Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A 39 éves nő kitart férje mellett. Mégiscsak három „gyermeket” nevelnek együtt.

  Egy 39 éves brazil nő nem mindennapi története borzolja a kedélyeket az interneten, aki azzal vált ismertté, hogy egy életnagyságú rongybabával él együtt. Meirivione Rocha Moraes nem csak, hogy beleszeretett a Marcelo névre keresztelt figurába, de 2021-ben feleségül is ment hozzá, s ha ez még nem lenne elég, szerelmük gyümölcseke három rongygyermek lett, akiket együtt nevelnek.

  Kapcsolatuk legújabb fejleménye az, hogy a „férfi” félrelépett. Meirivione Rocha Moraes úgy látta jobbnak, ha megbocsát a férjének, mert az állítólag tíz férfit is kitesz.

  A nő állítása szerint pont ugyanúgy élnek, mint bármelyik másik család.

  „A kapcsolatunk és a mindennapi életünk ugyanaz, mint a többi családé, azzal az egyetlen különbséggel, hogy kemény munkát jelentenek számomra. Marcelo mozgássérült, nincs lába, Marcelinho törpe és a lányok is lehet törpék lesznek" – magyarázta korábban a La vida sin filtros (Szűrők nélküli élet) című brazil műsorban Moraes, aki korábban hús-vér férfiakkal is járt, egyiküktől két gyermeke is született.

  Nemrég Spanyolországban nyaraltak, melyről a videó itt is megtekinthető.

  (via Bors)

 • Ez aztán tényleg hajmeresztő átalakulás.

  Hamar bejárta a TikTokot az a rövid videófelvétel, amelyben egy férfi egy fodrász segítségét kérte kopaszsága orvoslására. Scott Westwood úgy meséli, hogy körülbelül tíz évvel ezelőtt kezdett hullani a haja, ami nagyon elkeserítette. Frizurája nélkül már nem volt önmaga, sőt: munkahelyét is elvesztette, s a hölgyek sem találták vonzónak a kopaszodó fejtetőjét. 

  Haj nélkül nem vagyok önmagam. Már párszor kopaszra lettem nyírva, mégsem tudom megszokni. A fejemben még mindig dús hajjal látom magam. (...) Nem rajtam múlik, hogy kihullik-e a hajam vagy sem. A legtöbb ember azt mondja nekem, hogy borotváljam le, jó lesz az így. De színészként ez nem így megy, rengeteg munkától estem el a hajam miatt. A nők pedig a hajam miatt nem akarnak randira jönni velem

  – fejtette ki Westwood, aki a hajpótlás mellett döntött, amely aztán megváltoztatta az életét.

  (via Mirror)

 • Spanyolországból osztott meg fotókat a 60 éves színésznő.

  Détár Enikő az Instagram-oldalán árulta el követőinek, hogy tíz évvel fiatalabb párja, Kiss Péter egy spanyolországi utazással lepte meg őt a napokban. A 60 éves színésznő nem is habozott, rögtön posztolt is két tengerparton készült bikinis fotót magáról.

  Napsütés, tenger, szeretem napok. Péterem lépett meg a közös nyaralással. Igen, nagyon feltölt és hálás vagyok az együtt töltött pihenésért. Ti is úgy érzitek. bár a számláló lényegesen többet mutat, de belül a lelketek megállt és jóval fiatalabb?

  – vetette fel a kérdést Détár, akit követői sorban dicsértek.

 • Április elején, a The Ministry of Ungentlemanly Warfare című film premierjén igazi örömhírt osztott meg a nagyvilággal Henry Cavill: kedvese, Natalie Viscuso első gyermekükkel várandós.

  Bár a színész sem akkor, sem azóta nem árult el sokat születendő babájukról, így egyelőre hivatalosan nem tudni, mikor és milyen nemű kicsivel bővül majd a családjuk, a Vaják egykori sztárja a jelek szerint nagyon várja már, hogy szülői örömök elé nézhessen.

  Boldog apák napját minden apukának odakint! Úgy alakult, hogy hamarosan én is csatlakozom a szent egységetekhez! Bármi tipp?

  – írta a már elkészült babaszobából lőtt, Instagramon közzétett szelfije mellé Cavill, aki a színek és dekorációkból ítélve esélyesen fiús apuka lesz.

  (Blikk)

Rovatok