Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Második közös gyermekét várja G.w.M-mel.

    Kulcsár Edina már a negyedik gyermekét hordja a szíve alatt, így gyakorlott édesanyaként sokszor osztja meg gondolatait a témában közösségi oldalán. Mostani bejegyzésében érzelmi hullámvasútként írja le a szülőséget, amit egyébként csodásnak is tart. Az egykori szépségkirálynő ezúttal is hangsúlyozta, hogy a várandósság az egyik legcsodálatosabb dolog a világon, ugyanakkor jól tudja, számtalan kihívás elé képes állítani bárkit.

    Talán egy szóval úgy lehet leírni, hogy érzelmi hullámvasútra ültet, ami nem csak 9 hónapig tart, hanem bőven azután is. És talán, amit a legnehezebben él át mindenki ezekben az egyébként csodás hónapokban, az a test folyamatos változása. Persze vannak kiváltságos genetikával rendelkező anyukák, de talán többen vagyunk, akik bizony megküzdünk ezekkel a nem túl kellemes érzésekkel

    vélekedett posztjában az édesanya, aki azt is elmondta, hogy a mostani várandósságát talán mindegyiknél jobban viseli.

    „Én ezt most a 4. babámmal a pocakomban szinte egyáltalán nem is érzékelem. Szerintem már hozzászoktam a látványhoz. Jó... azért van, amikor én is kiakadok, hogy nincs mit felvennem, meg jézusom, hogy nézek ki és társai, – de aztán gyorsan észhez térek. Alapvetően szeretem a testem. Nem azért mert szerintem hű de jól nézek ki, (van szemem és önkritikám, ezért is próbálok edzeni) hanem azért mert életet adott a gyermekeimnek, amiért nagyon-nagyon hálás vagyok!” – tette hozzá, majd a hasonló érzésekkel viaskodó anyáknak is adott egy tanácsot.

    Ha valaki esetleg elégedetlen lenne magával és nem szeretné a testét, akkor gondoljon arra, hogy a gyerekeinket sem csak akkor szeretjük, amikor nagyon jól viselkednek. Ezt egyszer valahol olvastam, és azóta ha éppen kezdenék kiakadni a testemre, akkor ez a gondolat mindig visszaránt a valóságba és az önsanyargatás helyett inkább a hálához folyamodok.

Rovatok