Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Előző házasságaiból egy-egy fia született.

  15 éve már, hogy szerelem lett a kezdeti barátságból Pataky Attila és egykori rajongója, Nyikovics Orsolya között. Az Edda frontembere ugyan második válása után nem szeretett volna többször oltár elé állni, mégis felülírta terveit, és feleségül vette 23 évvel fiatalabb párját. Gyermeket azonban nem vállaltak, aminek okáról most a Star magazinnak mesélt a 72 éves énekes.

  „Eleinte rohanásban éltünk, és csak tologattuk a dátumokat – majd ekkor, majd akkor. Aztán vártunk, és magától nem érkezett a baba” – kezdte Pataky, akinek mindkét előző házasságából született egy-egy fia, Gergő és Attila Csaba.

  „Először a sorsra bíztuk a gyermekünk születését, majd rágörcsöltünk, miután elkezdtünk tudatosan figyelni a dologra. Ha az univerzum így tervezte a sorsunkat, akkor így vagyunk. Elfogadtuk. Gyermek nélkül is nagy szerelemben, boldogságban élünk” – idézte a RIpost a zenészt.

 • A netezőket eléggé megosztja a dolog.

  Villámsebességgel kezdett terjedni az interneten egy Atlanta állambéli étterem, a Katch Kitchen & Coctail számlája, miután az ott fogyasztott vendégek egy furcsa tételt szúrtak ki rajta:

  felszámláztak nekik fejenként 10 dollárt, azaz több mint 3600 forintot, mint helyszíni élőzene-díj.

  A képet felháborodva tették közzé a X-en, ám az oldal felhasználóinak már megoszlott a véleménye a dologról. Sokan szintén vérlázítónak találták, hogy a vendégzenekar tiszteletdíját is a vendégekkel fizettetik ki.

  „A következő az éttermi levegő lesz?”

  „Kifizetem a fedezetet, amíg ez egyenesen és teljesen a zenészeknek megy.”

  Mások azonban az étterem védelmére keltek, azzal érvelve, egy nagyobb presztízsű helyre betérve ennek nem kéne problémának lennie.

  „230 dollár a totál, és 20 dollár miatt panaszkodsz?”

  „Nos, ha az emberek bármikor is adnának borravalót a bandának, nem kellene ezt csinálniuk.”

  „A zenészeket meg majd mozarella rudakkal fizetik ki, nem?”

  „Fejenként 10 dolcsi mint fedezeti díj semmi. Biztos vagyok benne, hogy a legtöbb ember tisztában van ezzel, és amúgy is, ki sír ezen, miközben 20 dolláros koktélokat és 40 dolláros főételeket rendel.”

  „14 dollárt költöttek vízre, szerintem valahogy boldogulni fognak” – fogalmaztak a kommentelők. Egyelőre sem az érintett étterem, sem a zenekar nem szólalt meg az ügy kapcsán, így azt sem tudni, előre tudni lehetett-e előre a díjról, ami valóban vízválasztó kérdés lenne a dologban.

 • A Vivienne Westwood márka égisze alatt vonult a kifutón.

  Mindenki nagy meglepetésére ismerős arc tűnt fel a párizsi divathét Vivienne Westwood bemutójának kifutóján Sam Smith személyében.

  A nyáron Budapesten is fellépő 31 éves énekes az ikonikus márka nagy rajongójának hírében áll, ezúttal pedig modellként mutathatta be a 24/25-ös őszi-téli kollekció egyes darabjait. Smith kétszer is végigvonult a közönség előtt: először egy V-nyakú felsőt viselt kockás kabáttal, térdoknival, platformos magassarkúval és apró-, már-már fehérneműnek is beillő skótszoknyával, másodjára pedig egy lyukacsos anyagú, földig érő fekete kabátot viselt egy fekete hálóval díszített kalappal.

  Az extrémebb öltözetek egyébként sem állnak távol az énekestől, így a közösségi oldalakon landolt videók tanulsága alapján Smith valóban profikhoz méltó magabiztossággal vonult végig a kifutón még a nem túl bokabarát cipőjében is:

 • Lessünk be egy izgalmas forgatás kulisszái mögé!

  Jövő hétvégén, azaz március 8-án érkezik a Netflix kínálatába Millie Bobby Brown legújabb filmje, a Hercegnő és a sárkány. A színésznő ezúttal egy tőle eddig nem megszokott, igazán harcos szellemű karakter bőrébe bújik, Elodie hercegnőt személyesíti meg, akit újdonsült férje szülei egy sárkány barlangjába száműznek véráldozat gyanánt.

  A látványos fantasy-t egy angliai stúdióban forgatták, épp ott, ahol az Enola Holmes első részét is, így Brown számára kifejezetten izgalmas volt a visszatérés. A kulisszák mögé most a nézőket is elkalauzolta, az alábbi videóból kiderül, hogyan is nézett ki egy napja a díszletek között a színésznőnek.

  „Ez a történet annyira gyönyörű. Egy ifjú hölgyről szól, akit Elodie-nak hívnak, és egy harcos lesz belőle. Szerintem ez egy nagyon menő karakterív, hogy megmutassuk, a félelme nem tudja legyőzni őt, sőt, hogy még a leges-legkisebb lány is felveheti a kesztyűt egy sárkány ellen” – fogalmazott a 20 éves filmsztár.

Rovatok