Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Mióta tavaly szeptemberben megszületett első közös gyermekük, Ábel, jobban óvja magánéletét Puskás-Dallos Peti és felesége, Bogi. A ValóVilág műsorvezetője és az énekesnő a posztolásban is tudatosabb lett, időnként azonban betekintést engednek mindennapjaikba, s olyan fotókkal tesznek rajongóik kedvére, amelyeken kisfiuk is látható.

  A házaspár az életük legszebb és legfontosabb pillanatairól általában az Instagramon számolnak be; így történt, hogy a minap a rajongók láthatták, milyen kalandokban volt eddig részük idén nyáron. Puskás-Dallos Peti a legfrissebb bejegyzésben a kis Ábel arca is jobban látszik.

 • Hat év jegyesség után kötötték össze életüket.

  Hat évnyi jegyben járás és két közös gyermek után a napokban fogadott örök hűséget szerelmének Eddie Murphy. A 63 éves színész és a 44 modell, Paige Butcher  esküvőjére kedden került sor Anguilla szigetén.

  A ceremóniára csupán a szűk család és a baráti kör volt hivatalos. Murphynek ez a második, Butchernek pedig az első házassága.

  Lányuk, Izzy Oona 8 éves, fiuk, Max Charles pedig 5.

   (via People)

 •  Nagy boldogság a balatoni nyaralás.

  Mókás felvételeket tett közé magáról és kisfiáról Szinetár Dóra. A színésznő olyan felvételeket osztott meg a Facebook-oldalán, amelyek a Balatonban való pancsolásakor készültek róla és Makranczi Zalánnal közös gyermekéről, Benjáminról, aki augusztusban lesz 7 éves.

  Az ember arcai, miközben pörgeti a gyerekét a Balatonban. Igazán valamilyen...

  – írta néhány nevetős emoji kíséretében a színésznő.

 • Semmi sem marad titok az egykori szépségkirálynő előtt.

  A Szerencsekerék csütörtök esti adásában vendégeskedett Dietz Gusztáv, akit arról kérdezett Kasza Tibor, jól tudja-e, hogy felesége válaszol-e a közösségi oldalain kapott leveleire.

  „A rajongó, az érted rajongó nőket a Zsuzsi kezeli? Át van így adva?” – fordult az egykori sportember felé a műsorvezető, Dietz pedig bólogatva erősítette meg értesüléseit.

  „Kapom ugye az üzeneteket, a képeket, ki hogyan próbálkozik, és akkor én odaadom neki, hogy akkor ezt így kezelje. Kitörli, van, akinek visszaír, van, akivel belemegy beszélgetésbe… Elszórakoztatja magát velük” – magyarázta a férfi, akihez ha nem is napi szinten, de azért gyakran érkeznek be ajánlatok.

   (24.hu)

Rovatok