Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Régen láthatták utoljára Mandót és Grogut akcióban, a második évad utolsó epizódja még 2020. december 18-án került a Disney+ kínálatába. Természetesen a nézők világszerte lecsaptak minden lehetséges hírre, hogy mikor jelenik meg a következő évad. A Disney végre közölte a The Mandalorian rajongóival azt a hírt, amire türelmesen vártak. Jelöljék be a Star Wars-fanok naptárukba 2023. március 1-jét, ugyanis a harmadik szezon első epizódjának megjelenése ekkorra van betervezve. Jó hír viszont, hogy a rajongók nem maradnak bolygókon átívelő kalandok nélkül egy jó ideig, mert bár ugyan még ki sem jött a harmadik, de már biztosan készülőben van a széria negyedik szezonja is. Aki pedig esetleg lemaradt volna a beharangozó előzetesről, azt itt megtekintheti:

 • Már kezdetben megnyugtatunk mindenkit: semmi horrorisztikusra nem kell gondolni, csupán egy remekül kitalált gerillamarketing áldozataivá váltak New York városának jóravaló állampolgárai. A Netflix legújabb sorozata, a Wednesday ugyanis nemrég jelent meg, és lényegében egy Addams Family-spinoffsorozat, ahol a galád család kislányának a Nevermore Akadémián töltött kalandjait követhetjük. 

  A készítők ennek örömére (remek marketingérzékkel) úgy döntöttek, hogy megtréfálják Amerika egyik legnagyobb városának lakóit, és a sorozatból ismert Izét –aki a lánykának amolyan segítő „jobbkeze” – rászabadították a mit sem sejtő járókelőkre. Az emberek reakciója pedig felbecsülhetetlen, íme:

 • Ahogy egyre közeledik a verseny a véghajrához, úgy Árpa Attila és a két utolsó megmaradt hölgy, Timi és Bogi is egyre nehezebben tudja leplezni idegességét. A Nagy Ő péntek esti adásában a színésznek ezúttal két versenyzőt is haza kellett küldenie, és nehéz szívvel ugyan, de Mimire és Natalira esett a választása.

  Árpa előtte Lékai-Kiss Ramónának elárulta, milyen metaforikus gondolatmenettel választja ki azokat a lányokat, akiktől búcsút vesz:

  Azt fogom nézni, kitől mi villan be. Melyik az az emlékezetes jelenet a mi filmünkből, és sajnos akiből a legkevesebb emlékezetes jelenet fog bevillani, attól fogok elbúcsúzni.

  Ramóna még azzal hagyta magára gondolataiba mélyedve a férfit, hogy az utolsó kettő hölgynél már tényleg csak a szíve vezérelje, akkor már ne csináljon filmet az életéből, az legyen a valóság.

 • VV Piros és Anita egymásnak feszültek a ValóVilágban, miután világossá vált, hogy a luxusvillában töltött idő alatt a két lány finoman fogalmazva sem szíveli egymás társaságát. A pénteki adásban már szinte érezni lehetett a feszültséget a levegőben, de ekkor még csak heves szócsatáknak lehettek szemtanúi a nézők. 

  VV Anita szembesítette is a szőkeséget, hogy szerinte megjátssza magát a kamerák előtt, és közben teljesen másként viselkedik. A parázs vita hamar átcsapott személyeskedésbe, ahol már egymás kinézetét becsmérelték. Az összefoglalóban láthatott veszekedés pedig itt nem ért véget, az élő adásban ugyanis kisebb csatatérré változott a konyha, mert a két versenyző különböző ételekkel dobálta meg egymást. A trágár szövegekkel megtűzdelt jelenetet itt nézheti meg.

Rovatok