Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Árpa Attila a Klasszik című podcastműsor vendége volt, amit a Story szemlézett. Mint kiderült, az Árulók játékmestere úgy érzi, színész-műsorvezetőként kötelessége jól kinézni, többek közt ezért is festi a haját is.

  Ez egy nagyon jó demagóg magyarázat a részemről, hogy szakmailag muszáj, hogy így nézzek ki. Tehát nem azért festem a hajamat, mert nem vállalom fel az ősz hajszálaimat, hanem mert egy szerepre úgyis befestik. Ami egyébként igaz! Most is be van festve. Azt sem tudom már, hogy néznék ki, ha nem lenne befestve, mert szinte minden szerepre a produkció befesti. Nyilván az ember ápolja magát, észreveszi azt, ha nagyobbak a ráncok, nagyobbak a karikák, gondolkodik azon, mit csináljak, mivel kenjem magam, vagy hallgassak a többiekre, akik azt mondják, hogy a férfiaknak ez jól áll...

  – mondta Árpa, aki bevallottan foglalkozik az idősödéssel: már csak szakmailag is, hisz színészként mégiscsak hozzátartozik, hogy a tévé képernyőn látják az emberek.

  Hozzáteszi, összességében még sincs kétségbeesve a kora miatt, szerinte ezen már túltette magát. Mint mondta, talán 44-45 éves lehetett, amikor volt egy kis pánik benne, mert ilyenkor jelentek meg nála az első ősz borosták.

  Most azzal foglalkozom, hogy a szinten tartáshoz mi kell, hogy lelassítsam tulajdonképpen az öregedést, ami a külsőről szól, a belsőt úgysem lehet. Az időt nem lehet megállítani. Azt tudjuk csinálni, hogy a lehetőségekhez képest próbálunk jól kinézni. Olyan világban élünk, ahol a temetők tele lesznek gyönyörű szép emberekkel... Mert hiába szabatod szépre az arcodat, tünteted el a ráncokat, meghalni meg fogsz úgyis előbb-utóbb, csak lehet, rohadt jóképű leszel.

 • A Madame Tussauds Budapest első születésnapját ünnepli, aminek alkalmából hazánkba érkezett az esemény sztárvendége is, Dwayne Johnson. Bár a félig szamoai származású világsztár a Herkules forgatásakor korábban már járt a magyar fővárosban, ezúttal a róla készült viaszszobor lesz megtekinthető a belvárosi Palazzo Dorottyában.

  „Johnson egyszerre színész, profi pankrátor, testépítő ikon, amerikaifutball-liga-tulajdonos, üzletember és producer, akit tömegek követnek szerte a világon. A Madame Tussauds egyik legnépszerűbb egyéniségei közé tartozik, többek között Londonban, New Yorkban, Las Vegasban, Dubajban, Amszterdamban és Berlinben is találkozhatnak figurájával a rajongók. Érthető a vonzalom: mindenki szívesen szelfizik a Sziklával” – írják a lapunkhoz eljuttatott sajtóanyagban.

  A hazai Madame Tussauds 52 állandó figurával rendelkezik, köztük 17 magyar vonatkozású viaszmással, ám időről időre érkeznek a köreikbe exkluzív vendégek is. Legutóbb a Sherlock Holmesként, illetve a marveles Doctor Strange-ként ismert Benedict Cumberbatch viaszmása töltött itt néhány hónapot.

 • A legjobbat akarja nyújtani fizikálisan és mentálisan egyaránt.

  Ahogy arról az Indexen is írtunk, hamarosan az RTL képernyőjén követhetik nyomon a nézők a Fort Boyard – Az erőd című kalandjátékot. A produkció forgatása jövő héten indul Franciaországban, ahol a játékosok a Fort Boyard nevű erődben berendezett „vidámparkban” logikai, ügyességi, erőnléti és egyéb extrém játékokban küzdenek majd egymással. A benne részt vevő celebek listáján szerepel Kiszel Tünde lánya, Hunyadi Donatella is, aki a Dancing with the Stars után ismét egyedül vág neki a kalandnak. Most az RTL kamerájának elmondta, miért döntött úgy, hogy vállalja a szereplést.

  Nekem nagyon-nagyon tetszik az egész feelingje a játéknak. Régóta szeretném magamat megmutatni egy ügyességi műsorban is; hogy nemcsak szép tudok lenni, szép sminkben, szép hajjal, szép ruhában, vonulni vagy fotózásokon megjelenni, hanem igenis egy ügyességi, erőnléti feladatban is oda tudom tenni magamat

  – magyarázta Hunyadi, aki azt is elárulta, hogyan készül fel a műsor kihívásaira.

  Szeretném tényleg a maximumot nyújtani, úgyhogy heti négyszer-ötször járok súlyzós edzésre személyi edzővel. Készülök nagyon a műsorra, emellett mentálisan is próbálom magam stabilizálni, erősíteni, hogy semmi olyan ne legyen, ami hátráltatni tud engem fizikálisan vagy mentálisan.

  – tette hozzá.

 • Ahogy arról az Indexen is írtunk, tavaly gyakorlatilag nem volt olyan RTL-es produkció, amiben ne vállalt volna szerepet Széki Attila Curtis, ellenben nemrég arról számolt be, hogy idén már nem számít rá a csatorna. Az újpesti rappert legutóbb zsűriszerepben láthattuk a The Voice-ban, amit rövidesen a visszatérő X-Faktor fog váltani.

  „Korrektül elmondták, hogy amilyen műsorok lesznek idén, azokban nem számolnak velem, mint tavaly, de ez nem azt jelenti, hogy jövőre ne tárgyalnánk újra. Azzal is felhívtak, hogy ne az újságból tudjam meg, hogy két óra múlva bejelentik Majkát. Azért ez fura volt, főleg úgy, hogy abban az évben minden műsort én csináltam nekik. Tisztában voltam vele, hogy egy karakterek vagyunk, de nem tudtam erről, és tavaly még arról beszéltünk, mi minden lesz idén” – fogalmazott korábban Hajdú Péter műsorában Curtis.

  A Blikk értesülései szerint a rapper neve újra felmerült a TV2 Sztárban sztár ősszel adásba kerülő All Stars-műsorában. Mint írják, ugyan szerződésről még nincs szó, de „komoly tárgyalások” zajlanak, a zenész pedig „csúcsgázsira” számíthat, amennyiben megegyeznek.

  Időközben Curtis a közösségi oldalán reagált a témában, és cáfolja a lap állításait:

  Tegyük tisztába MEGINT a dolgot…

  !!NEM TÁRGYALOK A TV2-VEL!!!

  olvasható az Instagram-posztjában.

Rovatok