Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Műtétje után járja az országot, hogy gyerekeken segíthessen.

  A Farm VIP műsorvezetőjét, Gáspár Zsoltit nemrég harmadszor is meg kellett operálni, de mégsem tud nyugton maradni: jótékonysági akcióba kezdett, melynek célja, hogy gyerekeket lepjen meg ajándékcsomagokkal országszerte. Bár az orvosi beavatkozás testileg és lelkileg is megviselte, így is napok óta úton van.

  „Nagyon fontosnak tartom a megelőzést, ezért minden évet laborral és szűrővizsgálatokkal kezdek, ez idén is így volt. Teljesen ledöbbentem, amikor az orvos közölte, baj van. El kellett mennem tükrözésre, akkor derült ki, hogy a kipufogót műteni kell.

  Ha van valami, amitől rettegek, na az a műtét. Nem volt mit tenni, altatásban elvégezték az operációt. A doki elmondta, hogy utána pihenni kell, nem szabad megerőltetnem magam. Utána ráadásul a vállamat is műteni kellett, szintén altatásban.

  De hát én állandóan úton vagyok, intézkedek, a pihenés nem az én műfajom! Nem is tudtam megállni, hogy ne ugyanúgy éljem az életem, ahogy előtte. Meg is lett a baj! Úgy eldurvult a helyzet, hogy harmadjára is operálni kellett.” – mesélte akkor a Borsnak Gáspár Zsolti, aki egyszerűen nem volt képes piheni, és ezért az országot járja, hogy segíthessen.

  Hangsúlyozta ugyanakkor, hogy jól érzi magát, de tisztában van vele, hogy az őrült tempóval, amit diktál magának alaposan veszélyezteti az egészségét.

  Nincs megállás, továbbra is teljes gőzzel megyek előre, még akkor is, ha az orvosom nem igazán örül ennek. Kaptam egy speciális gyógypárnát, végig azon kell ülnöm, hogy ne fájjon a fenekem. Már azért sokkal jobb a helyzet, a gyerekekért pedig mindent megteszek, számomra elképesztően fontos a jótékonykodás, és valóban szeretném, ha eljutna az emberekhez, hogy minden gyerek egyforma.

  – jelentette ki.

 • Isztambulban kérték meg Seherezádé kezét, amely önfeledt pillanatról a ValóVilág 5. évadának korábbi szereplője most a Fókusz kameráinak mesélt.

  Betértünk erre a csodálatos helyre, ahol ettünk-ittunk, gyönyörködtünk a panorámában, videókat, fotókat készítettünk, és egyik pillanatról a másikra... még most sem ocsúdtam fel ebből az egészből, szóval egyik pillanatról a másikra letérdelt előttem és megtörtént. Még most is úgy érzem magam, mint egy tini, ahogy erről beszélek

  idézi a 24.hu az egykori valóságshow-szereplőt, aki jelenleg táplálkozási tanácsadóként dolgozik, míg vőlegénye a szállodaiparban.

  A szerelmesek mindössze nyolc hónapja ismerik egymást, de nem tartják gyorsanka tempójukat. Egy randi oldalon ismerkedtek meg, ahol a férfinek már ismerősnek a tűnt a korábbi VV-s, aztán már világossá vált kivel randizgat. Nemsokra rá össze is költöztek, mivel úgy érzik, megtalálták egymásban az igazit. Még idén szeretnének egybekelni, valamint két gyereket terveznek vállalni.

 • Ahogy arról mi is írtunk, május közepén jött világra Shane Tusup és menyasszonya, Nagy Viktória Zoé első kislánya, akinek az Aurora Ann Tusup adták. Nemrég az amerikai edző először mutatta meg a kis családját egy aranyos fotón, most pedig fitneszmodell szerelme posztolt magáról egy korábbi képet, ahol még várandósan állt a kamera elé.

  „Ezt a képet még annyira szerettem volna megosztani, hiszen az egyik nagy kedvencem lett! Olyan hihetetlen, hogy a kismanó, akivel 9 hónapig egy testben léteztünk, most itt szuszog mellettem és épp olyan csodás ő, amilyennek elképzeltük” – olvasható az édesanya bejegyzésében.

 • Eltűntek a közös képek.

  Minden jel arra mutat, hogy Varga Viktor és táncosnő kedvese, Zsembera Liliána négy év után külön utakon folytatja tovább. Bár a szerelmesek két évvel ezelőtt még a TV2 Párharc című reality-jét is megnyerték, kapcsolatuk úgy tűnik, mégsem állta ki az idő próbáját. Márciusban a szerelmesek összes közös fotója eltűnt a közösségi oldalakról, pedig korábban rendszeresen posztoltak. Az énekes akkor meglehetősen szűkszavúan nyilatkozott a Ripost-nak.

  Amit posztolok az oldalaimra, annyit szeretnék közölni a rajongókkal és a nyilvánossággal, azon túl semmit. Ez a mi életünk, szerintem senkinek semmi köze nincs hozzá. Ha bármilyen mondandóm vagy mondandónk lesz, akkor azt az erre megfelelő helyen meg fogjuk tenni. Valójában senkinek nem egyszerű az élete, minden párkapcsolatban szoktak problémák lenni. Vannak jó részei, mint ahogy akadnak rosszabb pillanatok is. Ez ilyen

  – mondta a lapnak Varga Viktor.

  Az énekes a hétvégén egy újabb bejegyzést osztott meg, melyben a következőket írja: „A párkapcsolatok tele vannak rossz ízű megjegyzésekkel, bánattal. Sértődéssel, sértéssel. Ezek többé nem férnek bele az életembe. Csak a derűt engedem be” – fogalmazott Varga, aki úgy tűnik, remekül érzi magát szingliként.

Rovatok