Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Nehezebb, mint gondolta, de nem adja fel.

  Pataki Ági a 2024-es évét is egészséges mederbe terelte, mert úgy véli, az mindennek a kiindulópontja. Ezt bizonyítja az is, hogy idén februárban új mozgásformával próbálkozott meg: jógázni kezdett.

  A filmes producerként is ismert egykori modell 72 évesen is kirobbanó formának örvend, ám azt be kellett vallania, hogy a jóga nem könnyű.

  „Emlékeztek, hogy februárban azt mondtam megpróbálkozok a jógával? Ez a mozgásforma nehezebb, mint gondoltam! A testi részében is van kihívás, nem mondom, na, de a szellemi elcsendesedést nekem, mint örökmozgónak igencsak gyakorolnom kell még. Annyira zajlik körülöttem az élet (igen, még 72 évesen is), annyi sok újdonságon jár az eszem, hogy nehéz csendben figyelni. De sosem hagyom abba a tanulást, így nem adom fel olyan könnyen ezt a csodás mozgásformát!” – szögezte le.

 • Nehéz eldönteni, melyik viccesebb: ahogy a tetováló nézett, amikor leesett neki, hogy hibázott, vagy a nő, aki szóhoz sem bírt jutni, annyira nevetett.

  Unalomig ismert tény, hogy nem árt, ha az ember kétszer is meggondolja, milyen tetoválást varrat magára, hiszen egyrészt az adott mintha sokat elárul viselőjéről, másrészt pedig egy életre szól. Sok múlik azonban azon a tetoválóművészen is, akihez fordulunk.

  Az egyik TikTok-felhasználó például azért járta meg, mert tetoválója nem figyelt oda teljesen munka közben. Jordan LaMattina eredetileg azt szerette volna a kézfejére tetováltatni, hogy „Everything's fine”, ami magyarul annyit jelent, minden rendben van, egy betű, pontosabban az 'y' kimaradt.

  LaMattina nem kis nézettséget generált magának azzal, hogy közzétette a videót arról, hogyan reagált, amikor először megpillantotta a bőrére varrt írást. Ahelyett ugyanis, hogy kiakadt volna, hatalmas nevetésben tört ki. A felvételen az is látható, hogy a tetoválóművész először nem értette, mi a probléma, aztán amikor leesett neki, milyen hibát vétett, kis híján elsüllyed szégyenében.

  Nem Jordan LaMattina azonban az egyetlen a TikTok-felhasználók közül, akik videót készítettek elrontott tetoválásukról. Ide, ide és ide kattintva hasonló történetekről olvashat. 

  A hazai hírességek közül is vannak olyanok, akiknek van elrontott tetkójuk: Varga Márk, azaz G.w.M például egy nyelvtanilag helytelen tetoválással kavart hatalmas port.

  (via LadBible )

 • Megható poszt következik.

  Amikor csak teheti, óvja a nyilvánosságtól lányát Köllő Babett, ám vannak olyan alkalmak, amikor kivételt tesz. Ilyen például Milla születésnapja, melynek apropójából a Sztárban sztár leszek! korábbi mestere vasárnap egy megindító bejegyzést tett közzé az Instagram-oldalán.

  Köllő nagyon szoros viszonyt ápol lányával, Millával, akit nemrég egy magazin címlapján is megmutatott, s az sem titok, hogy a tinédzser Amerikában tervez továbbtanulni.

  A legcsodálatosabb. Miatta van értelme mindennek, általa nyert értelmet az élet. Boldog szülinapot Pami

  – üzente gyermekének Köllő Babett.

 • Sebestyén Balázzsal elgondolkodtak azon, van-e értelme a műsort folytatni.

  Azt követően, hogy Vadon Jani idén év elején távozott a Balázsék című műsorból, Rákóczi Feri és Sebestyén Balázs is elgondolkozott azon, vajon érdemes-e tovább rádiózniuk. Rákóczi – elmondása szerint – úgy érezte, könnyen el tudná engedni ezt a műsort, főleg, hogy hármasuk már több mint egy évtizede ébresztette a Rádió1 hallgatóit. Ráskó Eszter érkezése azonban új energiákat hozott a reggeleikbe.

  Rákóczi D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című műsorában mesélt arról, hogy amint a gyerekei kirepültek a családi fészekből, a feleségével, Békával egy lakóautóval indulnak majd útnak, hogy felfedezzék a világot.

  Béka előre röhög rajta, hogy pityergek, és majd fotózni fog. Ha kisírtam magam, akkor egy lakóautóval indulunk majd neki a világnak kettesben

  – mondta a műsorban Rákóczi, akinek szavait a story.hu idézte, és aki azt sem titkolja, hogy már nagyon zavarja az, ahogyan az emberek Magyarországon kommunikálnak, viselkednek.

  Amikor 15 éve elkezdtük a műsort, nem volt ilyen. Ma már mindenki egymás torkának ugrik. Könnyű szívvel itt hagynám az egészet

  – jelentette ki a rádiós, aki inkább senkivel nem vitatkozik.

Rovatok