Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Az Árulók szereplőjének nem volt könnyű az elszakadás.

    Bíró Beát a tévénézők igazán akkor ismerhették meg, amikor párjával, Törőcsik Dániel tetoválóművésszel – aki korábban az Éjjel-nappal Budapest meghatározó szereplője volt, jelenleg pedig aSztárboxban bizonyít – próbára tették szerelmüket a Nyerő Páros 2022-es évadában. Bíró előtte évekig keresett modell volt, ahogy az ikertestvére, Niki is, akivel a megszólalásig hasonlítanak egymásra.

    A Bíró-ikrek nagyon közeli viszonyt ápolnak, sőt, sokáig a karrierjük is ugyanazon az úton haladt: tíz éven át éltek Kínában sikeres modellként. Még a pénzügyeiket is közösen kezelték, akkor azonban, amikor Nikire rátalált a szerelem, új fejezet kezdődött az életükben.

    „A modellszakmában is rengeteget segített, hogy ott voltunk egymásnak társként, feltétel nélküli bizalmasként. Évekig mindketten Hongkongban éltünk és dolgoztunk, tényleg szinte mindent együtt csináltunk, közös barátaink, hobbijaink voltak. Aztán amikor komolyra fordult Niki párkapcsolata az akkori barátjával, aki már a férje, szétköltöztünk.

    Nem volt könnyű az elszakadás. Furán hangzik, de akkor, a húszas éveim közepén nőttem fel igazán. Akkor kellett először egyedül intéznem a bevásárlást, vagy hivatalos ügyekben eligazodni. Egészen 27 éves korunkig közös kasszán éltünk, tehát minden keresetünket megosztottuk. Így nem túlzás azt állítani, teljesen új fejezet kezdődött az életünkben

    – mesélte a Best magazinnak a volt modell, aki jelenleg Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban című műsorban szerepel. Nem Bíró Bea az egyetlen a hazai sztárok közül, aki nyíltan vállalja, hogy közös kasszán élt ikertestvérével, de nem mindenki esküszik erre. Lékai-Kiss Ramóna például mindig is külön kasszán volt a férjével, Lékai Mátéval. Ide kattintva olyan hírességekről olvastak, akik hozzájuk hasonlóan kezelik pénzügyeiket.

    (via story.hu

  • A fotóválogatáson nagyobbik gyermeke, a három és fél éves Jupiter is feltűnik.

    Egy hónapja, hogy kétgyermekes anyuka lett Ashely Tisdale. A High School Musical-filmek sztárja szeptember elején adott életet második lányának, Emerson Clover Frenchnek, enne apropójából pedig most meghitt családi képeket tett közzé Instagram oldalán. A fotóválogatás főszereplője természetesen a legkisebb családtag, de feltűnik rajtuk Emerson nővére, a 2021-ben született Jupiter, valamint édesapjuk, Christopher French is.

    Emerson, te vagy a mindenség! El sem hiszem, hogy már eltelt egy hónap. Próbálok kapaszkodni minden pillanatba

    – fogalmazott posztja alatt a színésznő.

  • Tóth Gabi azt a feladatot kapta a Sztárban Sztár All Stars hetedik élő show-jában, hogy a kolumbiai énekesnőt, Shakirát idézze meg, ám ez nem volt egyszerű feladat. Az énekesnő videóklip minőségben vitte színpadra Shakira Objection (Tango) című számát, ami nagy kihívás volt a számára, de állítása szerint ez nem volt ellenére. Tóth ezt egy olyan szelfi kíséretében osztotta meg az Instagram-oldalán, amelyen smink nélkül látható.

    „Akkor irány a stúdióba:)) most még smink nélkül, de hamarosan Shakira bőrébe bújok és egy igazán dinamikus, táncolós produkcióval lépek majd a Sztárban Sztár All Stars színpadára! Tulajdonképpen egy klipet fogunk élőbe lenyomni, nagyon izgulok, mert nehéz feladat lesz, de imádom a kihívásokat! Jaaa és ma dupla produkciókkal állunk színpadra, szorítsatok nekem! Mindent megteszek, hogy szuper jól sikerüljön” – ígérte követőinek szombati bejegyzésében az énekesnő, akinek befektetett munkáját a zsűri elismerte, de nem maradt kritika nélkül, ide kattintva visszanézhető, mi történt a szombat esti élő adásban.

  • Eddig rendszeresen fogyasztott alkoholt.

    Stohl András nemrégiben úgy döntött, lemond az alkoholról. A Jászai Mari-díjas színész eddig minden napját 1-2 pohár borral zárta, amikor hazaért a színházból, ám családja kérésére felhagyott ezzel. A színész ezt Till Attila október végén megjelenő új filmje, az És mi van Tomival? kapcsán árulta el, kollégája ugyanis megkérte, a film promózása miatt válaszoljon néhány kérdésre az alkoholról.

    Kérték, hogy ne csináljam. Ne legyen ez, hogy minden nap ezzel vezetem le a feszültséget. Úgyhogy most 3 hete gyakorlatilag tiszta vagyok. Nekem az a szerencsém, hogy nekem a családom szólt. Egész egyszerűen azt mondták, hogy nem vagyok szép, hogyha iszom. Megváltozik az arcom. Arról nem beszélve, hogy az embernek megváltozik a viselkedése

    – magyarázta Stohl, akinek szavait a 24.hu idézte.

Rovatok