Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Alig két perc, mégis igazi adrenalinbomba a sci-fi első kedvcsinálója!

    Előzetesnek ugyan nem neveznénk, de befutott az első kedvcsináló Francis Ford Coppola álomprojektjéhez, a Megalopolishoz. A rendező a film egy látványos jelenetét tette most közzé, amelyben mindössze a főszereplő, Caesar (Adam Driver) szerepel, amint épp egy felhőkarcolóról vetné magát a mélybe, de szigorúan csak feltételes módban:

    A történet megvalósításához Coppolának mélyen a zsebébe kellett nyúlnia, mivel támogató híján az egészet saját maga finanszírozta, ám elhivatottságát jól jelzi, hogy még értékes szőlőültetvényeitől is megvált a Megalopolis büdzséjének javára. A filmnek egyelőre forgalmazója sincsen, ezzel kapcsolatban a május cannes-i filmfesztivál jelenthet majd áttörést a rendezőnek, itt premierezik ugyanis a 138 percnyi hosszú sci-fi. A sztori szerint egy disztópikus világban járunk, ahol a beszédes nevű főépítész, Caesar (Driver) és a korrupt polgármester, Cicero (Giancarlo Esposito) feszülnek össze azzal kapcsolatban, hogy építsék újjá a korábban romba dőlt, egyszerre ókori Rómát és New Yorkot is idéző várost.

    A produkcióban feltűnik még többek között Aubrey Plaza, Shia LaBeouf, Jason Schwartzman, Laurence Fishbourne és Dustin Hoffman is.

    (via IGN)

  • Rowan 20, Grier pedig 18 éves múlt, de édesanyjuknak örökké "bébik" maradnak.

    Brooke Shields egy podcastműsorban vengésedkedett nemrég, ahol őszintén beszélt két lányohz fűződő szoros kapcsolatáról is. A színésznő egyáltalán nem túlzott a szóhasználattal - mint kiderül, mind a mai napig előfordul, hogy egy ágyban alszik a 18 éves Grierrel, vagy nővérével, a 20 éves Rowannel.

    Amikor a férjem bármilyen munkaúton van, tudod, még mindig velem alszanak az ágyban. Romantikus vígjátékokat is szoktunk együtt nézni, ők az én kisbabáim, és ez nem is fog változni

    – idézte a 24.hu a modellt, aki egyelőre nem is akar gondolni arra, hogy gyermekei hamarosan egyetemre mennek – bár nem gondolja, hogy emiatt megszakadna velük a kapcsolata, de mindig hazavárja őket.

  • Újra Vágási Jutka bőrébe bújt egy kicsit.

    13 évig volt Ivancsics Ilona életének a része az az általános iskola, ahol a Szomszédok című sorozatban alakított karaktere, Vágási Jutka tanított. Bár a széria már 24 éve véget ért, a színésznő számára így is különleges érzés most visszatérni az intézménybe.

    „Sok minden változott, mégis minden ismerős, ám ami a legfurcsább, az az, hogy az udvaron megnőttek a fák. Nagyon boldogan gondolok vissza azokra az évekre. Emlékszem, hogy hétvégente voltak a suliban a forgatások, és azok a gyerekek lehettek itt, akik egész héten jól viselkedtek. Jutalom volt, hogy a sorozatban szerepelhettek” – kezdte a Story magazinnak Ivancsics, akiről különleges fotók is készültek a helyszínen.

    „Jutka egy mintatanár, mintaanya, mintafeleség volt, ettől mindig ódzkodtam, mert én az életben sokkal szertelenebb voltam. Mondtam is (Horváth) Ádámnak, hogy írjon nekem kicsit mást, de ő ragaszkodott ahhoz, hogy Jutka igazi példakép maradjon. Végül persze igaza lett, a közönség szeretete mindenért kárpótolt.”

    Ha ezzel kapcsolatban nem is alakította át a forgatókönyvet Horváth Ádám rendező, a színésznő felidézett egy másik történetet, ami valóban inspirációként szolgált a sorozat atyjának számára.

    „Miután megszületett a kisfiam, hoztam magammal őt is a forgatásokra, ha felvétel volt, kint az udvaron játszott.

    Egyik alkalommal hiába végeztem a munkával, mentem ki, és kerestem, nem találtam a gyereket. Kiderült, hogy egy apuka elvitte biciklizni. Egyből lezajlott előttem, hogy gyermekrablás történt…

    Fél óra is eltelt, mire visszajöttek. Elmeséltem Horváth Ádámnak, hogy majdnem ellopták a gyerekem, erre ő pár hét múlva beleírta az egyik epizódba, hogy eltűnt Matyi, a filmbeli kisfiam. Nemcsák Karcsival, a gazdagréti Batmannel kerestük meg” – mesélte Ivancsics, majd azt is elárulta, szerinte ha nem ért volna véget a Szomszédok, Jutkából előbb-utóbb iskolaigazgató lett volna.

  • Most fog először élő műsort vezetni a VV12 új háziasszonya.

    Új arc köszönti majd a ValóVilág nézőit a vasárnap este induló 12. évad összefoglalóiban: az idén negyedjére visszatérő Puskás-Dallos Petihez Megyeri Csilla csatlakozik műsorvezetőként.

    Ez lesz az első alkalom, hogy Megyeri élő adást fog vezetni, de nem is gondolkodott sokat a felkérés elvállalásán, ugyanis hatalmas kalandnak tartja a realityt.

    „Úgy gondolom, hogy tényleg a mélyvízbe fognak dobni, de remélem, hogy nem fogok elsüllyedni. Nagyon-nagyon hálás vagyok az életnek, hogy így hét év után újra műsort vezethetek” – mesélte a tévés, aki társát, Puskás-Dallost sem ismerte korábban, de új kollégája már a legelső nap biztosította őt a támogatásáról.

    Mondta, hogy bármiben segít, sőt, a Nádai Anikóval is beszéltem, és ő is mondta, hogyha bármiben segítségre szorulnék, akkor sikítsak. Annyit mondott Anikó, hogy hajrá, tudja, hogy sikerülni fog, ügyes leszek, és hogy Csilla, csak add önmagad” – ennyi tanácsot kaptam útravalóul

    – árulta el az RTL-nek a VV12 háziasszonya.

Rovatok