Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Szerinte a mai férfiak félnek a határozott nőktől.

    Udvarlók szép számmal akadnának, Stana Alexandra életébe azonban jelenleg nem fér bele egy párkapcsolat. A Dancing with the Stars táncosnője, aki a jelenleg is futó Zsákbamacska című gameshow-ban látható, még a szerelmi életét is képes feláldozni karrierje érdekében, de nem zárkózik el attól, hogy egyszer mégis elköteleződjön valaki mellett, csak mostanság nincs ideje randizni.

    A táncosnő korábban úgy nyilatkozott: egy olyan férfit szeretne majd maga mellett tudni, aki elfogadja, hogy számára mindig a munka az első. Inkább a régimódi férfiak tetszenek neki.

    Hol vannak a mai világból a régimódi férfiak? Akik udvarolnak kitartóan és nem rettegnek a visszautasítástól? Akik nem csak az ego-pátyolgatásra vágynak, és nem félnek a határozott nőktől? Virágot hoznak, lehet rájuk számítani és nem félnek szeretni? Olyan, mintha mostanában nekünk kellene küzdeni a férfiakért, nem? Vagy rosszul látom?

    – tette fel a kérdést követőinek a táncosnő a minap a közösségi oldalán.

    (via Bors)

  • A 21 éves Josh Jones nem engedhette meg magának, hogy saját ingatlant vegyen, albérletről pedig hallani sem akart, ezért inkább megpróbálta rávenni a szüleit arra, hadd alakítsa át a garázsukat egy saját rezidenciává. Az angliai Royal Tunbridge Wells nevű településen élő fiatalembernek szerencséjére volt, hiszen szülei rábólintottak a dologra, ahelyett pedig, hogy szakembereket kért volna fel a garázs átalakítására, inkább a YouTube-ot kezdte el böngészni, s onnan tanulta el, mit hogyan kell felújítani. 

    A 21 éves fiatalember nyolc hónap alatt végzett az átalakítással, amelyre kevesebb mint 15 ezer fontot (6,7 millió forintot) költött. Barátnőjével most májusban költözhettek be álmaik otthonába. Jones reménykedik abban, hogy azzal, hogy az elkövetkező években itt élnek, sokat tudnak majd spórolni egy másik, nagyobb ingatlanra, de nem sietnek. A fiatalra a barátai is felnéznek, amiért mindent a saját kezével csinált meg.

    (via New York Post)

  • Az 52 éves színésznőnek három gyermeke született Ben Afflecktől.

    Jennifer Garner a minap egy podcastműsorban vendégeskedett, ahol többek között arról is említést tett, mennyire örül annak, hogy édesanya lehet. Az 52 éves színésznő három gyermek édesanyja: a 18 éves Violetet, a 15 éves Fint, aki nemrég coming outolt, és a 12 éves Samuelt az exférjével, Ben Affleckkel neveli közösen, a műsorban pedig talán túl őszinte is volt velük kapcsolatban.

    A Hirtelen 30 és az Igen nap című filmek szereplője elárulta: Affleckkel nem kellett sokat próbálkozniuk, csemetéik hamar megfogantak, a három terhesség ráadásul meg sem viselte.

    Szerencsém volt, nagyszerű terhességeim voltak. Háromszor voltam terhes életemben, három gyermekem van. Mindhárom baba tervezett volt, és mindent egybevetve összesen körülbelül 4-5 hónapig próbálkoztunk. Szerintem akár most is teherbe tudnék esni!

    – jelentette ki Garner, mire beszélgető partnere arra kérte, jól gondolja meg, miket mond.

    Nem aggódom én emiatt! Arra születtem, hogy szaporodjak, ez biztos... Széles a csípőm

    – vágta rá a színésznő.

    (via Daily Mail)

  • Hallani sem akar a nyugdíjba vonulásról Nagy-Britannia legidősebb dolgozója, aki szentül meg van győződve arról, hogy gyári munkája tartja frissen és fiatalon. Ivor Ward 98 éves létére is heti 32 órát dolgozik termelési alkalmazottként az EM Pharma egészségügyi vállalatnál, amire nagyon büszke. Úgy meséli, 80 éves korában kezdett el dolgozni ennél a cégnél.

    Ward, akinek négy ükunokája van, 17 éves korától fogva folyamatosan dolgozott, állítása szerint mindössze egy napot töltött nyugdíjasként, annyira unalmas volt számára, hogy többet nem is bírt volna ki. Fiatalabb kollégáival is kijön; olyannyira, hogy hétvégente velük iszik és pókerezik.

    Otthon ülni nyugdíjasként olyan, mint a purgatórium. Nekem öröm dolgozni, különben csak otthon ülök, és nem csinálok semmit, és nagyon gyorsan öregszem, itt viszont a mindennapok nevetéssel telnek

    – magyarázta Ward, aki 30 éve vesztette el a feleségét.

Rovatok