Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A küzdősportoló nem találja élete párját.

    Egyelőre nem találta meg az igazit, de nem adja fel egykönnyen a keresést Miló Viktória. A személy- és bokszedzőként dolgozó ökölvívó-világbajnok változni is hajlandó annak érdekében, hogy rátalálhasson a boldogságra, melynek kapcsán egy régi ismerősét, Mátyási Renátó numerológust is felkereste, aki segíthet neki tisztán látni a dolgokat. A szakértő szerint Milónál az elfogadással vannak problémák; túlságosan erős benne az, hogy irányítsa az élete minden területét.

    Miló szerint azonban a probléma gyökerét máshol kell keresni.

    „Nem lehet, hogy csak ezt képzelik rólam? A párkapcsolataimban egy igazi simulékony kiscica vagyok, önzetlen, és mindent megteszek... Ha meg arra gondolok, milyen ideálom van, akkor teljesen más jut az eszembe.

    Nekem kell az, akire felnézek, és ő a férfi, akkor hallgatok rá. Mivel hogy sosem sikerült a párkapcsolat – tudom, nem ez látszik –, de mint nőnek abszolút nincs önbizalmam. 45 évesen még sosem éltem senkivel együtt... Szörnyű kimondani, tényleg nincs velem semmi probléma, de amikor úgy alakulna egy kapcsolat, hogy fennállna a lehetősége, akkor bepánikolok, és elhúzok

    – vallotta be.

    (via Story)

  • Pocakos videót posztolt.

    Szülői örömök elé néz Sztarenki Dóra. A 32 éves színésznő a közösségi oldalán tudatta, hogy úton van az első gyermeke; azt is tudni lehet, hogy várandóssága 22. hetében jár, ám ennél többet egyelőre nem árult el.

    Állapotok. 22

    – írta a Mellékhatás című sorozat sztárja, akinek pocakos videója ide kattintva érhető el. 

    Sztarenki Dóra, aki 2022 szeptemberében kötött házasságot Fábián Zoltánnal, egyik követőjének kommentben, egy vicces emoji kíséretében megjegyezte, hogy:

    Ez a mellékhatása annak, hogy elkaszálták a Mellékhatást.

  • Tüzes volt a hangulat Rádió1 csapatépítőjén.

    Nem mindennapi tettre szánta el magát Sebestyén Balázs. A rádiós műsorvezető azt mutatta meg az Instagram-oldalán, hogyan kell parázson járni, ez volt ugyanis az egyik program a Rádió1 csapatépítőjén. A hangulat a tetőfokára hágott; a képeken Sebestyén műsorvezetőtársai, Rákóczi Feri és Ráskó Eszter is láthatók.

    A csapatépítőn parázson járásra vittem a brigádot... Elképesztő élmény. Szellemi fizikai, spirituális szinten, mindenhol hat!

    Mi raktuk meg a tüzet, ami ott égett le az este alatt, es lett belőle 800 fokos parázs! A tűzönjárás célja a transzformáció, az átalakulás. A résztvevők ráébrednek, hogy többre képesek, mint azt korábban gondolták, hogy megtegyék azokat a dolgokat, amitől féltek. Ráeszmélnek, hogy a lehetetlennek tűnő dolgok sokszor igenis lehetségesek.

    Olyan fejlesztő módszer, amely az élet szemléletében és minőségi megtapasztalásában hoz újat, az élet új minőségét teremti meg és a mindennapok átformálódásához vezet. Úgy is mondhatnám az egész este egyfajta paradigmaváltás.. Akik részt vesznek a tűzönjáráson, ráébrednek, hogy egész életüket, körülményeiket és valóságukat maguk határozzák meg. Más gondolatok, más hitrendszer, más minőségű élet..Büszke vagyok az egész stábra, annyira ügyesek voltatok!” – írta Sebestyén Balázs.

  • A modell-jogász azonban nem hagyta magát.

    Zimány Linda megtapasztalta, hogy a modellkarriernek és a celeblétnek megvan a maga árnyoldala. A jogi egyetemet végzett modellt nehezen fogadta be a jogász szakma; férfi kollégái rengeteget bántották, s megesett, hogy egy bírósági tárgyaláson is kapott bántó megjegyzéseket.

    „Jelenleg nem dolgozom aktívan jogászként, kicsit az üzleti világ felé ment az életem. De nemrég fejeztem be a gyakorlatomat, és sokat jártam bíróságra. Mindig megvan a fejemben az a kép, hogy rettenetesen csinos bírónők vannak, ők nagyon kedvesek voltak egyébként. Érdekes, hogy férfi kollégáktól kaptam rengeteg bántást és megalázást a szakma során. (...)

    Tisztelet a kivételnek, de volt olyan, hogy szemtől szemben álltunk a bíróságon az ügyvéd kollégával, és voltak beszólásai a múltamra vonatkozólag, amivel próbált kicsit lejjebb tenni. Utalt arra, hogy néha láttak lengébb öltözetben is. Megjegyeztem, hogy a per tárgyához ez nem tartozik hozzá

    – mesélte Zimány az ATV A Nő háromszor című műsorának péntek esti adásában, amelyet a 24.hu szemlézett.

    A szőkeség azért is kapott hideget-meleget, hogy mennyi idő alatt végezte el a jogi egyetemet. Volt, aki a fejéhez vágta, hogy biztos csak a kapcsolatainak köszönhetően tudott lediplomázni.

    „Ismert emberként egy jogi egyetemet végigtolni nem egyszerű. Mindig többet vártak el.”

Rovatok