Index Vakbarát Hírportál

új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Először adtak közös interjút.

    Balogh Edina és Szabó Simon románca a Farm VIP című műsornak köszönhetően szökött szárba, amellyel nagy meglepetést okoztak. A Barátok közt egykori színésznője idén januárban ismerte be, hogy a tavaly nyári forgatáson kerültek közeli viszonyba, de arról is beszélt, hogy a színész sokat segített neki abban, hogy átvészelje a felvételt, ami miatt hetekre távol került a családjától. Barátságból lettek szerelmespár, akik a jelek szerint olyan erősnek érzik a kapcsolatukat, hogy egy közös címlapfotózásra is igent mondtak.

    Balogh és Szabó a Story magazin címlapján szerepelnek együtt, ám ezt megelőzően csak külön-külön meséltek szerelmükről. Állításuk szerint hisznek abban, hogy kapcsolatuk örökké tart, közös gyermeket azonban nem akarnak.

    Én racionálisan állok ehhez a kérdéshez, és őszintén szólva, nem szeretnék még egy gyereket. Persze ha előbb találkozunk, örültünk volna egy közös babának, de nekünk a mostból kell kihozni a legjobbat. Olyan jó, hogy már nagyobbacskák a gyerekek, hogy picit több szabadidőnk van, és tudunk mellettük egymásra is koncentrálni

    – indokolta meg a Story magazinnak a 39 éves színésznő, akivel 44 éves párja is egyetért. Mindkettejüknek két-két gyermekük született előző kapcsolatukból.

    Az sem titok, hogy azóta Balogh Edina volt férje, Som Krisztián is kapcsolatban van: egy nála 21 évvel fiatalabb modell, Csonka Rebeka rabolta el a szívét.

  • Gyermekei között nem nagy a korkülönbség, ezért nincs könnyű dolga az énekesnőnek.

    Rihanna a minap az Interview magazinnak beszélt arról, hogyan éli meg az anyaságot, de egyáltalán nem színezte ki a dolgot: bevallotta, hogy nincs könnyű dolga a két gyermekkel, jóllehet nem zárkózna el a harmadik csemetétől, egy kislányt ugyanis még szeretne. 

    Szó szerint így érzem magam a szülés utáni időszakban két két éven aluli gyerekkel

    – jelentette ki az énekesnő a fotónál, amelyen elkenődött sminkkel, foltos, bekötött kézzel és lábakkal, valamint összekócolódott parókában látható. Ez szerinte erősen utal arra, hogyan éli meg az anyaságot.

    A barbadosi énekesnő két kisfiú, a közel kétéves RZA és 6 hónapos Riot édesanyja, akiket párjával, A$AP Rockyval, azaz Rakim Mayers rapperrel közösen nevel.

    „Most már kevésbé figyelek arra, hogy én mit viselek, inkább a gyerekeimre koncentrálok. Minden időmet azzal töltöm, hogy őket öltöztetem. Mindig az jár a fejemben, hogy mi lenne a legkényelmesebb választás, amit felvehetek. Hogy mi az, ami nem rossz nekik, ha hozzáér a kis arcuk vagy a testük, vagy mi az, amitől úgy érzem, nem tudom megfelelőlen tartani őket. Az anyák a való életben nagyon lusták, ami az öltözködést illeti” – fogalmazott az énekesnő.

    Senki sem figyelmeztet arra, hogy a gyerekvállalás azt jelenti, hogy életed minden másodpercében aggódnod kell.”

    (via The Cut

  • Szerinte az a műsor lényege, hogy Balogh Levente fiatalokat aláz.

    Bochkor Gábor kedd reggel a Retro Rádión futó műsorában véleményezte Az álommeló című üzleti realityt, amelyben a Cápák között egyik befektetője, Balogh Levente üzletember ismét az elnöki asszisztensét keresi, akinek havi 3 milliós fizetést ígér. A rádiós elmondta: ez az állás sok fiatal számára vonzó lehet, s egyetért azzal, ahogy Balogh bánik a jelöltjeivel.

    Levente abszolút, ahogy kell, alázza őket, és tényleg mindenféle megalázó melót ad nekik, hogy próbára tegye őket. De ez így van rendjén, aki hülye, és odamegy, akkor legyen megkínozva. Én abszolút Leventével vagyok. Ennek a műsornak ez a lényege, hogy alázol fiatalokat, és aki a legkevésbé sír, az megkapja a melót. Nagyjából ezt látom ebből a műsorból

    – fogalmazott Bochkor, akinek szavait a story.hu idézte. Majd az egyik adásból fel is hozott egy részletet, pontosabban azt, amikor Balogh Levente arról beszélt, hogy aki 39 évesen még nem találta meg a helyét, már nem is fogja.

    „Volt egy fiatal, aki elmondta, hogy ő egyébként szokott munkahelyen okoskodni, és ha valamivel nem ért egyet, azt ő meg szokta mondani. Ez nagyon nem tetszett Leventének, ez nagyon nem tetszett az autoriter ásványvízkirálynak. Ez a srác egyébként 39 éves. Levente erre azt mondta: aki 39 éves koráig nem csinálta meg magát, az már nem is fogja. Durr, egy pofon. Ez a mondat lesz az, amin mi elkezdünk egy picit vitatkozni, hogy ki mikor érzi azt, hogy már megcsinálta magát. Hogy az életed melyik szakaszában volt, hogy úgy érezted, megvagy. Vagy sosem volt ez meg? Ez csak a karriert illeti, vagy a magánéletet is? Egy ház, gyerek, szuper meló, álomutazás, vagyon, és akkor megvagy?”

    Balogh Levente lesz az egyik előadója az Indamedia által szervezett BusinessTalks'24 konferenciának. Jegyekért kattintson ide, a részletes programért pedig ide.

  • Fiúként mutatkozott be.

    A családtagokat és a közeli ismerősöket minden bizonnyal nem, ám az internet népét annál jobban meglepte, amikor kiderült, hogy Jennifer Garner és Ben Affleck középső gyermeke, Seraphina Rose nevet váltott. A 15 éves lány a coming outhoz a nagyapja, William Garner megemlékezését találta a legmegfelelőbb alkalomnak, amelyet múlt hétvégén tartottak a nyugat-virginiai Charlestonban.

    Sziasztok, a nevem Fin Affleck!

    – mutatkozott be, először használva új nevét a nyilvánosság előtt. Fin azért lépett mikrofonhoz, mert egy bibliai részletet olvasott fel a megemlékezésen.

    Fin először idén februárban mutatkozott tüsire nyírt hajjal.

    Íme egy 2018-as fotó az Affleck-családról. Fin a képen felhős ruhában látható.

    (via Daily Mail)

  • Egy dolgot azért mégis.

    Immár tíz éve annak, hogy Kulcsár Edina első helyen végzett a Miss World Hungary szépségversenyén, melyet követően a Londonban megrendezett Miss World világversenyen olyan helyezést ért el, amit magyar lány sosem: második lett. Az egykori szépségkirálynő szívesen tekint vissza erre az időszakra, főleg, hogy úgy véli, a 2014-es versenyeken bemutatott normáinak és értékeinek köszönhető, hogy a közösségi médiában nagy bázist tudott kiépíteni.

    Rengeteget gondolkodtam az elmúlt pár napban, de arra jutottam, hogy nem változtatnék meg semmit az életemben. Úgy gondolom, mindennek meg kellett történnie, hogy az az ember legyek, aki ma vagyok

    – nyilatkozta a Borsnak Kulcsár Edina, hozzátéve, csak egy tanácsot adna régi önmagának.

    „Talán annyit javasolnék magamnak, hogy állj meg, nézz körbe, és élj jobban. Csak azért javasolnám ezt, mert sokszor volt olyan, amikor még egy kiadós beszélgetésre sem volt lehetőségem, pedig nagyon hiányzott. Többet kellett volna az emberekkel és önmagammal foglalkozni” – mondta az egykori szépségkirálynő, aki idén ad életet a negyedik gyermekének.

    Íme a bemutatkozó kisfilmje 2014-ből:

  • A Viszkis 20 évvel fiatalabb neje ritkán ad interjút, ám most kivételt tett.

    Húsz évvel fiatalabb feleségével, Rékával kezdett közös kalandba Szentendrén Ambrus Attila, aki él-hal a munkájáért. A Viszkis néven elhíresült egykori bankrabló ma már keramikusként keresi a kenyerét – a börtönben tanulta ki a fazekasszakmát, amelyet azóta már mesteri szinten művel –, nemrég pedig élete álma válhatott valóra azzal, hogy családi üzletet nyitottak.

    Sok munkával sikeres vállalkozó lett, és boldogabb nem is lehetne. Életét két gyermek, a 2019-ben született Anna és a 2021-ben született Magor is bearanyozza. Feleségét, Rékát egyébként tizenkét évvel ezelőtt, egy békéscsabai kolbászfesztiválon ismerte meg, ahol mindketten a portékáikat árulták. Érdekesség, hogy mindkettőjük vezetékneve Ambrus.

    Bár Ambrus Réka csak ritkán nyilatkozik, most kivételt tett: a TV2 Mokka című műsorának riportjában elárulta, milyen szülő és férj is valójában az egykori bankrabló.

    Óriási szeretet van Attilában, nagyon sokat foglalkozik a gyerekekkel. Úgy gondolom, hogy egyfajta önzetlen szeretet és játékos könnyedség költözött az életébe azzal, hogy gyermekeink születtek

    – mondta a Mokka riporterének a kétgyermekes édesanya, akit sosem zavart Ambrus múltja.

    Azt is elárulta, mit gondol a köztük lévő nagy korkülönbségről.

    „Attilának bizonyítania kellett, egy fél évig udvarolt nekem, amellett nagyon sokat beszélgettünk, kalandoztunk, folyamatosan sportversenyeket csináltunk egymással. Tulajdonképpen időt hagytunk egymásnak. Én is tudtam, hogy neki nem olyan egyszerű bármihez is alkalmazkodnia, nekem sem volt egyszerű alkalmazkodni az ő múltjához, illetve a korkülönbséghez” – vallotta be Réka.

  • Megyeri Csilla a minap az RTL Reggeli vendége volt, ahol egyebek mellett arról beszélt, hogy a bokszolás után újabb sportban próbálta ki magát. Ez pedig nem más, mint a ralizás, amihez nemrég vizsgát is kellett tennie. Mint kiderült, jelenleg a tesztelés folyik, és ha minden jól sikerül, akkor augusztus környékén akár már versenyezhet is.

    Ez egy teljesen új világ számomra, új kalandok, veszélyek, ami egyébként nagyon szimpatikussá vált a boksz után. Valóban egy férfias sportról van szó, azért valljuk be, hogy nem sok hölgy pilótát látunk ebben a versenyben. A kedves exszomszédom egy többszörös bajnok versenypilóta, aki megkeresett engem ezzel a lehetőséggel, mert tudja, hogy nagyon szeretek vezetni, van, hogy napi több száz kilométert egy fenékkel megülök, és nem okoz problémát

    – idézi a Blikk az influenszert, akit vőlegénye is támogat a versenysportban való törekvéseiben, édesanyja viszont félti a száguldozástól.

    „Inkább anyukám volt, aki azt mondta, hogy nem vagyok normális. A bokszra is ezt mondta, hogy szétüttetem a fejem, és hogy most Esztergomban történt a baleset, és én miért akarom ezt, ez nem egy női sport, nem vagyok ehhez hozzászokva, csak elbohóckodom... Tehát, anya volt az, aki nagyon féltett” – tette hozzá.

  • MC Hawer, azaz Koczka Géza már két éve felbontotta az eljegyzésüket szerelmével, ami mély nyomokat hagyott a mulatós zenészben. Az MC Hawer és a Tekknő rappere azóta is keresi a szerelmet, de mint korábban kifejtette, nem akar mindenáron belemenni egy párkapcsolatba. Most a rapper a Hot! magazinnak elárulta, azért is mehet nehezen az ismerkedés, mert új választottjának el kellene fogadnia, hogy ő csak a második lenne a koncerten lévő nők után.

    „Elsősorban a közönségemnek szeretnék megfelelni. Ők adják a kenyeremet, és szeretném mindig megtisztelni őket azzal, hogy minden elé helyezem őket. A hölgyek elvárják, hogy ők legyenek az elsők. Bárhogy is nézzük, nálam így mindenképpen a második helyről indulna egy barátnő, ezt pedig sokan nem értik meg. Többször kaptam érzelmi zsarolást hölgyektől emiatt” – idézi a Blikk a rapper szavait.

    A zenész 2013 októberében vonult be az utolsó elvonóra, azóta józan életet él. Mint mondta, onnantól számítja a második születésnapját, így idén lett „tizenegy éves”.

    „Természetessé vált, hogy az alkohol nem tartozik az életemhez. Nem mondom, vannak hátulütői, ha olyan társaságban vagyok, de ilyenkor telefonozok, hogy eltereljem a gondolataimat. Kifejezetten jó érzés, hogy nem esem vissza, ehhez pedig társul egyfajta büszkeség is, ami számomra fontos dolog. Mondhatjuk úgy is, hogy rászoktam a józanságra” – jelentette ki.

  • Továbbra is a szerelmet keresi az influenszer.

    Molnár Anikó a Hot! magazinnak adott interjút, amelyben arról számolt be, hogy továbbra is keresi élete szerelmét. Ráadásul annak a gondolatával is eljátszott, hogy jövendőbelijével majd közösen gyártsanak tartalmakat az OnlyFans-oldalára.

    Nemrég láttam egy olyan külföldi párt, akik együtt vannak fent az OnlyFansen. Nekem ez egy tök nagy álmom, hogy én is találjak egy olyan társat, akivel együtt élnénk, együtt üzemeltetnénk az oldalt, amelynek a gyümölcsét együtt arathatnánk le, és élvezhetnénk az életet

    idézi a Blikk Molnárt, aki arról is beszámolt, hogy egyre több olyan udvarlója akadt az utóbbi időben, akik az ismertségét szerették volna kihasználni. Az ilyen jellegű közeledéseket persze sorra visszautasítja, de továbbra is keresi a szerelmet, hovatovább azt sem tartja kizártnak, hogy egy nála jóval fiatalabb férfival álljon össze.

    „Ha extrém fiatal, például huszonhárom éves, akkor azért elgondolkodom. Az is igaz, hogy ebből a korosztályból többen is azt állítják, hogy az idősebb nőkhöz vonzódnak, de azért nehezen tudom elképzelni magam egy huszonhárom éves fiúval.

    De ha azt nézzük, a sztárvilágban elég sok példa van arra, hogy akár működhet is… Ott van például Madonna vagy Cher esete.

    Szerintem leginkább a kommunikáció során derül ki, mi a másik szándéka, emellett pedig mindig van egy megmagyarázhatatlan megérzésem is. Erre általában hallgatok” – jelentette ki az erotikustartalom-gyártó.

  • Az énekesnő nem is lehetne boldogabb.

    Rúzsa Magdolnát a Megasztár harmadik évadának győzteseként ismerhette meg egy ország közel 17 éve. Azóta számos szakmai sikere mellett családot alapított az énekesnő, aki férjével, Simon Vilmossal gyönyörű hármas ikreket nevel. A kétéves Lujza, Zalán és Keve édesanyjuk bevallása szerint teljesen más személyiséggel bírnak, amit érdeklődve követnek figyelemmel a párjával. 

    Most Rúzsa egy örömhírt osztott meg rajongóival a közösségi oldalán, ugyanis férjével a napokban ünneplik 13. házassági évfordulójukat. Ezen alkalomból pedig több képet is posztolt, ami annak idején készült róluk az esküvőjükön, de a hármas ikrek sem maradhattak ki. 

    13 év! Történt egy s más. Mi éltünk és élünk, de nagyon. Nálunk tényleg zajlik az élet.

    – olvasható az Instagram-bejegyzésében.

  • Költözik a sztárpár.

    Rácz Béla, azaz Young G Béci tavaly nyáron három hetet töltött családja nélkül Kanadában, ahol több fellépést is vállalt. Az egykori valóságshow-szereplő, aki a ValóVilág negyedik szériájában tűnt fel, nagyon élvezte a tengerentúlon töltött időt, és akkor úgy fogalmazott, azt sem tartja kizártnak, hogy egyszer ki is költözzön családjával. Bár a házaspár egyelőre nem hagyja maga mögött az országot, mégis szeretnének egy kis környezetváltozást, ezért vásároltak maguknak egy vidéki házat. Ezt a rapper felesége jelentette be korlátozott ideig elérhető Instagram-bejegyzésében.

    Május elsején elhagyjuk Budapestet, és kertes házba költözünk!

    írja posztjában Mészáros Norina. 

  • A hollandiai Groningenben élő személyi edző és influenszer, Edson Brandao valójában 54 éves, de gyakran feleannyi idősnek sem tippelik, amikor ki kell találják az életkorát. Bevallása szerint soha nem volt plasztikai műtéten, és ragaszkodik ahhoz, hogy külsejét a pozitív gondolkodásmódjának, a mindennapos testmozgásnak, a helyes táplálkozásnak és a bőrápolásnak köszönheti.

    Brandao a húszas éveiben kezdett el az egészséges életmódra összpontosítani, ami nem jött magától. Mint mondta, akkoriban kialakult benne egy komplexus azzal kapcsolatban, hogy hogyan néz ki a karcsúbb megjelenésű barátaihoz képest, így elhatározta, hogy teljesen megváltoztatja az életét. Most 54 éves, és még mindig úgy néz ki, mintha a húszas éveiben járna, a három évtizeddel ezelőtt hozott döntései miatt. Gyakran szokták azt feltételezik róla, hogy a nevelt lánya párja, amikor csak az utcán sétálnak. Ezen legtöbbször jót derülnek barátaival, akik azt állítják, hogy olyan, mintha megállt volna nála az idő.

  • Új könyvéről mesélt a tévés.

    Jakupcsek Gabriella a Reggelinek volt a vendége, ahol az új könyvéről mesélt, ami a szerelem témáját járja körül negyven felett. Mint mondta, már egy éve azon dolgozik, hogy elkészüljön, és nemsokára megjelenik a Csak azért is szerelem! címmel. 

    Azt látom, hogy ha van, az a baj, ha nincs, az a baj, ha régóta van, az a baj, ha elment, az a baj. Ebben az is benne van, hogy vannak nők, akik csodálatosan megtalálják az életükben a boldogságot férfi nélkül is. Sokféle útja van annak, hogy te hogy legyél szeretve. Illetve engem sokkal inkább az érdekelt, hogy negyven felett hogyan kell szemléletet váltani, hogyan alakulnak át ezek a dolgok. Nem ugyanaz a párkapcsolatod, mint húszévesen meg harmincévesen azzal a gyönyörű férfivel. Akiért ölni tudtál volna, azt meg tudnád ölni tíz év múlva.

    idézi a Story Jakupcseket, aki egyébként nagyon izgalmasnak találja ezeket a változásokat, és hogy mit kell tenni magunkban ilyenkor. A műsorvezető könyvének megírásához rengeteg nő élettörténetét hallgatta meg, valamint egy pszichológus segítségét kérte azok értelmezéséhez.

    „Hogy egy kapcsolat fenn tudjon maradni, az folyamatos meló, csak hát nem biztos, hogy egyformán változunk. Nagyon sok minden van. Hogy mi hiányzik egy kapcsolatból, azt hol kapod meg? Ott kapod meg, vagy máshol kapod meg? Miért kellene erről lemondani csak azért, mert az ember már nem tinédzser? Váltás is lehet benne. De először nyilván nem a váltásra gondolsz, hanem a megmentésre” – vélekedett a tévés.

  • Kedvese maratonokat fut, ezért a zenész is tartani szeretné vele a lépést.

    Kocsor Zsolt, művésznevén Kozo közel tizenöt évvel ezelőtt ismerkedett össze jelenlegi kedvesével, Ágicával, akivel nemrégiben újból fellángolt a szerelmük. A zenész 22 évvel fiatalabb párja évekig Amerikában élt, majd három éve hazaköltözött, és újbóli találkozásukkor ismét egymásra találtak. Kozso láthatóan boldogabb, mint valaha, párjával tökéletesen kiegészítik egymást, ugyanis nemcsak a magánéletben, de a munkában is összhangban vannak.

    Az Ámokfutók frontembere most a Ripostnak eldicsekedett párja kirobbanó formájáról. Ágica ugyanis futónő, aki a 12. magyarként lefutotta a Tokió, a London, a Chicago, a Berlin, a New York és a Boston maratont is. Az 59 éves énekes elhatározta, hogy ismét formába lendül, amiben persze szerelme is támogatja.

    Egérke megállás nélkül edz, futja a maratonokat, mindent megtesz azért, hogy ilyen szexi legyen. Most rajtam a sor, elhatároztam, hogy komoly edzésbe kezdek, és utolérem Ágicát. Mínusz 30 kiló a cél. Korábban az orvosok nyugalomra intettek a két agyvérzésem után, de most eljött az ideje, hogy visszanyerjem a formámat. Mondjuk a zserbóról és a flódniról nem tudok lemondani

    nyilatkozta a lapnak Kozso.

  • El is mondta neki a kimenetele előtt.

    Ahogy azt korábban megírtuk, Till Attila és Stohl András is nekivág közösen az Ázsia Expressz új évadának. Bár korábban egyikük sem tűnt fel realitykben játékosként, máris sokan komoly esélyesként emlegetik őket, ha látalanban is egyelőre. Most a Ripost Stohl András lányát, Stohl Lucát kérdezte arról, mit szólt hozzá, hogy apja is szerepelni fog a TV2 kaland-realityjében. Mint mondta, számára nagyon izgalmas lesz látni, hogy a versenyzők, akiket amúgy csillogó díszletek és komfortos körülmények között ismerhettünk meg, hogyan viselkednek majd teljesen más helyzetben.

    Szerintem apu nagyon jó páros lesz Tillával, jól ismerem mindkettőjüket. Egyedül a nagy melegtől tartok, hogy ne kapjanak hőgutát, apu már nem 30 éves, remélem, bírni fogja a meleget, és hogy hamar felveszik majd őket, hogy ne álljanak sokat 40 fokban az aszfalton. Mindketten hasonlóak abban a tekintetben, hogy ha megkapják a feladatot és bekapcsol a kamera, ők felpörögnek és nem fognak finomkodni.

    – fogalmazott a híradós, aki egyébként örül, hogy édesapja bevállalta a kalandot: „Csak azt javasoltam neki, hogy ne akarjon belehalni, nem ér annyit az egész, hogy valami baja legyen. Összességében véve pedig, élvezzék ki, hiszen olyan helyekre juthatnak el ezáltal, ahová mások nem.” – tette hozzá.

Rovatok