Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Vakációzik a családjával.

  Előző hónapban olyan pletykák kaptak szárnyra, hogy Cookynak és szerelmének, Szécsi Debórának válságba kerülhetett a kapcsolata a nő egy sejtelmes mondata miatt. Mint kiderült, a rajongók kétségbeesettsége indokolatlan volt, ugyanis a rádiós tisztázta, hogy szerencsére semmi baj nincs kettőjük között.

  Nemrég pedig már arról beszéltek, hogy szeretnének-e az ötéves Kevin és a négyéves Nátán után még gyermeket vállalni. Egyelőre viszont azt tartják szem előtt, hogy két fiúknak minden tőlük telhetőt megadjanak. A sztárpár és gyerekeik most például Franciaországban, a párizsi diadalívnél jártak a műsorvezető szülőhazájában.

  Bonjour Paris

  – olvasható a rádiós Insta-bejegyzésében.

 • Két héttel ezelőtt született meg Puskás-Dallos Peti és Bogi első közös gyermeke, Ábel, aki a jelek szerint teljesen elvarázsolta szüleit. Az énekes a kisfia születése óta nem is vállalt munkát, hiszen szerelmével együtt szeretne belerázódni a szülőségbe. Érzéseiről az Instagramon írt követőinek, és egyúttal jótanácsként azt is mondta, nem ajánlja senkinek a tejfakasztó bulikat.

  „A legcsodásabb dolog apukának lenni. 2 hete, amióta megszületett Ábel, csak nézegetem, ölelgetem, babusgatom a kisbabámat, és próbálok gondoskodni az anyukájáról is, akit jobban szeretek, mint valaha... Furcsa lesz pár nap múlva visszaállni az egész napos munkákba, de szerencsésnek érzem magam, hogy ennyit itthon tölthettem Veletek így a legelején, hogy együtt rázódjunk bele a szülőségbe.

  Friss apukaként csak annyit tanácsolhatok a leendő apukáknak (és eskü, nem akarom osztani sokat az észt): ha bent tudtok lenni minél többet vagy még akár aludni is az első napokban a családotokkal, hagyjátok a @@@@@ba azt az idióta tejfakasztó bulit. Mégis csak 9 hónap után megszült egy gyereket a szerelmetek, ha lehetőségetek van rá, legyetek ott velük már a közös élet rajtjánál is, megérdemlik, hogy ez ne a lerészegedésről meg a másnapról szóljon

  – üzente követőinek az énekes, akivel nem minden követője értett egyet.

  Látszik, hogy csak ennyit látsz belőle, hogy lerészegednek... A férfiak így ünneplik meg a születést, akkor, amikor még az anya és az újszülött még bent van a kórházban. Ezért tejfakasztó, hogy beinduljon a teje az anyának... 2 hetes apuka, de már gyön a sok bölcsesség...

  Az átlagember állami kórházban szül, ahol anyuka 3 napot bent tölt a babával, apuka pedig csak naponta 2 órát látogathatja őket, így bőven van ideje megtartani a tejfakasztó bulit és még kijózanodni is utána 

  – jegyezték meg páran. Voltak azonban olyan kommentelők is, akik igazat adtak Puskásnak.

  Igaz! Azért szerintem nagy a nyomás a férfiakon, hogy ezt csinálni kell, különben papucs vagy, meg k.csög stb. Ostoba, primitív hozzáállás. De talán lehet ezt úgy is, hogy anyukának és babának pont akkor ne hiányozzon apa.

  Az én férjem sem tartott tejfakasztót, s büszkén állíthatom, hogy 5 hónapos a kisfiam, és még mindig bőven van tejem (szerencsére); illetve azt is beismerem, hogy nagyon jólesett a lelkemnek, hogy mi voltunk a fontosabbak neki, és nem az, hogy bepiáljon (amúgy sem szokása).

  Amikor a Kisfiam megszületett, a Férjem megkérdezte, hogy lehet-e tejfakasztó. Mondtam neki, hogy természetesen. Úgy sajnálom, hogy én nem lehettem ott, nagyon jó családi esemény lett. Kisbusszal mentek körbe a családunkban, buliztak, ünnepeltek engem, a kisfiunkat és a férjemet. Elfogadom azt is, amit a Peti gondol, csak gondoltam megosztom a mi esetünket is.

  – olvasható a kommentek között.

  Ön szerint jó ötlet tejfakasztó bulit tartani?

  • 305
   Nem.
  • 198
   Igen.
 • Egy hónapra vették el tőle.

  Egy teljes hónapra elvették Mihalik Enikő jogosítványát az Amerikai Egyesült Államokban. A New Yorkban élő, békéscsabai származású modellt gyorshajtáson kapták: elmondása szerint a sebességmérőt nem figyelte, csupán az őt levillogó rendőrautóra lett figyelmes.

  Január 1-jén kimentünk Connecticutba, én vezettem, rajtunk kívül senki nem volt az úton, viszont nem figyeltem a sebességmérőt. Azt vettem észre, hogy kijön oldalról a rendőr, majd elkezd villogni. Ezután egy hónapra elvették a jogosítványomat. Jövő áprilisig nem is kaphat el a rendőr, mert akkor végleg elvehetnék a jogsimat

  – árulta el az egygyermekes modell a Viasat3 Adom a napom című műsorában, amelynek ma este 20 órakor kezdődő adásában Gálvölgyi János lesz látható.

 • Párizsban járt a brit királyi pár.

  Nagy-Britannia királya és királynéja Franciaországban tett látogatása alkalmával a minap elment Párizs egyik kerületébe, Saint-Denis-be, ahol a Paris Saint-Germain labdarúgóklub elnöke, Nasszer al-Kelaifi fogadta őket – írja a Le Parisien francia lap.

  A királyi párnak bemutatták a nagy multú klub alapítványának működését két profi játékosuk és a szervezet nagyköveteinek a társaságában. Az esemény apropóján az alapítvány szervezésében a PSG edzői mintegy száz párizsi fiatalnak tartottak edzést a brit királyi pár jelenlétében.

  Hatalmas megtiszteltetés és kiváltság, hogy találkozhatok III. Károly királlyal és Kamilla királynővel, és hogy megismertethetem őket a PSG Alapítvány hihetetlen munkájával. Klubunk büszke arra, hogy eredményesen veszi ki a részét a helyi közösségek életéből, és kiemelten segíti Párizsban élőket. Megtiszteltetés számomra, hogy ma bemutathatom projektjeinket és kezdeményezéseinket a királyi párnak.

  Al-Kelaifi hozzátette: 23 éve világszerte elismerik alapítványuknak „fiatalok körében végzett szenvedélyes és elkötelezett” munkáját. Az eseményen részt vett még a francia first lady is, Brigitte Macron, Emmanuel Macron felesége, valamint a Paris Saint-Germain két futballistája, a férficsapat képviseletében Presnel Kimpembe, a női együttesből pedig Marie-Antoinette Katoto.

Rovatok