Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Bódi Sylvi néhány éve úgy döntött, élete középpontjába a természet kerül, ezért vidékre, majd külföldre költözött, csirkéket nevelt, saját minigazdaságot vezetett. Emellett fő szenvedélyévé a szörfözés vált.

  „Nekem is volt olyan korszakom az életben, amikor kicsit nagyobb volt az arcom, kicsit öntörvényű voltam, és nagyon jót tett, hogy az óceán megnevelt – nem mintha a szüleim nem neveltek volna meg, mert szerintem jól csinálták alapvetően, de az óceán továbbvitte ezt a munkát” – kezdte a Tények Plusznak Bódi, aki 14 évesen kezdett modellkedni, de úgy érzi, eljött az idő, hogy lezárja élete ezen szakaszát.

  „Én nagyon régen belekerültem a médiába, úgy érzem, ezen a területen nekem már minden megadatott. És ezért nyilván nagyon hálás vagyok, de úgy is érzem, hogy elég.”

  Épp emiatt jövőjét is visszavonulva képzelni el, nem szeretne már tévében, műsorokban szerepelni, helyette gyerektáborokat szervez a világ több pontján.

  Nekem nagyon jó a természetben, egyre kevésbé szeretnék az épített környezetekben élni 

  – magyarázta a modell. Ez a felismerés a jellemfejlődésében is közrejátszott, sokat változott az előnyére az elmúlt években.

  „Szerintem sokkal jobb fej vagyok. Mondjuk, 20 éves koromban sokkal inkább azt néztem, hogy milyen autóból száll ki egy férfi, és egy jó ideje már azt nézem, hogy ki száll ki, teljesen mindegy, milyen autóból. Az, hogy ki milyen ruhában van, milyen márkában, ezek annyira felesleges dolgok már az életben. Egyidőben ez nekem meghatározó volt, hiszen benne voltam a modellkedésben, számított, de aztán rájöttem, hogy ez nem én vagyok, ebből ki kell egy kicsit emelkedni. […] Nem voltam elég jó ember. Ezt kemény kimondani, de nem voltam soha rossz ember, de kicsit felszínesebb voltam, és az akkori gyerekkori barátaim is ráébresztettek erre, hogy hahó, mi lett veled, elvitt téged ez a modellvilág.”

 •  Néha legszívesebben kiraknák a másikat az utcára.

  Lékai-Kiss Ramóna nem sokszor mesél magánéletéről, ám most kivételt tett, és férjével együtt interjút adtak a hot! magazinnak. Őszintén meséltek öt éve tartó házasságukról, ami számukra is igazán nehéz néha, a sportoló szerint például hiába várták, egyelőre nem lettek türelmesebbek a másikkal.

  „Ahogy halad előre a kapcsolatunk, úgy ismerjük meg egyre jobban a másikat, szokjuk meg a rigolyáit. A nagy öregek azt mondják, hogy 10-20-30 év után jobb egy házasság. Ezt még nem érezzük” – kezdte Lékai, felesége pedig bevallotta, hogy kezelnek egy-egy rosszabb pillanatot.

  „Ilyenkor pedig vagy elnevetjük magunkat, vagy pedig legszívesebben kiraknánk egymást az utcára.”

  A színésznő aztán kiegészítette gondolatait, elárulta, mik számítanak kritikus pontnak kapcsolatukban.

  „Bármin össze tudunk veszni: még azon is, hogy ki hová szeretne utazni. Olyan vita kerekedik néha, hogy a végére egy órán keresztül nem állunk szóba egymással, de amivel Máté az én határaimat feszegeti, az a feledékenysége. Mindent százszor kell elmondani, ami iszonyatos energiát emészt fel. Amikor kiderült, hogy várandós vagyok, mindenki viccesen megjegyezte, hogy csak el ne hagyjuk a gyereket valahol. Kijelenthetem: nem hagytuk!”

  – idézte az nlc.hu az anyukát, aki nemrég részletesebben is mesélt közös kisfiukról, Noéról.

 • Nehéz elhinni, de a jelek szerint működik a dolog.

  Nem túlzás kijelenteni, Pedro Pascal napjaink egyik legfelkapottabb színésze. A The Last of Us csak a jéghegy csúcsa volt, A mandalóri és a hamarosan érkező Fantasztikus Négyes sztárja valóban megaprodukcióról megaprodukcióra jár, ami eléggé megterhelő lehet szövegtanulási szempontból. Mert bizony szövegből jó sokat kell bemagolnia a színészeknek, ezzel kapcsolatos módszereikről pedig SAG-díjra jelölt kollégáival, Kieran Culkinnal, Billy Cuduppal és Matthew Macfadyennel értekezett nemrég egy online interjúban.

  Mutatok egy pszichopata példát arra, hogy most mit csinálok, hogy megtanuljam a szövegeimet

  – jelentette ki Pascal, majd gyorsan előszedett maga mögül egy telefirkált lapot, amely az Enigma díszletében is megállta volna a helyét. Még csak bele sem kezdett a magyarázkodásba, társai máris elborzadva néztek rá, tekintetük pedig csak üvegesebb lett, amikor a férfi közölte: tornyokba vagy oszlopokba írja szövegei minden szavának kezdőbetűjét.

  Ez egy nagyon-nagyon fárasztó módja annak, hogy megtanuld a szöveget anélkül, hogy változtatnál rajta. Egyáltalán nem művészi, kifejezetten technikai, de azért kellett elsajátítanom, mert rémes tapasztalataim vannak, elfelejtettem, mit kell mondanom.

  Sandbox Miniapp

   (via IGN)

 • Szerintük nagyon felelőtlen döntést hozott a zenész.

  Machine Gun Kelly soha nem a visszafogott stílusáról volt híres, eddig is bátran bevállalta az extrémebb ruhákat, frizurákat, testékszereket is. Mindezek ellenére a zenésznek most sikerült mindenkit meglepnie, legfrissebb Instagram bejegyzése alapján ugyanis feketére üttette mellkasát, vállait, és csuklójáig mindkét kezét, lefedve ezzel többek közt Megan Fox és megannyi személyes kötődésű, korábban készült mintáját.

  Csak spirituális célokból 

  – írta fotójához MGK, a kommentelők pedig aggodalmukat fejezték ki a látottak kapcsán.

  Ez a pasi egyre furcsább. Már nem is vagyok a rajongója.”

  „Ez a leghülyébb dolog, amit valaha láttam.”

  „Nektek nem különös ez az egész?”

  „Bárcsak ne tetted volna ezt. Egyre drasztikusabb dolgokat csinálsz, amik segélykiáltásnak tűnnek” – fogalmaztak követői, többen pedig azzal viccelődtek, hány száz órát ülhetett a rapper emiatt a tetoválószékben.

Rovatok