Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • 11 év, 3 gyermek, házasság, majd majdnem válás, aztán mégis házasság.

    Különleges napnak számít a mai Kucsera Gábor és Tápai Szabina életében, a korábbi olimpikon kajakozó és az exkézilabdázó ugyanis 11 éve éppen június 28-án házasodott össze. Az évfordulóról az EHF-kupa-győztes kézilabdázó emlékezett meg a közösségi oldalán, egyúttal utalva arra is a mosolygós közös fotónál, hogy nehéz időszakon vannak túl.

    2024. 06. 28. 11 év, 3 gyermek, házasság, majd majdnem válás, aztán mégis házasság. Ebben volt minden már. Óriási küzdelem, sokszor önmagunkkal. De itt vagyunk! Boldog házassági évfordulót Nekünk!

    – írta ki a Facebookjára Tápai Szabina, aki le sem tagadhatná boldogságát.

    Mint ismert, a házaspár néhány hónappal ezelőtt békült ki egymással, miután mindent sikerült megbeszélniük, Kucsera ugyanis bevallotta, hogy többször is hűtlen volt feleségéhez.

  • Szerinte itt az ideje ledönteni a tabukat.

    Tornóczky Anita egy héttel ezelőtt számolt be arról, hogy hamarosan anyai örömök elé néz. Az egykori műsorvezetőnő már nagyon vágyott arra, hogy gyermeke lehessen, s párjával, Miklóssal azt sem titkolják, hogy a gyermekáldás lombikprogram segítségével adatik meg számukra. 

    A 44 éves okleveles habilitációs kutyakiképző december elejére várja kisfiát. Kemény utat járt végig, mire áldott állapotba került: körülbelül 20-25 orvost keresett fel. Mivel a lombik sok nőtársát érinti, Tornóczky úgy döntött, hogy a közösségi oldalán több tartalmat is megoszt ezzel kapcsolatban. Mint mondja, az, hogy ő sikerrel járt, több nőt is reménnyel tölt el, valamint célul tűzte ki azt is, hogy ledöntse a lombik körüli társadalmi titkolózást.

    Nagyon sokan írtak nekem! Van, aki a nyolcadik, de olyan is, aki a kilencedik beültetésnél tart, és sok erőt ad számukra, ha valaki sikerről számol be. Nem tudom, hogy más országokban ez miként van, de Magyarországon olyan, mintha ez egy borzasztóan ciki, szégyellni való dolog lenne. Arról nem is beszélve, a társadalom számára az teljesen természetes, hogy a nőket kitesszük mindenféle dolognak, és a férfiakat pedig ki sem vizsgáljuk

    – fejtette ki véleményét a Borsnak Tornóczky, aki nem tagadja, a lombik lelkileg is megterhelő.

    „Finoman fogalmazva is ez egy igencsak megterhelő, gyakran kellemetlen és fájdalmas procedúra. Van, aki szerencsésebb, és csak egyszer éli át, míg sokan még tízszer is alávetik magukat a vizsgálatoknak és a beavatkozásoknak. A kapcsolatot is nagyon próbára teszi, mert ez olyan, mintha egy hullámvasúton ülne az ember, és nemcsak testileg, hanem lelkileg is igen megterhelő folyamat. A hormonváltozások nyilván okoznak hangulatingadozást, az ember párjának is el kell ezt viselni. Együtt kell végigcsinálni, csak ahol azért vállalnak egy gyereket, mert abban reménykednek, hogy attól jobb lesz a kapcsolatuk, ott simán a kapcsolat végét is jelentheti egy ilyen folyamat.”

  • Így festettek a párizsi divathéten.

    Ritka alkalmakkor fordul elő csupán, hogy véletlenül valamelyik gyermeke társaságában kapják lencsevégre Nicole Kidmant a lesifotósok, ám a napokban kivételesen ez is sikerült. Az 57 éves színésznő ugyanis 15 éves lányával, Sunday Rose-zal jelent meg a párizsi divathéten.

    A Hatalmas kis hazugságok című sorozat szereplőjét a Balenciaga szerdai bemutatójára hívták meg, amelynek alkalmából össze is öltözött tinédzser lányával. A divateseményre Kidman és Sunday Rose is a fekete mellett döntött: míg a színésznő egy apró kövekkel díszített, rövid ujjú, ám földig érő kreációban mutatkozott, addig a sztárcsemete egy garbónyakú bársony miniruhában vonult. A napszemüveg sem anyáról, sem lányáról nem maradhatott le.

    (via Page Six)

  • Érdekes látványt nyújt, az biztos.

    Mark Wahlberg a legújabb filmje, a Flight Risk kedvéért bevállalta, hogy egy kopasz sapka viselése helyett minden forgatási napon teljesen kopaszra borotváltatja a fejtetőjét. Az 53 éves színész ezzel a tettével leginkább a feleségét, Rhea Durhamot lepte meg, akinek reakciója, amikor először megpillantotta, Wahlberg állítása szerint minden pénzt megért.

    A színész Mel Gibson új, repülős akcióthrillerjében egy kopaszodó bérgyilkost alakít, azt a feladatot kapja, hogy egy látszólag átlagos pilótaként egy marsallt és az általa felügyelt szökevényt egy tárgyalásra elszállítsa repülővel az alaszkai vadon felett.

    Nem volt semmilyen kopasz sapkám. Középen leborotválták a hajam, kétoldalt pedig meghagyták. Nyilván mindennap kellett borotválni, amilyen alaposan csak lehetett, úgyhogy egy sapkával takartam a fejem. A legfelbecsülhetetlenebb azonban az volt, amikor megláttam a feleségem arcát, amint először megpillantotta a fejem sapka nélkül

    – mesélte Wahlberg, aki 2009-ben házasodott össze Durhammal. Négy gyermeket nevelnek közösen: Ella 20, Michael 18, Brendan 15, Grace pedig 14 éves.

    Íme a film előzetese:

    (via People)

Rovatok