Index Vakbarát Hírportál

új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Régre nyúlik vissza a barátságuk.

    Anthony Hopkins hihetetlen vitalitása és élet iránti szeretete 86 évesen sem hagy alább. Az Egyesült Királyság egyik legnagyobb színésze a mai napig szerepekben tűnik fel, sőt 2021-ben Az apa című drámában nyújtott alakításával elnyerte a legjobb férfi főszereplőnek járó Oscar-díjat is. 

    Most Hopkins az ugyancsak brit színészlegendának számító kollégájával, Ian McKellennel közösen posztolt egy Insta-videót, melyben egyforma Gucci-öltönybe bújva perdültek táncra. 

    Ma kedves barátomat, Iant és a megtörhetetlen lelkét ünneplem… Szeretem ezt az embert

    – fűzte bejegyzéséhez Anthony Hopkins, amit aztán megköszönt Salma Hayeknek, ugyanis a színésznő készítette el róluk a felvételt.

  • Kedd este Pintér Tibor is próbára teszi szerencséjét a TV2 Szerencsekerék című műsorában. A Nemzeti Lovas Színház igazgatója az adásban különös módon két másik szakállas férfi ellen játszik, ami meg is ihleti az 50 éve színészt.

    Még azelőtt, hogy belevágnának a játékba, Pintér finoman megjegyzi, hogy meglátása szerint eléggé hasonlít a 49 éves amerikai színészre, Bradley Cooperre.

    Tetszik nekem ez a felhozatal, tehát mellettem van egy Thor, jobbra meg egy Aquaman, akkor én meg a magyar Bradley Cooperként üdvözlök mindenkit

    – mondta a színész, miután kezet fogott játékostársaival.

  • Sosem felejtik el a Budapesten töltött időt, de az árakat sem.

    Egy amerikai utazóvloggerpár egy több mint félórás YouTube-videóban igyekezett bemutatni Budapestet a feliratkozóiknak. Matthew és Natalie, akik Nashville-ből származnak, élményeikről az Adventures of Matt and Nat nevű YouTube-csatornájukon számoltak be a Hogyan tölts el egy napot Budapesten? című videóban, melyből többek között az is kiderül, hogy a magyar konyha egy életre magával ragadta őket, de a főváros látványosságairól is megvan a véleményük.

    Többek között jártak Halászbástyánál, a Houdini Házban, a Szent István-bazilikában, de átsétáltak a Széchenyi Lánchídon, és a budai Várnegyedben is tettek egy kört. Matt és Nat a Budavári Siklót sem hagyta ki, mellyel a Clark Ádám térre mentek, ám a siklóra váltott jegy árát, vagyis a 4 ezer forintot kissé sokallták. 

    Egy kicsit sokba kerül jegy/főre levetítve az ára, de ennek valószínűleg köze van az UNESCO-s dologhoz is. 4000 forint, de nézzétek meg, milyen kilátás van innen

    – hangzik el a 24.hu által szemlézett videóban, mire a kamera a Duna-part látképére irányul. Mint ismert, a sikló 1987 óta szerepel az UNESCO világörökségi listáján, menetideje pedig nagyjából 1,5-2 percet tesz ki.

    Matt és Nat azt is érdekesnek találta, hogy a Szent István-bazilikába való belépésért is fizetni kellett, de összességében jó élményekkel távoztak Magyarországról. 

    Az Instagramon egyik követőjük meg is kérdezte tőlük, igaz-e, hogy Budapest koszos és elhanyagolt, mire azt válaszolták:

    Egyáltalán nem éreztük így. De hát egy városról van szó, nem is várhatjuk el, hogy szupertiszta legyen. Szerintem sosem jártunk még olyan nagyvárosban, ami teljesen tiszta lett volna. Na jó, Tokión kívül!

  • A két és fél éves Alex Balin született, ezért előbb szólal meg angolul vagy indonézül.

    Horváth Éva kedden az RTL Reggeli vendégeként arról mesélt Nádai Anikónak és Ember Márknak, hogy bár három éve Balin él családjával, még mindig Magyarország jelenti számára az otthont, jóllehet a januári–februári borongós időt nem hiányolja. Az egykori szépségkirálynő a kinti életével kapcsolatban elmondta: két és fél éves kisfia, Alex, aki már kint született, előszeretettel használja az indonéz és az angol nyelvet, magyarul azonban egyelőre nem igazán szólalt még meg. Bár megérti a magyart is, a Magyarországon élő nagyszülőknél jóformán szótárral hagyják ott.

    Nagyon vicces, mert angolul beszél. Bármit mondasz neki magyarul vagy indonézül, ő angolul válaszol. De érti az indonézt is, úgyhogy néha beletesz indonéz kis szavakat, nagyon cuki. [...] Hazajöttünk, és a nagymamáknak gyakorlatilag szótárt kellett mellékelni

    árulta el a volt modell, akinek másodszülött fia augusztus végén lesz hároméves.

    Nem beszéli a magyart, megérti. Vannak olyan szavak, amelyeket magyarul használ, például az anyát, de van, amikor mommynak mondja. [...] Érti, de nem használja még most a magyart, ez a legjobb kifejezés. De nyilván ott van a fejében, meg hát magyarul beszélünk hozzá. Nem tudom ezt befolyásolni. Ő azért még két és fél éves múlt, most lesz hároméves, úgyhogy ezt így még nem lehet beledöngölni, majd kialakul nála

    – mondta reménytelien az édesanya, akinek nagyobbik fia, Kristóf kint kezdte az iskolát. Ő már augusztus közepén visszautazik az új tanév miatt, de Horváth Éva és Alex maradnak még pár hetet. Mint kiderült, nem volt hely az iskolában Magyarországon, amikor Kristófot be szerették volna íratni. 

    Az egykori szépségkirálynő arról is említést tett, hogy bár élvezi a balinéz életérzést, sok minden hiányzik neki Magyarországról, amikor Balin vannak. Itthon zöldségeket is termeszt, azzal pedig, hogy esténként külön programmal ér fel nála a locsolás, a párja idegeire tud menni. 

  • Sugárzik róluk a szerelem.

    Az Ázsia Expressz című utazós reality forgatásán megélt kalandok után újabb különleges helyet fedez fel együtt Krausz Gábor és szerelme, Mikes Anna. Erre utal legalábbis az a bejegyzés, amelyet a mesterdiplomás tánctanár kitett az Instagram-oldalára.

    A Dancing with the Stars legutóbbi évadának győztesei, akik szerelmüket éppen a show-műsornak köszönhetik, egy olaszországi kisvárosból, Taorminából jelentkeztek be. Mint kiderült, ez a szicíliai utazás azért is olyan különleges a táncosnő és a séf számára, mert ez az első nyaralásuk kettesben.

    Első közös nyaralásunk. Álomutazás, pont olyan, amire már nagyon régóta vágytunk

    – árulta el a táncosnő a posztban, amellyel sorra zsebelték be a dicséreteket.

  • Most már Instagram-hivatalosak párjával.

    Meryl Streep legkisebb lánya, Louisa Gummer nem titkolja tovább, hogy egy nőt szeret. A háromszoros Oscar- és nyolcszoros Golden Globe-díjas amerikai színésznő 33 éves gyermeke a napokban néhány Instagramon közzétett fotóval vállalta fel kapcsolatát Anna Blundell producerrel.

    Érdekesség, hogy Az aranykor című sorozatban is szereplő Gummer nem bízta a véletlenre a bejelentést, hiszen azt éppen édesanyja 75. születésnapjára, azaz június 22-re időzítette, méghozzá egy csokor fotóval, amelyek ide kattintva tekinthetők meg. 

    Áldottnak érzem magam, hogy kezdetét vette életem legvidámabb időszaka

    – írta Jacobson, egy szivárványszínű zászlóval nyomatékosítva, hogy a saját neméhez vonzódik. Azt egyelőre nem lehet tudni, mióta alkotnak egy párt, de már 2023-ban is tettek közzé közös szelfit. 

    Meryl Streep és Don Gummer lánya egyébként a középső nevét, a Jacobsont használja.

    (via Us Magazine)

  • Ugyanabban a luxushotelben szálltak meg.

    Gáspár Győző és családja nemrégiben Dubajban nyaraltak, ahol Jason Derulo amerikai popsztár szomszédságában laktak. Gáspár a Tények Plusznak számolt be arról, hogyan is érezték magukat a térség egyik legdrágább hoteljében. Családjuk éppen nagyobbik lányuk, Evelin 30. születésnapját ünnepelte, amikor váratlanul belebotlottak a világhírű énekesbe.

    Az Evelin nézte az ő instáját, és mondta, hogy apa, a Derulo most volt reggelizni. Mondom, micsoda? Nézem, látom, hogy láttam a szobát a szőnyeget, és mentünk le másnap vacsorázni, és összetalálkoztunk vele. És akkor elmondta Evelin neki, hogy én vagyok Gáspár Győző

    – mesélte a showman, majd azt is elmondta, hogy a világsztár nagyon közvetlen volt, szívesen beszélgetett velük.

    A Derulo ugyanolyan, mint Gáspár Győző. Nem sietett, nem rohant, fotózkodott, kedves volt. És ebben a legszebb, hogy Virág azt se tudta, hogy ki ez, mert ez a korosztály nem ezt hallgatja.

    Gáspárék hozzátettek, hogy egy hétig igazi luxusban élhettek: A hotelszobájukhoz külön luxusautó járt, illetve azt is eldönthették, hogy melyik Michelin-csillagos étteremben akarnak vacsorázni a sok közül.

  • A főpolgármester személyesen is meglátogatta a tetoválószalont.

    A választási kampányidőszak alatt ismét ellepték a köztereket a jelölteket hirdető plakátok, így többek között Karácsony Gergely arca is sok helyen visszaköszönt úton-útfélen. Az elmúlt időszakban szinte lehetetlen küldetésnek számított akár csak egy tömegközlekedési eszközre felpattanni úgy, hogy valaki ne találkozzon egy választási plakáttal. 

    A főpolgármester képmása a budapesti Street Art Tatoo stúdió tulajdonosát is megihlette, aki a blogjukon számolt be arról: órákig dolgozott a részleteken, hogy a lehető legélethűbb portrét alkossa meg. – szúrta ki a hvg.hu. 

    A tetoválóművész keze munkája aztán a szalon egyik munkatársának bokájára került. A folyamatot dokumentáló TikTok-videó pedig felpörgött a social médián, és nagy meglepetésükre maga Karácsony Gergely is reagált rá. Ezek után a főpolgármester nem bírta megállni, hogy ne vethessen egy pillantást a róla készült alkotásra, így személyesen látogatta meg a stúdió munkatársait.

  • Gyerekkori szobájában született jó néhány daluk.

    A ValMar duó, azaz Valkusz Milán és Marics Peti sokáig nemcsak a fesztiválszínpadokon osztoztak, de egy közös albérleten is, nemrég viszont elérkezettnek látták az időt arra, hogy szétköltözzenek. Mint korábban elmondták, a bérleményük inkább egy „afterlaknak” volt tekinthető, de folyamatosan félretettek, hogy egyszer mindketten saját házat vehessenek.

    Valkusz máris saját otthon kialakításába kezdett, ám amíg a munkálatok tartanak, hazaköltözött, és a gyerekkori szobájában lakik – írja a Blikk.

    Nagyjából tizenhat éves koromtól laktam abban a szobában, amelyikbe most visszaköltöztem. Van egy kis déja vu érzésem, itt született jó néhány dalunk, amiből sláger lett. Így az egésznek van egy sajátos hangulata, hogy a mostani fejemmel ott lakom

    – árulta el a Sláger FM-en az énekes, aki már nagyon várja, hogy a munkálatok befejeztével birtokba vehesse az első saját otthonát.

    „Amennyire az időm engedi, igyekszem kivenni a részemet a munkálatokból, de főleg a szüleim intézik a legtöbb dolgot. Egyrészt nekik megvan a rutinjuk, másrészt anyukám nem egy ház- és kertfelújítást vezényelt már le, neki nagyon megy ez. Ráadásul előfordult, hogy amikor valahova én telefonáltam árajánlat miatt, és meghallották a nevem, jobban fogott a ceruza. Úgyhogy ezért is jobb, ha a szüleim intézik a legtöbb dolgot. Persze, amiben tudok, igyekszem segíteni” – tette hozzá az előadó, aki előre tart a költözéstől.

  • Sokan a hasonmásának tartják az új szépségkirálynőt.

    Hétvégén Katzenbach Andreát választották meg a Miss World Hungary szépségverseny idei győztesének. A 23 éves, kiskőrösi közgazdász, grafikus és webdesigner végzettségű győztes egy éven át viselheti a Magyarország Szépe címet, és képviselheti az országot a nemzetközi Miss World világdöntőn. A közösségi médiában több hozzászóló is megjegyezte, hogy a nyertes lány rendkívül hasonlít Kulcsár Edinára, akinek a fejére 2014-ben került korona. Most a Bors felkereste az érintetettet, hogy mit gondol az aktuális győztesről. 

    Bár olvastam én is a kommenteket és a zsűritársaim is sokszor hivatkoztak Andreára – tudod, aki hasonlít rád –, de én nem látok akkora párhuzamot kettőnk között. Talán az lehet az oka, hogy az utóbbi időben nagyon sok szőke lány volt a győztes. Viszont ő egy másik karakter a barna bőrével és a barna hajával

    – mondta az egykori szépségkirálynő, aki leszögezte, a nemzetközi versenyen nehéz megjósolni, hogy fog teljesíteni Katzenbach, ugyanis a világ legszebbjeivel fog majd megmérettetni.

    Sok múlik a belső értékeken, milyen a személyisége, hogyan tudja a belső értékeit prezentálni. De úgy vélem minden megtörténhet a világversenyen, attól függően mennyi időt fordít a felkészülésre Andi. De nagyon drukkolok neki és ha szeretné szívesen adok tanácsot, szívügyemnek tekintem, hogy minél jobb helyezést érjen el. Én lennék a legboldogabb, ha akár a top tízben, ötben vagy háromban lenne...

  • Egy brit anyuka esetét kapta fel az internet, aki öt évvel ezelőtt végeztetett el magán kozmetikai kezelést, de mostanra a közösségi médiában kürtöli világgá, mennyire megbánta.

    A 28 éves Lorna Holmes ugyanis olyan hírességeket bálványozva nőtt fel, mint a realityk világából ismert Kardashian-nővérek, és ő is jól látta, ahogy az évek során a trendek szerint változik a külsejük. Így fiatalon, 23 évesen úgy döntött, hogy ő maga is dús ajkakat csináltat magának, és két év alatt számos injekciós kezelésen esett át.

    Mint mondta, akkoriban nem sajnálta rá a pénzt és az eredménnyel is kellőképp elégedett volt. Lorna azonban idővel kezdett rájönni, hogy az ajkai megcsináltatása nem segít azon, hogy egészséges önképet alakítson ki magáról, ezért abbahagyta a kezeléseket. A megereszkedett ajkakat viszont nem tudta elkerülni, így valószínűleg plasztikai beavatkozáson kell átessen, hogy ezt korrigálják. 

  • Férje is vele tartott.

    Közel két hónapja robbant a hír, mely szerint Justin Bieber és felesége, Hailey Bieber szülői örömök elé néznek. A sztárpár akkor egy meghitt fotósorozat kiposztolásával kürtölte világgá boldogságát, sőt, az is kiderült, hogy a gyermek érkezése előtt gyorsan még megújították házassági fogadalmukat. Bár ezt megelőzően felröppent a hír, hogy házasságuk mélypontra kerülhetett, ezzel végleg eloszlatták a kételyeket.

    Hailey Bieber most a New York-i kiruccanásuk során megmutatta új stílusát, amely viseletei ugyan nem emelik ki a várandósságát, de így is látható, ahogyan szépen  gömbölyödik. A 30 éves kanadai popsztár ezúttal pedig farmer mellényt viselt egy bőszárú nadrággal, amihez egy zokni-papucs kombót párosított. 

  • Tilla leplezte le a kollégáját.

    Mint arról beszámoltunk, a TV2 két hete leleplezte a 2024-ben visszatérő Megasztár zsűrijét. Az ítészek ötfős csapatát Rúzsa Magdi, Marics Peti, Marsalkó Dávid, Molnár Ferenc Caramel és Papp Szabolcs alkotják majd.

    Till Attila legutóbbi Instagram-posztjából az is kiderült, hogy ő és Ördög Nóra fogják vezetni a tehetségkutatót, melynek forgatása már el is kezdődött. 

    Nagyon örülök, hogy együtt csináljuk a Megasztár @ordognora!!! Nagy menet lesz, nagyon izgi és végre sok év után újra együtt vezetünk műsort!

    – írja bejegyzésében Tilla.

  • Romantikus módon kérték meg a kezét.

    Weisz Fanni hosszabb találgatásokat követően közösségi oldalán jelentette be, hogy nem csak eljegyezték, de egyből anyai örömök elé is néz. A 31 éves modell hétvégén Olaszországból posztolt képeket, először San Marinóból, majd Firenzéből jelentkezett be kedvesével. Bár vasárnap még nem mondta ki, de sokat sejtető fotót mutatott, melyen egy eljegyzéséi gyűrű díszelgett a kezén. Hétfő este pedig már világossá vált, hogy valóban leánykérésre került sor Itáliában, boldogságuk így nem is lehetne nagyobb.

    „A hír igaz! Mindkettő! Igen, eljegyeztek és babát várunk. A boldogságunk határtalan. 16 éves voltam, mikor megkérdezték tőlem, hogy mi leszek ha nagy leszek, válaszom az volt, hogy szeretnék nagymama lenni és játszani az unokáimmal. Jelentem ez a terv, most megvalósulni látszik. Próbálom óvni a magánéletem, de veletek azért egy két fontosabb szívemhez közel álló részletet szeretnék megosztani. Köszönöm a sok gratulációt, és szeretetet amit naponta kapok tőletek. Sokan kérdeztétek, hogy történt a lánykérés?! Egy pár szóban mesélek nektek róla...”  – írja posztjában Weisz, melyet ide kattintva tekinthet meg.

Rovatok