Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Még iskolás évei alatt kóstolt bele először a munka világába.

    Nádai Anikó mára az RTL egyik legfoglalkoztatottabb műsorvezetője lett, a Reggeli mellett korábban a Farm, a Házasodna a gazda, a ValóVilág, sőt saját, Anikó show című műsorának háziasszonya is volt. Előtte azonban számos más munkakörben is kipróbálta magát, Ember Márknak, a Reggeli másik műsorvezetőjének például elárulta, iskolásként sem volt rest dolgozni nyaranta, hogy így gyűjtögessen apróságokra – például sminkkészletre.

    „Az első munkám meggyszedés volt, 1200 forintot fizettek egy láda meggyért. (…) Utána fagyit árultam, voltam fagyiárus, egy cukrászdában volt a kis bódé, és rendesen álltam a fagyipult mögött. Azon is csodálkoztam, hogy tudtam, melyik a csokifagyi, örültek, ha azt kapták, amit kértek. Nem is dolgoztam ott sokáig, de hát ezek ilyen nyári munkák, iskolába jártam, tök jó volt kiegészítésnek” – mesélte a 35 éves családanya, aki nemrég arról beszélt, talán a sok kritika miatt, demég mindig nem érzi magát teljes jogú műsorvezetőnek, és nem is tudja, mikor fog eljönni ez a pillanat az életében.

    (via Femina)

  • Csak egy dolgon szoktak veszekedni, de azon nagyon.

    Margot Robbie még 2016 decemberében mondta ki a boldogító igent szerelmének, Tom Ackerleynek, kapcsolatukat azonban féltve őrzik, s a nyilvánosság előtt is csak ritkán mutatkoznak együtt. A 33 éves színésznő és a 34 éves filmproducer sokat tesznek azért, hogy kapcsolatuk jól működjön, s mint kiderült, annak ellenére sem mennek egymás idegeire, hogy sokszor a nap 24 óráját együtt töltik. Saját bevallásuk szerint csak egyetlen egy dolgon szoktak összeveszni.

    Amikor egy interjú keretein belül arról kérdezték Ackerley-t, hogyan választják el nejével a munkát a magánélettől, avagy az üzletet a szórakozástól, azt felelte:

    Minden zökkenőmentes. Nem váltogatunk a két opció között, teljesen összeolvadt a kettő

    – magyarázta Ackerley, aki azt is elárulta, hogy Robbie-val csak azon szoktak összekapni, hogy melyik márkájú csokis keksz jobb.

    Nagy szószólja vagyok annak, hogy igenis érdemes közös munkába fogni a párunkkal. Házasnak lenni az egyik legjobb dolog a világon, az életem azóta sokkal szórakoztatóbb lett. Nagy felelősség hárult rám azzal, hogy valakinek a felesége lettem, sokkal jobb ember szeretnék lenni

    – áradozott Robbie, aki 2013-ban ismerte meg Ackerley-t, barátságuk azonban csak egy évvel később szövődött szerelemmé.

    (via Unilad)

  • Így még sosem láthattuk a körmös királyt.

    Új szerepben próbálhatta ki magát a minap Jákob Zoltán. A körmös királynak is becézett multimilliárdos üzletember az Instagram-oldalán mutatta meg, hogy amikor a TV2 stúdiójában vendégeskedett, kipróbálta magát híradósként. Az egykori Nagy Ő tudósítását Erdélyi Mónika vette videóra, aki nemrég aMokkacímű reggeli műsorban kapott munkát , és aki az üzletember segítségével több mint 20 kilót adott le.

    Jákob a videóban megmutatta, milyen lenne a Tények, ha ő vezethetné, de szó sincs hagyományos híradóról: az üzletember csak jó híreket közölne, így például azt, hogy egy férfi és egy nő első látásra egymásba szerettek.

    Ilyen lenne a napindító »CSUPAJÓ HÍREK«, ha én lennék a hírmondó

    – árulta el Jákob.

  • Azt mondták nekik, használják a medencét.

    Tönkretette egy brit család nyaralását az, hogy a 40 fokos hőségben egy teljes napra víz nélkül maradtak a szálláshelyükön. Laura Adediji az édesanyjával, a két kisfiával és az öccsével, valamint annak barátnőjével fizetett be egy egyhetes pihenésre a ciprusi Coral Bayre. Elmondásuk szerint májusi nyaralásuk 3500 fontba (1,6 millió forintba) került, s bár úgy vélték, jól választottak, a harmadik napon azonban kis híján gutaütést kaptak, amikor felfedezték, hogy nem jön több víz sehonnan a kibérelt ingatlanban.

    Mosogatni, zuhanyozni nem tudtak, de ivóvízhez sem jutottak. Amikor bejelentették a bajt, állításuk szerint azt közölték velük az utazásukat szervező cégtől, hogy használják az úszómedencét. Többször is jelezték a problémát az illetékeseknek, mire üzenetben azt a választ kapták, hogy a vécét például le tudják úgy húzni, ha a tartályba öntenek egy vödörnyit a medencéből kimert vízből. 

    Többször telefonáltunk, és azt mondták, dél körül lesz megint víz. Aztán már óránként hívtuk őket, mire mindig azt mondták, hogy már nem kell sokat várnunk. Aztán e-mailben üzentek, hogy az úszómedencében lévő vizet is használhatjuk. Ez undorító. Nagyjából negyven fok volt. Ilyen hőségben nem lehet elvárni egy családtól, hogy egy olyan villában legyen, ahol nincs folyóvíz, nem számít, hogy van-e medence, vagy nincs. Nem csak egy-két óráig nem volt víz

    – adott hangot felháborodásának a Lancashire Telegraphnak a 36 éves nő, Laura Adediji, aki a nyaralás összegének teljes visszafizetését követeli.

Rovatok