Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Nem csupán bútorai és ruhái, de 16 éve már a haja is élénk narancssárga egy 37 éves skót nőnek. Sheri Scott ezzel hívja fel magára a figyelmet, s bár nagy sikere van az internetezők körében, két kutyája – a jelek szerint – nem feltétlen van elragadtatva ettől.

    2020 februárja óta Scott lakása is a narancssárga különböző árnyalataiban pompázik. Még a radiátor is narancsos, így tökéletes a nő számára minden. Mint mondja, amióta csak az eszét tudja, rajong ezért az élénk és vidám színért, méghozzá a rajzfilmeknek köszönhetően. Amikor 21 éves volt, a szőke hajszínnel próbálkozott, de két hét után végül a vörös mellett döntött, mert a szőke nem volt elég élénk neki. De nem Scott az egyetlen, aki egyetlen szín bűvöletében éli életét: egy 74 éves nő már 25 éve csak zöld ruhákba bújik.

  • Rajongói úgy vélik, a színésznő dögösebb, mint a huszonévesek.

    Demi Moore alaposan felkavarta az Instagram állóvizét azzal a videóval, amelyet a családi nyaralásáról osztott meg. Úgy tűnik ugyanis, mintha a 61 éves színésznő megtalálta volna a módját annak, hogy megállítsa az öregedést.

    Moore jelenleg Mexikóban pihen a lányaival, a 35 éves Rumerrel, a 32 éves Scouttal, a 30 éves Tallulah-val, valamint a barátaikkal, akikkel úgy döntöttek, megcsinálják a maguk verzióját abból a videóból, ami nagyot megy most a TikTokon és az Instagramon a nyaraló felhasználók és tartalomgyártók körében. Ezzel a trenddel azt szemléltetik, mintha csak egy ugrás választaná el az embert attól, hogy valamilyen különleges helyre utazzon. Ezért történt, hogy Moore és lányai, valamint barátaik a kamerát átugorva a luxusvillájukból egyből egy gyönyörű mexikói strandra csöppentek, néhány vágásnak köszönhetően.

    A színésznő indította a sort, akinek bikinis alakját nem győzték dicsérni a rajongók.

    A felvételen Moore unokája, a 11 hónapos Louetta is feltűnik, a követőket mégis egy kérdés foglalkoztatja csak: hol van Bruce Willis?

    Mint ismert, a hollywoodi filmcsillagról még 2022 márciusában derült ki, hogy felhagy a színészettel, miután afáziával diagnosztizálták. Legutóbb első felesége, Demi Moore nyilatkozott ennek kapcsán, kifejtve, hogy Willis már fel sem ismeri őt, de az adott körülményekhez képest jól van.

    (via DailyMail)

  • Rejtély számára, honnan vesz ennyi életerőt.

    Varga Márk, azaz G.w.M szerint a felesége, Kulcsár Edina igazi szuperhősként viseli negyedik várandósságát. A rapper azt mondja, az egykori szépségkirálynő, aki lassan a terhessége hatodik hónapjába ér, nagy pocakja ellenére is mindent maga menedzsel, ezért nagyon büszke rá.

    Edina egy igazi szuperhős! Egy supermom, egy terminátor. Hiába a nagy pocak, ugyanúgy dolgozik mindennap, pedig nem kötelezi erre senki… Addig csinálja, amíg kedve tartja. A céges ügyek mellett intézi a gyerekeket, jön-megy, mintha nem is emberből lenne. Sokszor kapom azon magam, hogy csak nézem, és elképzelni sem tudom, hogy honnan vesz ennyi életerőt a mindennapokhoz. Végtelenül büszke vagyok rá!

    – jelentette ki a Ripostnak a rímbetyár.

  • A legnagyobb világsztárok után Palvin Barbarát is az a megtiszteltetés érte, hogy viaszfigurát készítettek róla. Az Egyesült Államokban élő magyar modell viaszmása a Madame Tussauds Budapestben tekinthető meg.

    A 30 éves divatmodell elárulta: annak érdekében, hogy a viaszfigura a lehető legélethűbb legyen, egy teljes napon keresztül vették le a méreteit Los Angelesben. Végül hat hónap kellett, mire tökéletesítették azt.

    Minden részletre van specialista, külön szakember foglalkozott a szemem, a bőröm színével. A legnagyobb fejtörést az okozta, hogy utánozzák a hajszínemet – a mesterek mesélték, hogy a tökéletes árnyalatot öt különböző színből keverték ki végül. A hajszálakat egyenként helyezték fel, csodálatos, amit ezek az emberek csinálnak, hálás vagyok, hogy ennek a részese lehettem

    – magyarázta a modell, aki nem tagadja, a viaszfigurával való első találkozás eléggé meglepte.

    Amikor először láttam a figurát, kicsit megijedtem magamtól, de aztán kezet fogtunk, és megdicsértem. Vicces és egyben büszke pillanat volt ez számomra.

Rovatok