Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Reagált a kritikákra az énekesnő.

  Halastyák Fanni, ismertebb nevén Nemazalány az utóbbi időkben feltűnt már Ázsia Expressz és Sztárban Sztár műsorában is. Az énekesnőt minden esetben egy nyílt, szókimondó embernek ismerhették meg a nézők, mellyel ő maga is egyetértett, amikor a Reggeli vendégeként nyilatkozott az új számáról.

  Bár különösebben soha nem érdekelte, hogy a nyilvánosság hogyan vélekedik róla, de nála is van az a színt, amit már nem képes tolerálni. Amikor testsúlya felé terelődött a téma, akkor már nem bírta ki, hogy ne szólaljon meg, írja a 24.hu

  Hét évvel ezelőtt tiniként ismertek meg az emberek. Én egy nagyon-nagyon vékony lány voltam, ami engem zavart és rosszul érintett, önbizalomhiányos voltam miatta. Most már 26 éves vagyok, eltelt jó sok idő, és azért változok

  mondta az énekesnő, hozzátéve: rosszul érintette, amikor azt olvasta magáról, hogy elhízott és hogy plasztikai műtéteken esett át.

  Gyerekek, meghíztam. Nem vagyok már egy 45 kilós kislány, hanem egy meglett női testem van. Ezzel most mit csináljak?

  – reagálta a kritikákra Halastyák, aki egyébként jelenleg sokkal jobban érzi magát a bőrében, mint régebben.

 • Szabó Győzőnek le kellett ülnie, amikor először hívta őt a rendező az ötlettel.

  5 év után újra visszatér a Valami Amerika, bár egy teljesen új feldolgozásban. Herendi Gábor, a 2002-es, 2008-as és 2018-as kultfilmek rendezője az RTL +-ra álmodta meg a trilógia ihlette sorozatot, amelynek főszereplői ismét három testvér lesznek, őket Trill Beatrix, Ember Márk és Király Dániel játszák majd. Szabó Győző szerint ahogy anno nekik, így most a fiatal korosztálynak is ugródeszka lesz a széria.

  „Amikor felmerült ez az ötlet, és felhívott a Gábor, akkor kicsit le kellett üljek” – kezdte a Fókusznak a színész, aki anno a legidősebb fiút, Ákost alakította.

  „Ennek a sorozatnak nem mi vagyunk az élvonalában, nem mi fogjuk tolni a szekeret, hanem majd jönnek a fiatalok, és tök jó lesz.”

  Hasonlót ígér Herendi is:

  „Teljesen friss történet, minden új benne, de a valami Amerika-univerzum, stílus, hangulat meg humor – nagyon remélem –, az benne lesz” – árulta el a rendező a hamarosan érkező heti sorozat kapcsán, hozzátéve: akárcsak a filmekben, úgy ezúttal is fontos szerepe lesz a zenének és a showbiznisz kulisszatitkainak is.

 • Szerinte ha nem változnak meg, komoly önértékelési zavaraik lesznek a későbbiekben.

  Nem igazán nyűgözte le az ország egyik legtehetősebb emberét a Tv2 új napi sorozata, a Kőgazdag fiatalok. A leendő Nagy Ő-ként is ismert Jákob Zoltán elárulta, csak belenézett a pénzes családból származó fiatalok mindennapjairól szóló szkripted realitybe, de köszöni, ennyi ebből elég is volt neki.

  „Nos, engem zavar, ha egy szülő ilyen kirívó módon kényezteti el a gyermekét. Én egészen más utat választottam és elnézve a lányaimat és a fiamat, jó döntést hoztam. Furcsának találom, amikor nagyon fiatal emberek mutatják, hogy milyen anyagi javak felett rendelkeznek. Ők persze többnyire nem beszélnek a luxusélet mögötti teljesítményről, ami természetesen nem az övék, hanem a szüleiké, akik minden bizonnyal rengeteget dolgoznak azért, hogy megteremtsék azt az életszínvonalat, amit a gyerkőceik is élveznek” – kezdte a Ripostnak a Crystal Nails vezérigazgatója, aki szerint nyilván neki is volt olyan életszakasza, amikor a pénz, az abból vett tárgyak, ingatlanok örömet okoztak neki, most viszont inkább az útra koncentrál a cél helyett.

  „Ehhez persze érni kell, vagyis át kell menni egy nagyon komoly tanulási folyamaton és ezen a Kőgazdag Fiatalok is át fognak menni, különösen akkor, ha elkezdenek a saját útjukon járni és megszerzik az első, önerőből megszerzett millióikat, netán milliárdjaikat.

  Ha nem így lesz, akkor el fogja őket érni a telítődés állapota, ami komoly önértékelési zavarokhoz vezethet.

  Tudom, miről beszélek, hiszen ezeken a stációkon magam is átmentem, csak éppen felnőttként és úgy, hogy minden fillérért magam dolgoztam meg” – magyarázta Jákob. Szerinte az ő lányai a műsorban látott fiatalok szöges ellentétei, sosem kértek vagy kérkedtek a családi vagyonnal, fiát pedig kifejezetten szerény emberként jellemezte.

 • Megmutatta, hogy ropják a latinos dallamokra.

  Dancing with the Stars próbaterméből jelentkezett be követőinek a hamarosan induló műsor egyik versenyzője, T. Danny. 

  A 24 éves rapper partnerével, Lissák Laurával, valamint az új évadban szintén szereplő Marics Peti–Stana Alexandra párossal forgatott egy rövid TikTok-videót, amelyben megmutatták, hogy haladnak a táncleckékkel. Ezúttal egy latinosabb koreográfiát adtak elő a rajongóknak, akiket a jelek szerint meggyőztek a látottak, sorra biztatták a két fiatal énekest.

  A Dancing with the Stars két hete bejelentett negyedik évadának teljes szereplőlistáját itt találják, az első élő show október 14.-én lesz látható a Tv2-n.

Rovatok