosan a lelkére a 28 éves építész, az Art Basel világhírű művészeti vásárának Miami eseményén hasonlóan alulöltözve jelent meg a minap. Gyakorlatilag abszolút meztelenül, egy teljesen átlátszó, harisnya-anyagú kezeslábasban kapták őt lencsevégre, és kicsit sem zavartatta magát kivillanó testrészei miatt, amelyeket maximum jókora plüssmackójával takargatott.

    „Bianca Censori egy álomban él. Abban az álomban, ahol pucéran rohangálsz, és mindenki úgy tesz, mintha nem venné észre ezt” – kommentálta a jelenetet egy Twitter-felhasználó.

  • A Farm VIP kapcsán nem találták a közös hangot.

    A Mokka vendége volt hétfő reggel Sánta László és Szabyest. A Farm VIP két versenyzője a műsor egyik friss fejleményéről, a csapatok lakóhelycseréjéről meséltek, amikor kisebb szóváltás ki alakult közöttük.

    „Van egy ilyen alapvető különbség a két csapat között – én a másik felfogást is el tudom fogadni. Ott és akkor sokkal inkább felnagyítódnak ezek az érzések, visszanézve az adást látható, hogy nem ellenünk, hanem saját magukért tették, amit tettek” – kezdte a pirosak delegáltja, majd a sárgák érdekeit védve Szabyest vette át a szót.

    „Az Alfréd azért nagyon jó megjegyzéseket tett, hogy szedjük szét az ágyakat, együk meg a kenyerünket... a Feri csitította. Ott is meg volt a próbálkozás, csak hát ugye leszavazta mindenki Alférdot. Tehát ha mi nem tesszük meg, akkor ti a sonkát, a kenyeret, mindent elvisztek, és akkor mi nem tudunk enni. Lépéselőnyben voltatok, mert a néző azt gondolja, hogy mi vagyunk a szemetek.”

    Sánta rögtön szót kért, hogy tisztázza a dolgokat.

    „Egy apróságot hadd tegyek tisztába. A két csapat teljesen másképpen működött. Az önmegvalósító egyéniség-zoknik kerültek a sárga csapatba, és az elfogadás és a jobb célért való küzdés, a jött ötlet megvalósítás volt a piros csapatban.”

    Ezután már nehezen lehetett követni a riportot, a két fél ugyanis egymással párhuzamosan kezdte bizonygatni saját igazát.

    Ti nem kedvelitek egymást? 

    – kérdezett bele Orosz Barbara, majd arra bíztatta őket, nyugodtan próbálják meg megbeszélni nézeteltéréseiket. 

    „Majd a műsor folyamán ki fog derülni, hogy ki mond igazat, és ki nem. A piros azért nem olyan kedves csapat, mint amilyennek tűnik” – jelentette ki Szabyest.

  • Második nevet is kapott London.

    Paris Hilton alaposan meglepte a világot, amikor november végén közölte, megszületett második gyermeke. A gólyahírt bejelentő bejegyzésből sok nem derült ki, a képen látható rózsaszín rugdalózóból viszont elég egyértelmű volt, kislánnyal bővült a DJ családja, akit Londonnak neveztek el a szülei.

    A baba, ahogyan bátyja, a hamarosan egyéves Phoenix is, béranya segítségével jött világra, azt azonban egészen eddig nem árulták el, pontosan mikor. A The Blast online magazin most megszerezte a születési anyakönyvi kivonatot, ebből kiderült, mennyi idős is a legkisebb Hilton családtag, aki egyébként a Marilyn középső nevet kapta: november 11.-én született, azaz napra pontosan egy hónapos. 

    Ennyi idős volt Phoenix is, amikor édesanyja először tisztába tette – derült ki a Paris in Love című valóságshow egyik friss epizódjából. Arról nem szól a fáma, hogy kislányát már valóban a kismama pelenkázza-e, de amilyen körültekintő gyorstalpalóban részesítette őt húga, Nicky, meg lennénk lepődve, ha nem így lenne.

  • Erős váltás.

    Edoardo Santini még csak alig múlt 21 éves, de már sikeres színészi- és modellkarriert mondhat a magáénak. A firenzei fiatalt 2019-ben Olaszország legszebb férfijává választották, azóta pedig olyan életet élt, amiről legtöbb kortársa csak álmodott, ő azoban most úgy döntött, elég a sztárságból, pályát módosít:

    papnak áll.

    Santini nagyjából egy éve kezdett el érdeklődni az egyház iránt, kezdetleges szkepticizmusa pedig mára akkorát fordult, hogy úgy döntött, képes lemondani mindenről, amit eddig szakmájában elért, hogy Isten szolgálatába álljon.

    Ugyan hölgyrajongói közül sokan őszinte sajnálatukat fejezték ki a fejlemények miatt, követői többsége támogatja őt a döntésében, és ő maga is úgy gondolja, nem fogja később sem megbánni, hogy ezt az életformát választja. Instagram oldalán korábbi modellmunkái mellett jó sok vallási tartalmú bejegyzést is találhatunk.

    (via RTL)

  • Szerinte ő a világ legboldogabb ezüstérmese.

    Ugyan csak virtuálisan, de a Reggeli stúdiójában indította a hetet Dobos Evelin. A reptérre tartó színésznő videóchaten mesélt a műsorvezetőknek a Sztárbox fináléjáról, ahol végül pontozással kikapott, de egy cseppet sem volt csalódott emiatt. 

    „Tudtam pihenni, ami most először fordult elő, mert eddig az előző két meccs alkalmával gyakorlatilag hajnal 4-5-ig forgolódtam, vergődtem. Most ettem két sajtburgert, és kidőltem. Nagyon teljesnek érzem ezt a végeredményt is, és gratulálok Mazsinak! Olyan boldog vagyok, szerintem nincs nálam boldogabb második helyezett” – újságolta Dobos, akinek le sem lehetett olvasztani a mosolyt az arcáról. Peller Mariannéknak is feltűnt, milyen vidám a színésznő, pedig kórházba kerülése miatt sokáig az is bizonytalan volt, egyáltalán ringbe szállhat-e vasárnap.

    „Teljes mértékben kérdésessé vált, hogy vajon ott tudok-e lenni vasárnap. Nagyon kritikus volt a helyzet abból a szempontból, hogy a tünetek alapján, amiket produkáltam, egyáltalán nem azt prognosztizálták, hogy nekem lesz esélyem, hogy ilyen szintű fizikai terhelésnek ki tudjam tenni magam.

    Volt vészforgatókönyv, erről szerintem így nem beszélhetek, volt erre B terv, készült arra a stáb, megoldották volna a helyzetet.

     Tényleg azon voltam, hogy meg tudjak gyógyulni” – mesélte, majd ezúton is köszönetet mondott a Semmelweis klinikának az ellátásáért.

  •  A Balázsék című műsor januártól más formációban folytatja.

    Ahogy arról mi is beszámoltunk, a Rádió 1-en futó Balázsék című műsorban hétfő reggel jelentették be a műsorvezetők, hogy Vadon János januártól távozik. A reggeli műsor triójából így Sebestyén Balázs és Rákóczi Ferenc párosa folytatja tovább rádiózást, arról viszont, hogy azt milyen formában, még nem esett szó. Sebestyénék ígérete szerint a közel jövőben tájékoztatni fogják a hallgatókat a hogyan továbbról.

    A visszavonuló rádióstól most a konkurens Retro Rádió reggeli műsorának stábtagjai is elbúcsúztak:

    Drága Jani, hiányozni fognak a »reggel összefutunk az ajtóban« pillanatok, és persze a bringáddal közös liftezések! Nem beszélve a sárga törölköződről, amit a reggeli zuhanyzásaid után lezserül itt hagytál nekünk. Kívánjuk a legjobbakat a továbbiakra, alakuljon minden úgy, ahogyan szeretnéd!

    – írta Bochkor Gábor az Instagram-oldalán.

  • Árpa Attilával küzdött meg a színész.

    Vasárnap este lezajlott a Sztárbox szuperdöntője, ahol a heteken át tartó show-műsorban ringbe szálló celebek legjobbjai csaptak össze egymással a bajnoki címért. A Riz Levente Sport- és Rendezvényközpontban az est folyamán többek között Árpa Attila és Brasch Bence nehézsúlyú meccsét követhették nyomon a nézők.

    A mérkőzést végül Brasch nyerte, aki állóképességének és magabiztos technikájának köszönhetően már a második menetben eldöntötte az összecsapást. A bokszmeccs után Nagy István agrárminiszter Facebook-oldalán gratulált a 32 éves színésznek.

    A Sztárbox férfi nehézsúly győztese Brasch Bence, hazahozza Mosonmagyaróvárra a győztes övet! Gratulálok a fantasztikus győzelemhez!

    – olvasható a miniszter posztjában.

  • Hogyan máshogy?

    Dwayne Johnson – mint karrierje során oly sok mindent – az ünnepi készülődést is felettébb sajátosan értelmezi. A Black Adam és a Jumanji-filmek sztárja nemrég közösségi oldalán osztotta meg, hogy magával a Mikulással gyúrja a vasat, csak hogy a legjobb formájukat hozhassák karácsonykor. 

    Amint az a Szikla posztjából kiderült, legújabb ruhakollekciójához forgatott reklámfilmje kedvéért húzott piros sapkát, de annyira belejöttek a fehér szakállassal az edzésbe, hogy nem tudták azt abbahagyni, és éjszakába nyúlóan emelgették a súlyokat. Íme:

  • Előtört a rapperből az őszinteség.

    Vasárnap este lezajlott a Sztárban sztár leszek! döntője, ahol többek között Nagy Feró is duettezett Nagy Alexandrával, akivel a Gyere, kislány, gyere című slágert adták elő közösen. A produkció után kedélyes beszélgetésbe kezdtek a mentorok a Beatrice frontemberével, akinek a hosszú évtizedek óta tartó pályafutását méltatták. A 77 éves énekes gyorsan utánaszámolva elárulta, hogy egészen pontosan már 52 éve lép színpadra énekesként.

    Figyelj, ilyenkor kicsit azért megnyugszom, hogy lesz melóm

    – vallotta be nevetve Majka, mire Till Attila szellemesen így reagált:

    Várunk szeretettel a Sztárban sztár leszek! hetvenedik évadába!

    Erre aztán Nagy Feró is beszállt az adok-kapokba, amikor a produkció értékeléséről kérdezte őt a műsorvezető, mosollyal az arcán a zsűripódium felé mutatva így felelt: „Figyelj ide, ezek nem értenek semmihez.”

    Én nagyon örülök, hogy ez így megszólal a mai napig, ezért mondom, hogy reménykedek, lesz ez így nekünk is

    – fordította komolyra a szót a rapper, véleményezve Nagy Feró funkydalát.

    Az adásrészletet alább tekintheti meg:

  • Megható pillanatot osztott meg az énekesnő.

    Hónapokon át tartó küzdelmek után vasárnap este kiderült, hogy ki lett a TV2 népszerű tehetségkutatójának, a Sztárban sztár leszek! negyedik évadának a győztese. A fináléban több hazai sztár is tiszteletét tette, akik közös duettet énekeltek a versenyzőkkel, felejthetetlen pillanatokat okozva ezzel a stúdióban. 

    Az est utolsó finalista produkciójaként Széchenyi Lili és Molnár Ferenc Caramel adta elő közösen a Csillagom című dalt, ami a zsűripultnál helyet foglaló Tóth Gabit és Pápai Jocit is könnyekig hatotta. A trió ugyanis a TV2 Megasztár című tehetségkutató műsorának második évadában szerepelt együtt, így nem győzték hangsúlyozni, mennyi szép közös emlék tört fel bennük.

    Megasztár-osztálytalálkozó… 20 év… Megható volt

    – írta Tóth Gabi a hármójukról készült kép mellé.

  • Jó hírekkel szolgált.

    Uncharted-rajongók, figyelem! Bíztató hírekkel szolgált a nagysikerű videójáték alapján készült akciófilmről az egyik főszereplője, Mark Wahlberg. A Sullyt alakító színész egy friss interjújában belebegtette, hogy folytatást kaphat a 2022-es mozi, ami részben várható volt, hiszen hatalmas kasszasikernek számított az első rész, és egyébként is, bőven van még feldolgozásra váró alapanyag a PlayStation jóvoltából. Bár a főszereplő Tom Holland az elmúlt időszakban meglehetősen elfoglalt volt, és a hollywoodi sztrájkok sem könnyítették meg a helyzetüket, van okunk reménykedni egy újabb nagy kalandban.

    „Sok különböző elképzelésről hallottam, és tudom azt, hogy valaki megírta a forgatókönyvet. Még dolgoznak rajta, és már végig benne lenne a bajusz, ami tökre érthető, hiszen az utolsó jelenetben is úgy voltam látható" – árulta el a színész.

    Arcszőrzetét nem véletlenül hangsúlyozta ki, hiszen karaktere eredetileg bajszos a videójátékban, de az idő szemléltetése végett úgy döntött a rendező, Sully csak a film legvégére nyeri el "valódi" külsejét. Ez így is épp elég kihívás volt Walhbergnek, ugyanis nagyon nehezen tudta megnöveszteni bajszát, a mű megoldástól pedig óckodott. Remélhetőleg ezúttal bőven lesz ideje felkészülni erre a feladatra.

    (via IGN)

  • A gyerekek nagyon élvezik új otthonukat.

    Befejeződött Istenes Bencéék házfelújítása, végre birtokba vehették új családi otthonukat a Balaton-felvidéken. A műsorvezető és párja, Csobot Adél végig dokumentálták a kissé elhúzódó munkálatokat, még feljelentésükről is beszámoltak anno, most azonban úgy tűnik, megérte a szenvedés: Istenesék imádnak vidéken lakni.

    Pedig előtte sokan vigyázzra intették őket, miszerint hiába remek hely nyáron a Balaton, télen depis és unalmas. A tévés erről most kutyasétáltatás közben, egy erdőből bejelentkezve mesélt 24 óráig elérhető Instagram-sztorijában.

    „A gyerekeknek a legkevésbé sem depis, csodás" – kezdte a kétgyermekes édesapa, hozzátéve:

    „Előbb voltam a piacon. Én imádom ezt az életet. A legjobb döntés volt ide leköltözni a városból. Nagyon jó!"

    (via Blikk)

  • A Sztárban sztár leszek! fináléjában mesélt az őt ért megtiszteltetésről.

    Ahogy arról az Index is beszámolt, Ózd díszpolgára lett pénteken Majka. Az ünnepségről egy családi fotót is feltöltött a rapper, de természetesen nem úszta meg, hogy Till Attila rákérdezzen a dologra a Sztárban sztár leszek! fináléjában. Egy poénos megjegyzéssel fordult az ítészhez:

    „Azt akartam kérdezni Majkusz, hogy mennyibe kerül ez mostanság? 3, 4, vagy 450, mennyi ez a díszpolgárság?” – csipkelődött a műsorvezető, de persze Majkát sem kellett félteni, visszakézből rávágta, hogy nincs arra annyi pénze, hogy megfizesse. Ezután komolyan is beszélt a megtiszteltetéséről.

    „Sokkal meghatóbb volt, mint gondoltam. Azt hittem, hogy ez is egy olyan díjátadó lesz, amin már, nem nagyképűségből, voltam egy párszor, és átvettem díjakat. Ott ültek az életemből az emberek, az az igazság, hogy először díszpintynek készültem, aztán díszpolgár lett belőlem. Sokkal meghatóbb volt, egyszer-kétszer így bepárásodott a szemem. Az az igazság, hogy nem gondoltam volna, hogy eljön ez a pillanat" – vallotta be a rapper, társai és a stúdió pedig nagy tapssal gratuláltak neki.

Rovatok