Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Igen, a Für Elise gumicsirkén.

 • Mintha szerelmes lenne, úgy dörgölőzik megmentőjéhez a kaliforniai Paradise tüzes poklából kijutott cicus.

  Végre lett egy jó hírünk is a megsemmisült városról, ahol az elmúlt hetekben rengetegen vesztették életüket, és a tűzoltók még mindig küzdenek az elemekkel.

  Ezt a videót bármennyiszer újra lehet nézni, és egyre csak jobb kedvünk lesz.

  (Reddit)

 • "A tegnap este Darwin-díjasa kétségtelenül az a suzukis fószer aki éjjel átjött a Népszigetre Óbudáról az északi vasúti híd járdáján!!! Majd nyomott egy ipszilont a Magdi anyus melletti lejárón, ez bicajjal is bravúr amúgy, majd Magdi anyus kocsmája mellett fennakadt a kis oszlopon, de megpróbált áttörni. Addig pörgette a motort, hogy a súrlódástól kigyulladt a gumi, a gumitól a kocsi... Alig bírták kimenteni... És állítólag nullát mutatott a szonda...Hősöm..."

  - írja Facebookon olvasónk, László. És a történethez itt van három kép, szinte látjuk magunk előtt az egész jelenetet:

  .

  .

 • Alapos nagyinterjút publikált az Ugytudjuk.hu szombathelyi lap vasárnap reggel. Az interjúalanyt eddig még soha senkinek nem sikerült megszólaltatnia. A lapnak elsőként nyilatkozott:

  a tacskós gyilkos.

  Vagyis az a férfi, N. L., aki múlt vasárnap a dühét a kölyök tacskóján vezette le, , és véletlenül megölte a kutyáját a Szűrcsapó utcában. A férfi ellen gyűlöletáradat indult, amit jól jelez az interjú nyitó kérdés-válasza, amelynél tökéletesebbet régen láttunk.

  - Mi történt vasárnap?

  Vasárnap? Talán kezdjük ott, hogy pénteken egy profi bokszoló szájba baszott.

  Az eset persze szomorú, de még szomorúbbá válik, ha végigolvassuk a tömörnek és lényegre törőnek nem nevezhető interjút a körülményekről. A férfi ugyanis tényleg tiszta óvatlanságból ölte meg a tacskót, Ropit, csak azért, mert a gazdi ideges lett.

  Felmentem apuékhoz. A Szűrcsapóban ugyanis ők laknak. A két tesóm azonban nem engedett be. Idegességemben rántottam egyet a pórázon, a Ropi a falnak repült és sajnos elhalálozott.

  És még

  Sajnos nekem elborult az agyam és pont ez a kiskutya volt ott. Az ürülék a liftben pedig azért volt - csak, hogy még egy részletet tisztázzak -, mert amikor vittem le a kutyát, hogy viszem haza eltemetni, akkor pottyantotta el a már halott teste.

  A férfit annyira megtörte az eset, hogy öngyilkos akart lenni. "Bevettem 130 szem pszichiátriai gyógyszert meg patkánymérget ettem." Az interjúra is a kórházból érkezett. A tacskóért rendezett gyertyagyújtásra nem megy el, inkább otthon gyújt egy gyertyát.

  És ha már az interjú nyitányára kitértünk, a lezárás is hasonlóan tökéletes.

  - Lesz még valaha újra tacskód?

  Nem. Soha többé.

Rovatok