Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egészen csodálatos eseménysor bontakozott ki múlt pénteken a Utah államban található Draper egyik kutyakozmetikájában, melynek tulajdonosa

  pisztollyal fenyegetett meg egy párt, mert későn érkeztek meg a kutyájukért.

  A rendőrségi beszámoló szerint az 56 éves Lisa Vickie Hull azért vesztette el a józan ítélőképességét, mert a férfi és a nő zárás után értek oda hozzá. A rendőrök elég hamar kiértek a helyszínre, ahol egy alkalmazott arról tájékoztatta őket, hogy a kutya tulajdonosai bocsánatot kértek a késésért.

  Hullt ez persze kicsit sem érdekelte és egy hátulról hozott pisztolyt lóbálva próbálta kitessékelni a vendégeit az amúgy ironikus módon Absolute Best Grooming, vagyis nagyjából A Lehető Legjobb Kutyakozmetika névre hallgató üzletből.

  Az alkalmazott amúgy a jelek szerint nem kifejezetten kedvelte a főnökét,  ugyanis

  • elárulta a rendőröknek, hogy Hull egy másik pisztolyt akard odaadni nekik,
  • aztán pedig röhejesen módon még azt is hozzátette, hogy a nő amúgy marihuánát szokott szívni az üzletben.

  A rendőrök így a nő letartóztatása során mindkét fegyvert megtalálták, egy rendőrkutya pedig még a hátul tartott füvet is kiszagolta, úgyhogy Hullt most hirtelen egy csomó mindennel gyanúsítják.

  (via)

 • Na jó, nyilván nem a húsvéti nyúl, hanem egy húsvéti nyúlnak öltözött ember, de ettől még hihetetlenül szürreális azt nézni, ahogy teljes erőből püföl egy földön fekvő embert.

  A verekedés akkor tört ki, amikor a gifen a nyúl által püfölt férfi összeütközött a döbbenten figyelő nővel, akit állítólag leköpött. Ebből lett aztán a dulakodás, de a nyúl érkezésével végleg elbillent a mérleg nyelve, egy arra járó férfi meg egy rendőr együttes közreműködése kellett ahhoz, hogy eltávolítsák a feldühödött embert (állatot?) az áldozatáról.

  Később egyébként kiderült, hogy senkit nem kellett letartóztatni a helyszínen, úgyhogy végül csak ez a rendkívül bizarr videó született meg az eset nyomán.

  (via)

Rovatok