Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A 2018-as Miss World Hungary győztese újra boldog.

    Igazi örömhírről számolt be a közösségi oldalán Szarvas Andi. A 2018-as Miss World Hungary győztese azt tudatta, hogy párja, Zsolt megkérte a kezét Monacói pihenésük alatt.

    Az első telefonbeszélgetés óta tudjuk...MI egymásnak vagyunk teremtve.


    Zsolti: Tudod milyen az igaz szerelem?
    Én: Na milyen?

    Zsolti: Mint a miénk. Arra vágyom, hogy a feleségem legyél.


    Isten éltessen ma születésnapod alkalmából, Szerelmem!

    – üzente meg az egykori szépségkirálynő, akit nem először jegyeztek el. A korábban  a Love Island, A Konyhafőnök VIP és a Farm VIP című műsorokat is megjárt híresség tavaly tavasszal bontotta fel jegyességét előző párjával. Meg is jegyezte, hogy a szakítással 25 évesen először mondhatja szinglinek magát, elmondása szerint ugyanis 16 éves kora óta folyamatosan párkapcsolatban élt.

  • Előbb a frászt hozta a lakótársaira, aztán velük együtt alaposan sikerült megnevettetnie az internet népét is annak a 28 éves amerikai nőnek, aki furcsa dologra bukkant kaliforniai otthona takarítása közben. Az Union Cityben élő Jackie Felix úgy meséli, hogy egy csendes csütörtök délutánon tűnt fel neki, hogy nincsen valami rózsás illat a konyhában. Előbb kivitte a szemetet, hátha az a mumus, de a kellemetlen szag ezzel nem szűnt meg. Innen tudta, nagy a baj. Takarításkor még a tűzhelyet is kihúzta a helyéről – ekkor azonban kis híján megállt benne az ütő.

    Felix a tűzhely mögött egy nagy kupac ürüléket talált, majd a tűzhely hátulját a telefonja vakujával megvilágítva megtalálta annak „gazdáját” is. Legnagyobb döbbenetére egy oposszum rózsaszín orrát pillantotta meg, amely jól megbújt a sütőben. Azt nem lehet tudni, hogy hány napot töltött a sütőbe mászva az erszényes, de Felix úgy tippeli, akár egy hétig is ott bujkálhatott.  

    A felfedezésről több fotó és videó is készült, amelyek alább tekinthetők meg.

  • Péntek este került sor a ValóVilág12 hetedik, egyben utolsó párbajára, melynek során a villalakók által kiválasztott Geri és kihívottja, Giada mérte össze népszerűségét. Bár a fiatalember és az egygyermekes édesanya barátokként kezdték, viszonyuk az utolsó hetekre megromlott. Ez a párbajon levetített kisfilmen is érezhető volt, hiszen több alkalommal is ekézték egymást.

    Az utolsó sorsdöntő két napra azonban csak egyikük térhetett vissza. A párbajt szoros eredmény döntötte el: a szavazatok 52,6% - 47,4% százalék arányban oszlottak meg, s Puskás-Dallos Peti végül Gerit hirdette ki győztesként, amivel megtört a női mezőny. Giada a kiesése kapcsán elmondta: attól fél, hogy csalódást okozott, s hogy hiábavaló volt több mint 80 napot eltölteni a kisfia nélkül úgy, hogy semmit nem tud hazavinni, „csak egy túrórudival tudja” megkínálni gyermekét.

    Geri így Ádival és Kikidivel együtt ott lesz a vasárnap esti fináléban, azaz tovább küzdhet a 37 650 000 forintos főnyereményért.

    A pénteki összefoglaló és párbaj ide kattintva érhető el.

Rovatok