Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Snoop Dogg a The Tonight Show című late night műsor vendége volt, ahol a műsorvezetővel több témát is érintettek, így rengeteg projektje mellett a családi életéről is szó esett. Az 52 éves rapper közel három évtizede él boldog házasságban feleségével, Shante Broadusszal, akivel négy gyerekük született, de egy korábbi kapcsolatából van egy fia is. Több unokával is büszkélkedhet a zenész, akikkel remek kapcsolatot ápol, de fiatal koruk miatt még nem egészen értik a nagyapjuk körüli felhajtást.

  A hírnévvel járó folyamatos reflektorfény akkor zavarja leginkább a rappert, amikor szeretne a kicsikkel több minőségi időt együtt tölteni, de ezt nyilvánosan nem teheti meg. Bármelyik unokájának is legyen születésnapja, mindig velük együtt ünnepel, de mint kiderült, a meghívott gyerekek szülei miatt ezt egy furcsa módon teheti csak meg. Ilyenkor mesefigurás jelmezt ölt, hogy elvegyüljön:

  „Az egész buli ideje alatt rajtam van. Amikor ugyanis először próbáltam meglepni valamelyiküket, a gyerekek szülei megrohamoztak, hogy »Jó ég, itt van Snoop Dogg, csináljunk közös képeket!« Szóval ki kellett találjam, hogyan szabaduljak meg saját magamtól. Az találtam ki, hogy a buli témájához igazodva mindig beöltözök valamilyen mesefigurának, és most már egyből a gyerekek rohannak oda hozzám”– mesélte nevetve a rapper.

 • Több mint fél éve nem fogyasztott alkoholt.

  Régóta érlelődő, komoly elhatározást hozott meg tavaly októberben Steiner Kristóf, leszámolt az alkoholfogyasztással. Ennek előzményeiről és jótékony hatásairól a Best magazinnak mesélt.

  „Már egy ideje azt éreztem, nem esik jól az alkohol, szinte csak azért iszom, mert mások is, mert ehhez vagyok hozzászokva, illetve mert az italfogyasztás szorosan összekapcsolódott az élet élvezetemmel.

  Érdekelt, mennyire tudom élvezni az életet alkohol nélkül.

   Egyébként is már számtalanszor változtattam a szokásrendszereimen, és sok esetben ez egy érdekesebb, izgalmasabb összetettebb világot hozott magával” – kezdte az író-műsorvezető. Most már tapasztalja is magán az ennek köszönhető változásokat, amik egytől egyig csak pozitívak.

  „Kiegyensúlyozottabb vagyok, sokkal inkább kordában tudom tartani az érzéseimet, mint korábban. De konkrét, fizikai változások is vannak: sokkal jobban alszom, fókuszáltabb vagyok, kevesebbet késtem, kevésbé tologatom a határidőket. A barátaim szerint sokkal tudatosabban jelen vagyok a beszélgetésekben” – idézte a Blikk Steinert. Mivel a társasági élete sem sínylette meg, hogy letette a poharat, könnyen elképzelhetőnek tartja, hogy döntése végleges, mindenesetre egyelőre ezt nem kiabálja el, hiszen szerinte hozhat még változásokat az élet.

  Nemrég írtunk Szorcsik Viktóriáról is, aki a Fort Boyardra készülve hasonló vállalásra szánta el magát:

 • A fűzős ruha szó szerint rászorult a színésznőre, úgy kellett lerángatni róla.

  „A szépségért meg kell szenvedni ” – tartja a mondás, amelyet Halle Berrynél nem sokan ismerhetnek jobban, az 57 éves színésznő ugyanis a napokban egy túl szűk ruha miatt került kínos helyzetbe.

  Az Oscar-díjas színésznő pénteken egy fűzős, fekete-fehér Anna Quan ruhában mutatkozott; magabiztos vonulásáról még egy videót is posztolt az Instagramjára, de aztán jött a feketeleves: még stylistja, Lindsay Flores sem tudta kihámozni Berryt a feszes öltözékből, bárhogy is próbálkoztak. Bizarr mutatványukról, amelyet végignevettek, egy videó is készült, amelyet a Macskanő című film sztárja szintén megosztott a közösségi platformján.

  – Miért adtad rám ezt? – kérte számon a színésznő a stylistját, mire az rávágta:
  – Mert jól nézett ki!

  A rajongók szerint teljesen érhetetlen már az is, hogyan bújt bele a felsőbe, míg mások azt várták, mikor kerül elő az olló, amely igencsak megkönnyítette volna Berryék dolgát.

  S íme egy videó arról is, hogy a színésznő milyen magabiztosan sétálgatott szerelésében. Akkor feltehetően még nem sejtette, mire vár rá.

  Hasonló videó egyébként korábban is készült a színésznőről , csak akkor nem a vetkőzés volt problémás, hanem az öltözés: a túl szűk nadrágot úgy kellett rászenvedni Berryre, akinek úgy tűnik, a stílus jóval fontosabb a kényelemnél.

  (via PageSix)

 • Tiszavirág-életű volt a két énekes házassága.

  Nem kell első házassági évfordulós ajándékra költenie Billy Ray Cyrusnak, a 62 éves énekes ugyanis mindössze hét hónappal az esküvője után beadta a válókeresetet. Feleségével, a 35 éves, szintén countryzenész Firerose-zal tavaly októberben kötötték össze életüket, miután Miley Cyrus édesapja pár hónapnyi randizás után, 2022. novemberében megkérte a kezét.

  A nyilvánosságra került dokumentumok szerint kibékíthetetlen ellentét, valamint helytelen házastársi magatartás vezetett idáig, az elmérgesedett viszonyt pedig alátámasztja, hogy a TMZ értesülései szerint Cryus előző hónap végéig adott haladékot párjának, hogy elhagyja közös otthonukat – utána borsos pénzeket számolt volna fel neki az ott tartózkodásért.

  A válási papírokban az énekes a házasság érvénytelenítését kéri, mert saját bevallása szerint „csalás” történt annak megkötésekor. Hogy ez alatt pontosan mit ért, egyelőre nem tudni.

  Cyrus 2022. tavaszán vált el előző feleségétől, öt gyermeke, köztük Miley és Noah Cyrus édesanyjától, akivel 28 évig voltak együtt.

Rovatok