Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Isztambulban kérték meg Seherezádé kezét, amely önfeledt pillanatról a ValóVilág 5. évadának korábbi szereplője most a Fókusz kameráinak mesélt.

  Betértünk erre a csodálatos helyre, ahol ettünk-ittunk, gyönyörködtünk a panorámában, videókat, fotókat készítettünk, és egyik pillanatról a másikra... még most sem ocsúdtam fel ebből az egészből, szóval egyik pillanatról a másikra letérdelt előttem és megtörtént. Még most is úgy érzem magam, mint egy tini, ahogy erről beszélek

  idézi a 24.hu az egykori valóságshow-szereplőt, aki jelenleg táplálkozási tanácsadóként dolgozik, míg vőlegénye a szállodaiparban.

  A szerelmesek mindössze nyolc hónapja ismerik egymást, de nem tartják gyorsanka tempójukat. Egy randi oldalon ismerkedtek meg, ahol a férfinek már ismerősnek a tűnt a korábbi VV-s, aztán már világossá vált kivel randizgat. Nemsokra rá össze is költöztek, mivel úgy érzik, megtalálták egymásban az igazit. Még idén szeretnének egybekelni, valamint két gyereket terveznek vállalni.

 • Ahogy arról mi is írtunk, május közepén jött világra Shane Tusup és menyasszonya, Nagy Viktória Zoé első kislánya, akinek az Aurora Ann Tusup adták. Nemrég az amerikai edző először mutatta meg a kis családját egy aranyos fotón, most pedig fitneszmodell szerelme posztolt magáról egy korábbi képet, ahol még várandósan állt a kamera elé.

  „Ezt a képet még annyira szerettem volna megosztani, hiszen az egyik nagy kedvencem lett! Olyan hihetetlen, hogy a kismanó, akivel 9 hónapig egy testben léteztünk, most itt szuszog mellettem és épp olyan csodás ő, amilyennek elképzeltük” – olvasható az édesanya bejegyzésében.

 • Eltűntek a közös képek.

  Minden jel arra mutat, hogy Varga Viktor és táncosnő kedvese, Zsembera Liliána négy év után külön utakon folytatja tovább. Bár a szerelmesek két évvel ezelőtt még a TV2 Párharc című reality-jét is megnyerték, kapcsolatuk úgy tűnik, mégsem állta ki az idő próbáját. Márciusban a szerelmesek összes közös fotója eltűnt a közösségi oldalakról, pedig korábban rendszeresen posztoltak. Az énekes akkor meglehetősen szűkszavúan nyilatkozott a Ripost-nak.

  Amit posztolok az oldalaimra, annyit szeretnék közölni a rajongókkal és a nyilvánossággal, azon túl semmit. Ez a mi életünk, szerintem senkinek semmi köze nincs hozzá. Ha bármilyen mondandóm vagy mondandónk lesz, akkor azt az erre megfelelő helyen meg fogjuk tenni. Valójában senkinek nem egyszerű az élete, minden párkapcsolatban szoktak problémák lenni. Vannak jó részei, mint ahogy akadnak rosszabb pillanatok is. Ez ilyen

  – mondta a lapnak Varga Viktor.

  Az énekes a hétvégén egy újabb bejegyzést osztott meg, melyben a következőket írja: „A párkapcsolatok tele vannak rossz ízű megjegyzésekkel, bánattal. Sértődéssel, sértéssel. Ezek többé nem férnek bele az életembe. Csak a derűt engedem be” – fogalmazott Varga, aki úgy tűnik, remekül érzi magát szingliként.

 • Rubint Réka és Schobert Norbert számára három gyerekük jelentik a világot: Lara már 20 éves, Norbi Jr. 18, Zalán pedig 13. A sztárpár soha nem mulasztja el hangoztatni, mennyire büszkék, és minden erejükkel segítik őket, valamint igyekeznek példaként szolgálni előttünk. A fitneszlady ezúttal közösségi oldalán mesélt arról, hogy legkisebb gyermekével töltötte az egész napját, így a teljes figyelme az övé lehetett.

  „20, 18, 13 évesek, ketten már nagykorúak, élik az álmaikat, járják a saját útjukat, de nekünk MINDIG a legféltettebb kicsi kincseink lesznek. A mai napom csak Zaláné volt, a nagyok nem voltak itthon, és ismét rengeteg közös élményt gyűjtöttünk. Köszönöm Istenem, hogy az élet legértékesebb kincseivel megajándékoztál minket! Köszönöm, hogy szülők lehetünk! Mert ne feledjétek, hogy kortól függetlenül, mindenkiben él egy kisgyermek, akire csak te tudsz vigyázni! Te tudod szeretni, biztatni és csak te tudod megóvni a világ zajától!” – írta posztjában az édesanya, aki a gyereknapot legkisebb fiával töltötte.

Rovatok